V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@puhinka No to inak necháme, ako doktori tak niekedy pobláznia, a to som sa stretla už na viacerých vyšetreniach. Inak mne tiež minule čo som išla na prehliadku do toho sukromného sanatoria povedala, že nevie mi povedať o čo ide, ale že vyzera to všelijako, dnes večer skúšajte, lebo možno niečo z toho môže byť, alebo ste možno tehotná už a usmiala sa na mňa, a mne len zbytočne dala falošnú nádej, no to jediné sa mi trochu nepáčilo, že prečo tak povedia snažiacej žene,....... tak sme skúšali v ten večer, ale robila som si vtedy aj ovu test, ale ani duch tam nebol. No i keď tie príznaky som mala potom všelijaké, ale už mám pocit že som si ich vyvolala myšlienkami 😀
Ale nechápem doteraz, lebo MS nikde, a neverím, že som tehu, minule som si robila test a nebol tam žiaden duch, tak asi mám nejaký problém ☹
Sla som este raz pozriet na ovu test, kt. som robila dnes poobede - su tam jasne dve ciarky - CHAPETE TOTO??? Idem kuknut este raz...
Su dve...sice nie uplne na 100% rovnakej intenzity, ale skoro rovnakej...hmmmm, 5min. po testovani bola len jedna. Kaslat to! Chlapa dnes nejak "spracujem", zajtra rano odchadza sluzobne prec na 3 dni, takze uplne "parada" 😠
Inak ahojte, dnes som bola u obvodneho mam chronicky zapal mandli 😖 cize najblizsi mesiac sa antibiotik nezbavime, ale snad nam to nejak snazilkovanie nenarusi dufam. Vysledky stitnej zlazy mam nastastie v poriadku.
Takto o tyzden budeme vediet ci nam dostatocne narastli folikuly a snad bude i ovu a poriadne snazenicko 🙂
@mauerka to nic ja som si dnes robila tehu test a aj tak neviem na com som...bol sice negativny ale robila som ho poobede o 3tej a o 2hej som bola cikat takze neviem ci fakt nie som alebo len nebolo dost hcg kedze navyse je to len 30ty den cyklu... no neviem ci mam byt uz sklamana alebo mam este nadej
@kemonka je to podla mna taký malý zázraj, aspon mne pravdepodobne pomohol, je to akoby náhrada clostilu, ale na prírodnej báze so sójových isoflanovoidov, kukni si toto https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/
@mauerka takze bola so na gynde, cakala 1,5 hodiny, a doky ma nevzaaal, jooj, nervy som mala jak toto, akoze tam sa stale caka, ale prisli nejake pacientky a tie hned sup do ordinacie 😠 a ja som bola posledna, musela ma sestricka preobjednat az na 8.2,booze, tak dlho este cakat, ma poraziii. 😒

@mauerka súhlasím s tebou...psychika....veru...aj a čudujem že niektoré baby si to moc berú....a myslia na to stále a stále...chce to trocha pohody nie?? prírodu neoklameme...