icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
1. feb 2012

@zora256 kiez by si mala pravdu 🙂 ale vsetko zariadi osud 😉

@kemonka dnes sa darilo tak akuratne, praca ok , len trochu blbe podmienky ale snad najdeme riesenie 🙂 a tebe ako?

yokralovnayo
1. feb 2012

@puhinka jeej dakujem... 🙂 je to zaujimave, musime to vyskúšať... ty dávaš malého na nočník pred kúpaním a tak ako je tam napísané? hneď od zajtra na tom pracujeme 😉

alka127
1. feb 2012

@yokralovnayo Tak som rada, že sa aspon niekto našiel....Kde bývaš? Ako som pozerala mame skoro rovnako staré detičky 🙂

maryjou
1. feb 2012

@janusa_ chápem ťa, je to vekom aspoň u mňa....keď som bola mladšia som bola odvážnejšia, teraz príde tréma a potím sa...a potom zistím aké sú niektoré veci jednoduchééééé... no a darilo sa ti dnes v práci???

maryjou
1. feb 2012

@ivi17 neboj bude, tu sa to darí všetkým...

reiva
1. feb 2012

Ahojte. Tak ako sa darí? Nejaké nové tehulky? Pozerám, že je nás tu opäť viac 😀 Ja by som mala dostať MS o týždeň, tak trpnem a dúfam, že nedostanem 😅

filipka21
1. feb 2012

@janusa_ ahoj ja som mala ten istý problém dva roky sme sa snažili a nič potom som dostala radu že nech si dám vybrať mandle že to tomu dsť pomože aby sme mali bábo a stalo sa dala som si ich vybrať a o mesiac na to som otehotnela bol to ten najkrasji a najlespí pocit 🙂 Mandle sú svi.. 😠 treba ich dať von ked robia neplechu. 😉 Prajem všetko dobré

janusa_
1. feb 2012

@maryjou ja som tremistka od mala a mam pocit ze cim dalej je to so mnou horsie. A v praci sa darilo celkom dobre, trochu ma stve system uradu prace ale to sa vyriesi, hlavne je ze je praca, super kolegyne nie tak komplikovana praca- to co neviem tak sa naucim ale na prvy den v praci to bolo slusne si myslim 😅 🙂 a ty si mala aky dnik? 🙂

janusa_
1. feb 2012

@filipka21 dakujem 🙂 tiez uvazujem ze si ich dam vybrat ale mam strach trochu z toho.

filipka21
1. feb 2012

@janusa_ aj ja som mala a preto som sa dala radsej uspat som sestrička a vedela som čo ma čaká tak som išla v celkovej a nelutujem.Teraz mám pokoj od 2008 som bola raz chora 🙂

janusa_
1. feb 2012

@filipka21 cize ak su problemy tak je lepsie asi ich vybrat. Asi si ich dam vybrat aj ja nech mam pokoj.Dakujem ti radu 🙂

filipka21
1. feb 2012

nieje za čo rada som poradila,ale je to na tebe uvidíš že nelutuješ bolesť pominie a ty budeš o niekoľko dni(mesiacov) šťastná 😉

misel1
1. feb 2012

@kemonka ak sa ona na to v noci nezobudi ze cika ze ten reflex neni este taky silny tak by som jej to este nechala,v noci to taka tragedia nieje si ja myslim...Ja som malej davala aj do auta take tie plienkove nohavicky vzdy pre istotu aby neboli stresy keby nahodou ale vsetko bolo ok.... 😀

puhinka
1. feb 2012

@misel1 ,ďakujem moc 🙂

kacena85
1. feb 2012

ahoj, pridam sa k vam do tejto temy, sice sa snazime o babo od oktobra len mame zdravo. problemy tak dufam, ze to tento rok uz vyjde, minuly rok som vo feb potratila a odvtedy nemam ms, vsetko mozne sme s dr skusali a stale nic, mam aj nizke endometrium, zly hormon. profil proste cele zle ale aj napriek tomu verim, ze este nadej je.o tyzden vo stvrtok idem na hysteroskopiu zacinam stresovat juj o tyzden sa uz budem balit do nemocnice ☹ .ale este utorok urobim test pre istotu 🙂 aj si meram BT tak sa uvidi a ked nie pojdem na zakrok a aspon ma uz daju dokopy teda dufam, rok je uz predsa dost a po strateni fazulky sme chceli hned skusat ale priroda asi vie co robi tak dufam, ze budem ok

puhinka
1. feb 2012

@yokralovnayo ,nie,až od zajtra znova začnem 😀 bo pred mesiacom to nemalo úspech,uvidíme ako je na tom teraz 🙂

cillamilla11
1. feb 2012

@janusa_ to znamena ze ked chcem otehotniet tak 4.2 mam mat sex? a co znamena to 12-14DC 😕

vateska
1. feb 2012

ahojte....no zas opat dalsi mesiac neuspesny.....mam pred menzesom...uz som aj otestovala tehu a nic...som sklamana a aj manzel......co s tym???? ☹ ☹ ☹
taaaak velmi si zelame druhe miminko....ja netestujem ziadnu ovu...my to skusame cely cyklus mimo menzes tak neviem kde je chyba??? Ale mozno by som skusila tie ovu testy poradi mi niekto ako funguju??? a kolko si ich treba kupit??? Dakujem 🙂

janusa_
1. feb 2012

@kacena85 vitaj, je mi luto ze si prisla o babo, ale uvidis coskoro budes tehu opat drzim palce🙂 a uvidis zakrok dopadne dobre a budete sa moct snazit 🙂 inak aj my sa sanzime dlhsie ako od zaciatku roka a som v tejto teme 😉

maryjou
1. feb 2012

@janusa_ tak to ti gratulujem nech ti ten pocit vydrží, a aj dobré kolegyne!!!!
No ja super deň, moje žiačky boli celkom v norme - napriek tomu sú nie sú normálne.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

maryjou
1. feb 2012

@vateska neboj príde to, ale chce to kľud a pohodu..ovu si tiež zatiaľ nerobím, vyskúšame teraz či sa dačo zadarí a keď nie, zas neskôr....lebo nechcem ísť rodiť v decembri....
tak ti držím palce!!! silno!!!!!

janusa_
1. feb 2012

@cillamilla11 najpresnejsi den kedy mas mat sex ti povie lekarka, to je len tak orientacne a 12-14DC - to je 12-14den cyklu- teda den od zaciatku poslednej menstruacie 🙂

janusa_
1. feb 2012

@vateska nestresuj uvidis raz sa to podari 🙂 drzim palce. A ovu testy je dobre robit cca v polovicke cyklu, a dovtedy kym nebudu dve jasne rovnake ciarky, alebo testovacia silnejsia ako kontrolna. 😉

janusa_
1. feb 2012

@maryjou dakujem krasne 🙂 a ty si ucitelka? 🙂

kacena85
1. feb 2012

@janusa_ ahoj dakujem a dufam, ze to tak aj bude.a vy sa uz kolko snazilkujete?ja som sa zacala trocha skor starat o seba, cely rok som bola nestastna a riesila ze chceme babo a ani snazit sme sa nemohli poriadne.tak som po novom roku povedala dost, dame do poriadku mrchu a pekne pijem vit e,femibion.a zacala som sa aj lepsie stravovat, predtym som jedla hore dole na co som mala chut, aj vecer hocikedy.teraz ma potrapil zaludok tak som presla na activiu, acidka a vlocky 😉 som sice este pn ale chodime sa prechadzat, doma sa aspn tak popretahujem,nechcem este nejak extra cvicit lebo som napr zacala aj metodu ludmily mojzisovej a po dvoch tyzdnoch fakt parada ale zacali mi bolesti odspodu tak nebudem zatial spekulovat

kacena85
1. feb 2012

@vateska ahoj a kolko sa snazite, ja napr nemam ovu testy ale meriam si bt, podla toho sa da tiez dobre orientovat a aspon spoznas samu seba, teplota ti povie vela 😉 , skus pozret temu grafy bt, baby tam kazde rano davaju svoje grafy s teplotami, sleduju hlien,kedy bol sex, menzes 😉

janusa_
1. feb 2012

@kacena85 my sa snazime vyse polroka, nedari sa 😒 tiez sa snazime robit vsetko mozne i nemozne chytame sa asi kazdej slamky ale nejak to zatial nejde. Ale raz sa to urcite podari 🙂
Inak k tej metode mojzisovej, ono to cvicenie spevnuje panvove dno, a vlastne z toho ze sa spevnuje svalstvo su aj bolesti - pytala som sa rehabilitacnej sestry 😉

janusa_
1. feb 2012

Inak baby ja vam zaividm to meranie BT, ja sa snazim dokopat k tomu 4mesiace a stale mi to nevychadzaaby som zacala 😒

kacena85
1. feb 2012

@janusa_ ano hej viem ze to moze vyvolat bolesti ale u mna to je horsie, nakolko nemam rok ms tak mam stale bolesti, ako zacala zima tak stale odspodu prechladnuta, mohla som sa naobliekat akosom chcela, preslo to a tento mesiac opat, takze ja uz nebudem moje panvove dno drazdit 😉 .uvidim ci povedia dr
a vy ste boli aj na nejakych testoch alebo beries nieco na podporu?

kacena85
1. feb 2012

@janusa_ no ja som na zaciatku merala normal s nervavi vrrrr zase ten teplomer bleeee, poviem ti prejde prvy cyklus a potom rano uplne uz zo zvyku das hned teplomer, ja si meriam kazdy den presne o pol 8 a zapisem.zo zaciatku som asi dva krat prestala, ze naco a skor som bola leniva, ale cim dalej tym viac to berem ako beznu vec,a kedze nemam ms neviem ani ovulku odhadnut tak skusam aspon podla tohto