V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@janusa_ tak som zvedava co povedia mne a co daju na upravu len nech uz nieco robia s tou mojou ms.tak tfuj tfuj nech je ovulka a dojde k oplodneniu.
No merat sa ma kazdy den v tom istom case,rozdiel moze byt polhodka az hodka len hned ked sa zobudis,nevstavat,mat po ruke teplomer.tak po antibiotikach skus a sama uvidis
@janusa_ moja sestra sa snazila tri roky,vsetko ok muz,ona trocha nieco s vajecnikmi.dr jej dal na tri mesiace antikon.potom vysadila a tiez duphaston.a femibion pila dva mesiace.potom musela brat do 3 mesiaca duphas.a utrogestan tusim odspodu aby sa plod udrzal.a chvalabohu ma dnes uz 3 tyzd.dcerku krasnu.verim ze o chvilu budeme aj my tehu a hladkat bruska
@alka127 ja byvam v ČR, pred tym som pracovala v BA 😉 mne to prave jeden den mešká, ale o nič sme sa nesnažili.. 😀 ale bola by som rada keby som bola aj teraz tehu.. lebo ked to tu tak stale čítam, ma to neskutočne láka.. ale dohodli sme sa s mm že ideme na to až po lete.. hmm ale možno mu to ušlo 😀 myslím že test by teraz aj tak nevyšiel pozitívny, na to je asi skoro.. alebo mi to meškanie sposobila len psychika 😅
@kemonka hysterka je to,ze mi kuk do maternice s mini kamerou.ci tam nemam zrasty alebo v com je problem.od kyretu nemam menzes tak kvoli tomu hlavne.vsetko mam odvtedy rozhadzane,hormony,nalady,tvar jak pubertacka,nervozna.ale tak vsetko dokopy aj priatel mal vaznu nehodu.v robote stresy.
Caute kocky, nemala som nejak cas dnes, tak az teraz som tu, a maly mi az teraz zaspal tak vystrajal v posteli 😠
No tu moj grafik aj foto OVU testov:
@delfinik855 juuuj, tak to je parada, dufam ze aj mne to vyjde, hrozne silno drzim palce...
@januliatko1985 juj no ty stále testuješ moja a stále akosi nič ☹
ozaj, čo si písala o tom FUNparku to kde je v KE také? 😵 😵 😵
@vateska Ja som si na tento cyklus kupila ovu testy prvykrat, lebo chcem spoznat lepsie moj cyklus a aj kvoli tomu ze som mala minuly mesiac cystu tak som chcela vediet co sa deje. Ja som zacala merat 9 DC kazdy den poobede a predtym som cca 2 hodky nepila ale nebol velmi rozriedeny moc. Dnes som testovala 4.ty den a uz mi pekne ukazalo druhu ciarku, co znamena zaciatok plodnych dni, ale zaroven mam aj ine priznaky. Zacalo byt dnes vlhko a pobolieva ma pravy vajecnik. 😎
Myslim si ze je dobry napad odsledovat si takto aspon jeden cyklus aby si vedela ako Ti telo funguje. A potom uz budes poznat aj ine priznaky. Vela som si o tom nastudovala aj tu na konikovi alebo si skus vygooglit o ovu testoch. Podla toho aky mavas dlhy cyklus sa odporuca zacat testovat napr. Pri 28 dnovom od 12 DC z popoludnajsieho mocu.
@kemonka no testujem, mi to neda, pozri na vcerajsi testik a pozri na dnesny, jedne som robila okolo obeda a len taky ducha teraz vecer, uz pekna ciarka, tak je uz nechapem, a teplotka dnes bola dole.sak ja sa raz dockam.
Aten Funpar pred deti, to len teraz otvarali v januari,este sme tam neboli, len som to v telke niekde postrehla, je to dost velke, kaviaren pred rodicov, 8OOm stvroc.A je to niekde na Mieri, na Fb maju stranku tak pohladaj 😵
Baby som sa celé poobedie prplala so štrikovaním svetríka malej a keď som bola už hotová, tak zistím, že mám lem úplne zle, tak som ho musela rusať celý 😝 a už som to mohla mať zmáknuté 🙄 no čo už každý sa učí na svojich chybách 😅 aspoň som nemyslela na snažilkovanie, lebo posledné dni mi to prerastalo cez hlavu 😝
čaute :
čo nové?
niaka nová tehula?
ja som ešte stále nedostala MS,mám 31 DC
vyječníky mám ako v ohni a keď idem cikať,tak ani nehovorím,už som vypila liter ženského čajíku a som v teple
bradavky mám niake precitlivené,už aby som dostala tú mrchu do kelu...prosíííííííím...nech sa môžme začať snažiť
@puhinka Ahooj 🙂 ja som dnes 29 DC ..co si prechladnutá?? alebo žeby tehu ? 😀

@kacena85 jaj no ked mas take problemy tak fakt je to lepsie nedrazdit, uvidis po zakroku ci sa to zlepsi.
a ja beriem lieky na upravu cyklu, teraz som braala clostylbegyt, a v pondelok mame folikulometriu- a ak nam dostatocne narastli folikuly takdostanem injekciu a snad bude aj ovulacia, uvidime 🙂