V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@puhinka Ahoj!
Tak aj ja som na všetko sama mm robí na dva smeny a moja mama a aj svokra tiež pracujú a bývame sami vo svojom,takže aj ked prídu starké len vnedeľu na 1-1,5h,a to sa len z malým zabávajú,takže pomoc iba ak mm občas ked niečo veľmi musím spraviť,tak môj malý len kým umyjem riad mi vydrží sám sa hrať,proste musím byť pri ňom v jednej miestnosti keď ,už bude väčší bude lepšie.
@zora256 ja tiez som si myslela, ze ked drobec bude vacsi bude lepsie, ale prrrd 😅 furt ma taha za ruky, chce sa hrat, furt mu musim nieco podat a tak, vyzaduje veeelku pozornost.....male deti male starosti, velke deti, velke starosti, cista pravda je to 😅
@yokralovnayo ja som si tiez nikdy nerobila ziadne ovu testy, ani nemetala bt, zadarilo sa na prvy sup, sme si povedali, ze ideme na to a ked sa zadri budeme radi, ked nie, nic sa nestane.ale teraz uz by som bola rada, keby sa zadarilo, nechcem mat velky rozdiel medzi detmi, uz aj to co vychadza je dost,
moja ma tiez rada, ked skaceme na fitlopte
@januliatko1985 no dokopy nič nové, rano som zase trocha špinila a už nič, ☹ tak neviem, bud sa to nevie spustiť, alebo neviem čo. Alebo zase MS bez krvácania. A teplotu som si nezmerala, lebo som cítila, že tam trochu mám toho špinenia, tak mi to bolo nepríjemné merať teplomerom .....ta tak, a ty čo nové?
Ja asi počkám dokedy to špinenie bude trvať a potom sa objednám k doktorke, dúfam, že už tá nová bude mať aj moju kartu od starej doktorky.....Jani ty si spomínala, že môže to byť aj uhniezdovanie, to by mohlo byť špinenie takto aj niekolko dní? Či to je vtedy len jednodnové špinenie? Nevieš?
@kemonka a nerobila si si test? ja som takto spinila a bola som tehotna, ale nevedela som hned o tom , takto som spinila 2t a az potom som si spravila test, vysiel pozitivne tak som utekala k doktr. ten ma poslal do nemocnice, ale uz aj tak bolo neskoro, lezala som tam tyzden, ale aj tak som potratila
@delfinik855 to mi je luto ☹ nerobila som si test, lebo už nemám, ale dnes keď príde priatel z práce, tak mi cestou má kupiť a zajtra si spravim......len som myslela, že dostanem normálne menzes, keď že som aj vybrala Duphaston, ktorý mi mal vraj pomôcť alebo mi skôr niečo pobabral 😠 ☹
@kemonka no tak aj to ti mohlo nejak rozbehat hormony, tak silno drzim prsty aby si to mala v pohodicke 🙂 ja som teraz opat cerstvo tehu a spinila som jeden den v 26DC to bolo to uhniezdovanie, zatial je to v pohode, ale po mojej skusenosti je tu velky strach, ci to bude vsetko ok, tak sa uz neviem dockat stvrtka, lebo vtedy sa chystam k doktr.
@delfinik855 jej tak držím palce, aj si niečo užívala pred otehotnením? A po potrate ti čo dali aké lieky?
@kemonka dakujem 🙂 pred otehotnenim som ziadne lieky neuzivala, v nemocnici kym sa to snazili udrzat som brala Duphaston, potom som bola na zakroku a po tom mi uz ziadne lieky nedavali
@delfinik855 hej no to som čítala v letáku, že Duphaston je aj na udržanie tehotenstva,
Tak to je super, ja som pri prvom tehu tiež nič neužívala, ani som nemyslela na tehotenstvo a vtedy som proste otehotnela 😀 😀 😀
baby ja sa už asi musím zmieriť s tým, že druhé už nepríde, ak už teraz neotehotiem, tak môžem byť rada, že mám aspoň to jedno dieťatko a môžem sa plne začať venovať malej. A musím riešiť nejaké veci. My sa aj tak asi rozídeme s priatelom. ☹ Ja mám prácu a chcem sa vrátiť do práce do KE a on sa nechce odtial odsťahovať, nechce ísť s nami. Zase sme sa v nedelu pohádali aj kvôli tomu. Proste on nechce ísť a ja nechcem nechať prácu tam kvôli nemu. Kde si ja tu, čo najdem teraz, keď všade je s robotou ťažko v dnešnej dobe.... 😖
@kemonka tak my sme tento mesiac prvy krat po potrate sli naplno a ked vysla druha ciarka skoro som odpadla 😀 tak teraz cakame na lek.potvrdenie, ze sa s touto novinkou budeme moct podelit aj s rodicmi, zatial o tom nikto nic nevie 🙂
@zora256 ,to máš v pohode,že si sama doma len so synom väčšinu dní,ja tu mám neporiadneho brata,ktorý do domu nedá ani cent a len nepriadok robí a deda 80 ročného,čo ani nebudem komentovať...nestíham proste ...nestíííham...a kebyže mám všetko robiť každý deň a sem tam sa na niečo nevyprdnem,tak ani s malým von nemôžem ísť
@delfinik855 velmi velmi držim palčeky, nech všetko dobre dopadne a môžete si užívať s bábätkom tie najkrajšie chvíle 😉
@kemonka dakujem ti 🙂 aj ja ti drzim prsty aby ti to vsetko dobre dopadlo a urovnalo sa to aj s priatelom 😉
@zuzkat1 =) uz som to tu pisala,ze nie..hned ako mi to doktor povedal,som sa ho spytala presne tuto istu otazku...povedal,ze hormon progesteron,ktory obsahuje tato injekcia vobec tehu nemoze uskodit,bud ms pride,alebo ked som tehu tak nie.vraj skor pomoze udrzat plod.a budeme si isty.ale aj tak si myslim,ze mi najskor mali zobrat krv a az potom riesit taketo veci.
Kto mi proradi.Den po MS a mam pocit ako by moje prsia isli prasknut co to len moze byt predtym som to vobec nemala....?????
@januliatko1985 Ahoj!
Tak zrejme to tak bude i unás,lebo je veľký mamičkár už teraz ale zato aj z ockomje rád ale nie toľko,proste veru tak ako vravíš malé deti malé starosti a veľké deti veľké starosti,ale neboj keď začne puberta bude pokoj,to si budeme musieť mi vysliediť že čo vyvádzajú,lebo nebudú chcieť by snami toľko,čo mi je už teraz trošku ľúto,dúfam,že tá komunikácia bude i vtedy ok 😵
@puhinka Ahoj!
Tak to Ti nezávidím,so starkými je to ťažko,viem otom dosť,moja mama zaopatrila starkých aj pochovala,kým sme žili u nich 😒 ,horšie to ako deti...Len vydrž,bude i lepšie,a takého brata,by som šmarila do hlbokej vody nak sa zamestná a tak nie len priživovať sa na druhých,a to vaši asi nechcú,že?
no čo žiadne nové tehotenstvo???..ja mám aspoň radosť dcérka - vysvedčenie - samé jednotky....žeby po mame??? 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte, tak ja sa tak neisto pridávam k vašej diskusii. Ešte neviem naisto či chceme druhé bábo alebo nie. 🙂 ale manžel ma stále presviedča. 🙂

@puhinka Ahoj!
No vidíš,nie je len o vitamínoch veľa robí genetika,tak mm bol štuplík ale má 180cm keď sa narodil mal len 2300g a ja 3450g a brat mal 3950g ,starký môj 4kg aj strko tak zrejme zato sa zmixoval náš malý na stredného 3500g 😀,ja som si ku koncu myslela,že sa roztrhnem,lebo ma hrozne pupok bolel,ako sa mi vypuklil ani nie moc,ale mala som ho trošku natiahnutý aj so striami,tak ho mám zväčšený☹ale stojí to zato. 😉