icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

januliatko1985
31. jan 2012

@puhinka
@yokralovnayo my tak isto nocnik nelubime, ani za svet si nan nechce sadnut, a ked uz tak na jednu sekundu 😀

ivi17
31. jan 2012

Ahojte, aj ja sa pridavam. Dufam ze uz zacneme snazilkovat naplno 😉 aj my. Minuly rok sa nam podarilo na prvy sup, ani sme necakali, ze sa tak skoro podari, ale rychlo sa to aj skoncilo Anembryomolou. Bol prazdny vacok ☹ Tak po pauze sme zacali opatrne uz koncom roka, ale zatial sa nepodarilo. Tak verim ze to vyjde uz coskoro 🙂

januliatko1985
31. jan 2012

@ivi17 vitaj, zelam ti aby si coskoro nasla na tesiku// 😉

ivi17
31. jan 2012

@januliatko1985 dakujem za privitanie, ja prajem tak isto 😉 vsetkym snazilkam 🙂

yokralovnayo
31. jan 2012

@zuzik1983
@januliatko1985
@puhinka u nás tiež víťazí záchod, žiaľ len sedenie.. malá si vždy natrhá wc papier a potom si akože utiera riťku a hádže ho wc 😀 ona to berie ako super srandu 😅 ale keď jej poviem nech urobi puk puk tak pekne aspoň prdká, takže "princíp" asi pochodila hh. niekedy ju nechám behať doma len v pančuškách bez plienky ale pred týždňom sa behom 20minút precikala 4krát!!!! a to som jej po každom cvrknutí dávala ešte trpezlivo šancu, aby pochopila že má ísť na nočník 😅 😀

zuzik1983
31. jan 2012

@yokralovnayo raz ten cas pride, skusam ju posadit, sedi, ale nic nespravi. nevam jej este trosku casu do jari, ked bude teplejsie

ivi17
31. jan 2012

Na zaciatok by ma potesili // aspon na ovu teste 😉 kedze som minuly mesiac mala cystu. Zacala som robit ovu testy prvykrat v zivote, aby som si odsledovala cyklus. Prve 2 dni biele a dnes aspon naznak ciarky (11 DC), tak dufam ze to uz ukaze ovulku o par dni.

yokralovnayo
31. jan 2012

baby ja viem ze to sem nepatri, ale nemate niektora skusenosti s umelym kamenom?? chcem si to dat do obyvacky a prave pozeram ze 0.5m stoji az 500kč !!!!!! a ja ich potrebujem 12m čo mi vychadza na 12 000 kč!! 😠 🙄 boooože tak s takou cenou som nerátala 😖

puhinka
31. jan 2012

@januliatko1985 ,môj malinký si sadne,ale nevydrží dlho a ešte mal v januári,keď sme to naposledy skúšali samovoľný únik moču počas celého dňa,že mi nevydržal ani 15 min bez toho,aby si aspoň necvrkol

puhinka
31. jan 2012

@yokralovnayo ,to ešte nie je pripravená na odplienkovanie,keď tak často ciká,musí vydržať aspo%n hodinu bez cikania,až vtedy je dieťa pripravené na nočník,tu na Mk bol o tom skvelý článok,len ho neviem nájsť...boli tam vypísané body,ktoré musí dieťa spĺňať,aby sa odnaučilo od plienok

yokralovnayo
31. jan 2012

@puhinka aha to som este nepocula, ze musi vydrzat hodinu... ved ja ju nenútim do toho, len aby si vyskúšala trošku, to bolo len jeden krát.. ale už čakáme do leta.. skúsim si nájsť teda nejaké články, nech sa poučím 😉

puhinka
31. jan 2012

@yokralovnayo ,ja keď ho nájdem,tak ti pošlem link 🙂

puhinka
31. jan 2012

@yokralovnayo , https://www.modrykonik.sk/fotoblog/macocha/clan...

mááám to 🙂 prečítaj si,keď chceš 🙂

misel1
1. feb 2012

@puhinka u nas to tiez tak bolo stale bola mala mokra,tak som sa na to vykaslala a ako dva a pol rocna bez problemou za tyzden bola oducena od plienky,iba na noc pre istotu som davala lebo sa mi nechcelo stale prezliekat a ju v noci budit ale potom uz to sama citila....Tak vela stastia.... 😉

misel1
1. feb 2012

@ivi17 Tak vela stastia pri snazeni 😉

misel1
1. feb 2012

No takze vcera bola manzelska povinnost vykonanna a teraz musi manzel 5 dni vydrzat a az u doktorika ukazat nasich "chlapcov" uz som taka zvedava ako to dopadne....

delfinik855
1. feb 2012

@kapokapo ahoj ja som bola na zakroku zaciatkom oktobra, cakali sme cca 3kalendarne mesiace a teraz sa podarilo na prvykrat, az som bola prekvapena 🙂

alka127
1. feb 2012

@crapula Ahoj...pisem až takto neskor, mam 1,5rocneho chlapčeka, v juny statnicujem a v lete by sme chceli začať snažilkovať na druhom....tak sa možno najde niekto kto začne ako my a podeli sa so mnou o svoje radosti 🙂 🙂 🙂

magic08
1. feb 2012

Ahojte koceny... nestiham Vas vsetky citat... nejaka nova tehulka?
U mna cyklus fakt vyzera na anovulak... ved kuk do grafu... uz len nech cim skor mrcha dorazi...

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/magic08/graf...

yokralovnayo
1. feb 2012

@alka127 ahooj 🙂 🙂 my zaciname tiez v auguste pracovat a druhom 😀

zora256
1. feb 2012

@janusa_ Ahoj!
Tak verím,že kým sa ja budem snažiťtak ty už budeš mať bábo v náručí🙂

kemonka
1. feb 2012

@janusa_ Ahoj, no ako sa dnes darí? 😀

kemonka
1. feb 2012

@misel1 my sme od leta bez plienky ale na noc sa nevieme jej zbaviť. Myslíš že ešte to nechať tak, že nie je ešte pripravená na noc, ked ráno sa stále zobudíme s mokrou plienkou?

hanka286
1. feb 2012

ahojte..chcela by som sa opýtať..nepotrebujete niektorá momentálne injekcie GONAL?..ostali mi neotvorené a su do apríla..je mi ich luto ak by mali prepadnuť.

danuska111
1. feb 2012

no ja mám dnes ovulku, ale som vždy taká nervná, že sme sa hneď ráno chytili s mm, takže asi to vyjdne na psí tridsiatok ☹

januliatko1985
1. feb 2012

@danuska111 a mas nejake priznaky na ovu?

danuska111
1. feb 2012

no jasné, aj som si robila ovu test, hlien, kŕče...

cillamilla11
1. feb 2012

Opise mi niekto podrobne tu ovulaciu..kedy to moze zena cakat ako sa prejavuje kolko trva atd. Ja som mala kyret 20.12 a 22.1 som dostala mens.trvala 6 dni a chceli by sme sa snazit,tak chcem vediet kedy mozem otehotniet najblizsie.

janusa_
1. feb 2012

ahojte, konecne z práce doma, s prepačenim nasrata som poriadne ale co uz taky zivot 😒 Ale inak pracovna napln ok len praktiky sefa trosku odveci 🙂

Inak za mesiac som schudla 4,5kila, bolo by to mozno viac ale mam pocit ze tie dni s clostilom som nejaka nafuknuta ci aka.Ale dnes koncim slocstylom tak mozno sa to ustali.

janusa_
1. feb 2012

@cillamilla11 bezna ovulacia je niekedy medzi 10-14DC. Cize u teba ak dobre ratam cca 4.2, ovsem ak ju nemas posunutu skor ci neskor.