V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mauerka tie testy su hotova veda, vsak? 😀 ja so videla tu byby nakoniku co mali v albumoch testiky, tak boli aj take co jeden den bol iba duch, dokonca niekedy len tienik a na dalsi den buum ovulajak vysita.pozir ja uz kolko dni testujem, takmer mesiac a testy su zakazdym skoro rovnake , tak ja tomu uz tiez prestavam rozumiet a popri tom meriat BT a dnes mi teplotka supla, tak pockam este dva dni a ak sa bude drzat hore tak ovu bola, ale testiky mi to zatial neukazali, furt ciarocka skoro rovnaka. 😖
@mauerka a ake silne su tie ciarky,myslim ta testovacia, je rovnako silna ako kontrolna?
@kemonka a uz mam asi len 5 ovu testikov, dalsie kupovat nebudem, tieto vynicim a budem uz len BT merat, bo uz mi z toho preskakuje 😅 kebyze ju nemeriam, tak testujem s tehu testom kazdy tyzden, ale tak vie, ze ked je taka nizka teplotka tak asi tehu pravdepodobne nebudem 😒
@janusa_ lebo to je taky dobry doky a fuurt ma natresk, tak nic, budem musiet pockat, nic ine mi neostava.
@januliatko1985 ako vravis nic ine ti potom neostava, len je to dost dlha doba ale na kvalitu sa oplati pockat. Nejak to vydrzis 🙂
@januliatko1985 a ku ktorému chodievaš? Nie nahodou Janovsky? inak s tými testami, ja ešte mám, len tie tehotenské testy sa mi minuli a teraz nemám, ale dnes som si ovu test urobila a mám na nom ducha...
ale zaujímalo by ma, keby si niektorá z tehuliek urobila teraz ovu test, že či sa potvrdí, že môže poslužiť miesto tehotenského 😀 !!!
@januliatko1985 no blbé asi by ma porazilo!!!! ale hádam to čakanie bude stáť zato!!!
@kemonka ja chodimku Dr.Sedliakovi, je to velmi dobry a sikovny lekar, robi aj laparku aj vselico mozne, je aj porodnik, ale je veeelmi vytazeny, a pomohol mi otehotniet 😉 ja mam zase este tak 8 tehu testov ,co so kupila aj ovu testy od jedenj baby na koniku, tak ked ma chyti mania, tak budem testovaaaaat 😀
@kemonka a robila si si ovu testik a mas duchaaaa?hmm, ako to?mna by zaujimalo, ze ked sa mi ta teplotka bude drzat uz hore, tak preco mi ovu test nebol pozitivny, ja uz tym testom asi verit nebude,xixi,ale BT je podla mna najpresnejsia metoda.
inak toto je zaujímavé o testíkoch a na kolkí deň testovať a bla bla
možno si to niekto rád prečíta 😀
http://rodina.cz/clanek3831.htm
@januliatko1985 no taký duch, že sa musím zapozerať dobre, aby som ho tam videla 😀 ,
@kemonka 5 dní sa berie ako clostil, dobre chápeš, najlepšie je ich zjesť naraz a treba veľa piť, lebo zvykne bolieť hlava, ale mňa nejak extra nebolela, na krabičke a v letáku máš napísané, že max.4tbl. ale netreba sa báťa aj viac, lebo to neberieš celý mesiac, ale len 5 dní, poprípade napíš tým babám na tom fore, su zlaté a radi poradia 🙂

@zuszana a ty už užívaš tu soju ako dlho?