icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

maryjou
30. jan 2012

@mauerka súhlasím s tebou...psychika....veru...aj a čudujem že niektoré baby si to moc berú....a myslia na to stále a stále...chce to trocha pohody nie?? prírodu neoklameme...

maryjou
30. jan 2012

@mauerka toto som robila presne ja!!!! okrem tých ovu testou....taktiež som si namyšľala že už som tehu, chytala prsia...ale už som s toho v norme, bude bude nebude nebude....stres to len skomplikuje..... 🙂
ale fakt super názor súhlasím!!!!!

zuszana
30. jan 2012

@mauerka mávala som pred kyretom cyklus 30,31 ale teraz takéto dlhé, no tento cyklus som jedla fytosoju a vyzerá, že sa ovulka umudrila, dnes som 13DC a vyzerá, že sa blíži 🙂

kemonka
30. jan 2012

@puhinka No to inak necháme, ako doktori tak niekedy pobláznia, a to som sa stretla už na viacerých vyšetreniach. Inak mne tiež minule čo som išla na prehliadku do toho sukromného sanatoria povedala, že nevie mi povedať o čo ide, ale že vyzera to všelijako, dnes večer skúšajte, lebo možno niečo z toho môže byť, alebo ste možno tehotná už a usmiala sa na mňa, a mne len zbytočne dala falošnú nádej, no to jediné sa mi trochu nepáčilo, že prečo tak povedia snažiacej žene,....... tak sme skúšali v ten večer, ale robila som si vtedy aj ovu test, ale ani duch tam nebol. No i keď tie príznaky som mala potom všelijaké, ale už mám pocit že som si ich vyvolala myšlienkami 😀
Ale nechápem doteraz, lebo MS nikde, a neverím, že som tehu, minule som si robila test a nebol tam žiaden duch, tak asi mám nejaký problém ☹

mauerka
30. jan 2012

Sla som este raz pozriet na ovu test, kt. som robila dnes poobede - su tam jasne dve ciarky - CHAPETE TOTO??? Idem kuknut este raz...

kemonka
30. jan 2012

@zuszana a čo je to fytosoja? 😨

janusa_
30. jan 2012

@zora256 dakujem 🙂 uvidis ako na tom budete s financiami a mozno tehu pride aj samo a necakane 😉

mauerka
30. jan 2012

Su dve...sice nie uplne na 100% rovnakej intenzity, ale skoro rovnakej...hmmmm, 5min. po testovani bola len jedna. Kaslat to! Chlapa dnes nejak "spracujem", zajtra rano odchadza sluzobne prec na 3 dni, takze uplne "parada" 😠

zuzkat1
30. jan 2012

@mauerka ja sice ovu testy nerobim,ale to mozes aj tak neskoro odcitat vysledok?...ze po niekolkych hodinach?

mauerka
30. jan 2012

@zuzkat1 To keby som vedela ☹

reiva
30. jan 2012

@kemonka Neboj, bude to dobré.

mauerka
30. jan 2012

Len viete, ja uz mam "100 rokov", takze pravdepodobne neotehotniem tak lahko...

zuzkat1
30. jan 2012

@mauerka a to na tom letaku nepisu? ja viem ze je to nieco uplne ine ako tehu test ale na nom je jasne napisane ze po 10 minutach uz neodcitat vysledok

zuzkat1
30. jan 2012

@mauerka pocuj na 100rokov vyzeras dobre🙂 alebo to mas foto spred 100rokov? 😉

janusa_
30. jan 2012

Inak ahojte, dnes som bola u obvodneho mam chronicky zapal mandli 😖 cize najblizsi mesiac sa antibiotik nezbavime, ale snad nam to nejak snazilkovanie nenarusi dufam. Vysledky stitnej zlazy mam nastastie v poriadku.
Takto o tyzden budeme vediet ci nam dostatocne narastli folikuly a snad bude i ovu a poriadne snazenicko 🙂

mauerka
30. jan 2012

@zuzkat1 Si mi zobrala vsetky idealy ☹ 😢 Ale nie, pohoda...nejak bolo, nejak bude. Su jednoducho veci, kt. momentalne neovplyvnime, takze asi fakt len sa skludnit a nechat tomu volny priebeh. 🙂

zuzkat1
30. jan 2012

@mauerka to nic ja som si dnes robila tehu test a aj tak neviem na com som...bol sice negativny ale robila som ho poobede o 3tej a o 2hej som bola cikat takze neviem ci fakt nie som alebo len nebolo dost hcg kedze navyse je to len 30ty den cyklu... no neviem ci mam byt uz sklamana alebo mam este nadej

zuzkat1
30. jan 2012

@mauerka a ako vlastne funguje ten ovu test...teda kedy sa testuje? a ako casto?

zuszana
30. jan 2012

@kemonka je to podla mna taký malý zázraj, aspon mne pravdepodobne pomohol, je to akoby náhrada clostilu, ale na prírodnej báze so sójových isoflanovoidov, kukni si toto https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/

janusa_
30. jan 2012

@zuszana cize je lepsia ta fytosoja ako clostyl? ja mam clostyl prvy mesiac..

zuszana
30. jan 2012

@janusa_ skus si prečítať to forum, čo som dala vyššie, tam baby píšu, že je lepšia ako clostil, a hlavne je to prírodné, aj keď musíš tých tabletiek zjesť viac, ale dá sa to zvládnuť 🙂

janusa_
30. jan 2012

@zuszana idem studovat, to ma na tom zaujalo ze je to prirodne, lebo chemikalii, liekov mam uz tak akurat dost 😒 dakujem za tip 🙂

zuszana
30. jan 2012

@janusa_ hej aj mna to zaujalo a aj to pomohlo a veľa žien vďaka tomu otehotnelo 🙂 príjemné študovanie a nemáš zač, bodaj by pomohlo 🙂

janusa_
30. jan 2012

@zuszana uvidim co prinesie mesiac s clostylom potom sa mu posnazime par mesiacov este verit a potom sa ako topiaci aj slamky chytime 😉

kemonka
30. jan 2012

@zuszana
@janusa_
presne aj mňa to zaujalo, že prírodné

zuszana
30. jan 2012

@kemonka
@janusa_ tak študujte baby 🙂 rada som poradila...

janusa_
30. jan 2012

@kemonka to je na tom zaujimave.. len sa snazim sa docitat v tej teme ci niekto nenapisal aky nazor maju na to lekari.Lebo nerada by som si dupla na nieco co lekari velmi enschvaluju.

kemonka
30. jan 2012

@zuszana waw to je zaujímavé, ja si to zajtra pôjdem na to popýtať v lekárni a hned aj kupujem 🙂

januliatko1985
30. jan 2012

@mauerka takze bola so na gynde, cakala 1,5 hodiny, a doky ma nevzaaal, jooj, nervy som mala jak toto, akoze tam sa stale caka, ale prisli nejake pacientky a tie hned sup do ordinacie 😠 a ja som bola posledna, musela ma sestricka preobjednat az na 8.2,booze, tak dlho este cakat, ma poraziii. 😒

januliatko1985
30. jan 2012

@bemi5 po vyvolavacke by ti mala tak do 10 dni dojst ms.