icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
30. jan 2012

@zuszana a ty už užívaš tu soju ako dlho?

januliatko1985
30. jan 2012

@mauerka tie testy su hotova veda, vsak? 😀 ja so videla tu byby nakoniku co mali v albumoch testiky, tak boli aj take co jeden den bol iba duch, dokonca niekedy len tienik a na dalsi den buum ovulajak vysita.pozir ja uz kolko dni testujem, takmer mesiac a testy su zakazdym skoro rovnake , tak ja tomu uz tiez prestavam rozumiet a popri tom meriat BT a dnes mi teplotka supla, tak pockam este dva dni a ak sa bude drzat hore tak ovu bola, ale testiky mi to zatial neukazali, furt ciarocka skoro rovnaka. 😖

januliatko1985
30. jan 2012

@mauerka a ake silne su tie ciarky,myslim ta testovacia, je rovnako silna ako kontrolna?

kemonka
30. jan 2012

@januliatko1985 joj tak to ti verím, že to na nervy také dlhé čakanie 😠

janusa_
30. jan 2012

@januliatko1985 preco ta az na tak daleko sestricka preobjednala?

kemonka
30. jan 2012

@janusa_ ja som práve tam čítla nahodou len toto: kopírujem jednu babu:
"takze naozaj, nie je to len vymysel nejakej snazilky, ktorej to nahodou zabralo, ale o tychto efektoch vedia aj lekari venujuci sa alternativnej medicine. "

januliatko1985
30. jan 2012

@kemonka a uz mam asi len 5 ovu testikov, dalsie kupovat nebudem, tieto vynicim a budem uz len BT merat, bo uz mi z toho preskakuje 😅 kebyze ju nemeriam, tak testujem s tehu testom kazdy tyzden, ale tak vie, ze ked je taka nizka teplotka tak asi tehu pravdepodobne nebudem 😒

janusa_
30. jan 2012

@kemonka ja som sa este k citaniu nedopracovala, ale dakujem 🙂
zacinam mat pocit ze na tom ze to ucinkuje bude aj cosi pravdy.

januliatko1985
30. jan 2012

@janusa_ lebo to je taky dobry doky a fuurt ma natresk, tak nic, budem musiet pockat, nic ine mi neostava.

janusa_
30. jan 2012

@januliatko1985 ako vravis nic ine ti potom neostava, len je to dost dlha doba ale na kvalitu sa oplati pockat. Nejak to vydrzis 🙂

kemonka
30. jan 2012

@janusa_ hej a tych 8€ to nie je až také drahé, inak @zuszana dobre to chápem, to len tých 4 dni dni sa smie užívať? Dobre to chápem?

kemonka
30. jan 2012

@januliatko1985 a ku ktorému chodievaš? Nie nahodou Janovsky? inak s tými testami, ja ešte mám, len tie tehotenské testy sa mi minuli a teraz nemám, ale dnes som si ovu test urobila a mám na nom ducha...

ale zaujímalo by ma, keby si niektorá z tehuliek urobila teraz ovu test, že či sa potvrdí, že môže poslužiť miesto tehotenského 😀 !!!

janusa_
30. jan 2012

@kemonka podla toho ako to chapem ja tak to ma take iste davkovanie ako clostil, cize len tych par dni, a jedna tabletka clostilu= 4tabletky tohto 😅 aspon takto som to ja pochopila snad spravne 🙂 a ta cena je myslim ze viac nez prijatelna 😉 na to ze je to prirodne.

janusa_
30. jan 2012

@kemonka co ja viem tak vela tehotnych zien malo pozitivny ovu test 😉

maryjou
30. jan 2012

@mauerka hej hej ty storočná!!! ešte mi nule si ma utešovala že to neni až také zlé, keďže aj som " storočná"....tak hlavu hore!!!!!

maryjou
30. jan 2012

@januliatko1985 no blbé asi by ma porazilo!!!! ale hádam to čakanie bude stáť zato!!!

kemonka
30. jan 2012

@janusa_ hej aj ja to tak chápem, že vlastne 4 = 1 clostyl a berie sa 5 dní 🙂

janusa_
30. jan 2012

@kemonka no len 8 tabletiek na den sa mi zda brutalne vela 😕

januliatko1985
30. jan 2012

@kemonka ja chodimku Dr.Sedliakovi, je to velmi dobry a sikovny lekar, robi aj laparku aj vselico mozne, je aj porodnik, ale je veeelmi vytazeny, a pomohol mi otehotniet 😉 ja mam zase este tak 8 tehu testov ,co so kupila aj ovu testy od jedenj baby na koniku, tak ked ma chyti mania, tak budem testovaaaaat 😀

kemonka
30. jan 2012

@janusa_ no hej, ale aby sa to vyrovnalo dávke clostilu, tak je to vlastne narovnako, no ale čo nevyskúšame 😀
a ty si ktorý DC? Vlastne clostyl tiež máš len 5 dní užívať?

januliatko1985
30. jan 2012

@kemonka a robila si si ovu testik a mas duchaaaa?hmm, ako to?mna by zaujimalo, ze ked sa mi ta teplotka bude drzat uz hore, tak preco mi ovu test nebol pozitivny, ja uz tym testom asi verit nebude,xixi,ale BT je podla mna najpresnejsia metoda.

kemonka
30. jan 2012

inak toto je zaujímavé o testíkoch a na kolkí deň testovať a bla bla
možno si to niekto rád prečíta 😀
http://rodina.cz/clanek3831.htm

janusa_
30. jan 2012

@kemonka ja som schopna vyskusat asi vsetko len aby sme s adopracovali konecne k vytuzenemu cielu 😔

ja som 5DC, dnes som brala tretí den Clostyl- 2tabletky beriem, 5dni..

kemonka
30. jan 2012

@januliatko1985 no taký duch, že sa musím zapozerať dobre, aby som ho tam videla 😀 ,

kemonka
30. jan 2012

@janusa_ a už dlho sa snažíte? Jasné za vyskúšanie stojí, uvidíš ako zaberie teraz clostyl, potomby si skúsila tu soju budúci mesiac?

zuszana
30. jan 2012

@kemonka ja som len teraz mala prvý cyklus od 3-7DC, berie sa okolo 100mg čo sa rovná jednej tbl. clostilu, zakže mi to vyšlo nejakých 5-6tbl. denne a postupne som zvyšovala dávku...

janusa_
30. jan 2012

@kemonka viac nez polroka sa snazime. Uvidim co spravi clostyl, co povie moja doktorka ale rada by som skusila soju buduci mesaic- teda najradsej by som neskusala uz nic, najradsej by som tehu ale ked pride MS tak pravdepodobne skusim soju..

janusa_
30. jan 2012

@zuszana a podla coho si zvysovala davku?

zuszana
30. jan 2012

@kemonka 5 dní sa berie ako clostil, dobre chápeš, najlepšie je ich zjesť naraz a treba veľa piť, lebo zvykne bolieť hlava, ale mňa nejak extra nebolela, na krabičke a v letáku máš napísané, že max.4tbl. ale netreba sa báťa aj viac, lebo to neberieš celý mesiac, ale len 5 dní, poprípade napíš tým babám na tom fore, su zlaté a radi poradia 🙂

kemonka
30. jan 2012

@zuszana Ďakujem, aj ty si zlatá, že si nás tam nasmerovala :x