icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

5759
3. feb 2012

@zdenka270921 Gratulujeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵

reiva
3. feb 2012

@zdenka270921 Gratulujem Zdeni 😵 😵 😵 a prajem krásne vychutnávanie si tohto krásneho obdobia 🙂

puhinka
3. feb 2012

@zdenka270921 ,gratulujem a neboj,všetko dobre dopadne,len maj pozitívne myšlienky 🙂

maryjou
3. feb 2012

@janusa_ no toto teda!!! môžeš písať aj knihu o tom...keď sa darí sa darí....môj muž bol včera na tom podobne....

maryjou
3. feb 2012

@reiva to ti verím , myslím že si to mala ťažšie kôli bábätku....vidíš a zvládli sme to...!!!!..keď si pomyslím že ani neviem ako...zdá sa mi to neuveriteľné...

maryjou
3. feb 2012

@zdenka270921 no gratulujem, super!!!!!...pozor na veľkú zimu....no verím ti, keď to človek vie viac sa bojí.....
ja som študovala špeciálnu pedagogiku a mám dosť do teraz...ale neboj sa strašiť ťa nejdem, radšej si čitaj knihu...pozeraj kočíky...( aj ja ich pozerám aj keď moje tehu je v nedohľadne....a asi aj bude..) 😒

cillamilla11
3. feb 2012

@zora256 ako to je ? ked ja som mala menst. 22.1 tak ked chcem babo tak mam mat sex kedy? dnes alebo zajtra? dnes to vychadza na 12. den od prveho dna poslednej menst. 😕 u nas nepredavaju ovu testy 🙄 zaostala dedina 😠

stastnunka
3. feb 2012

@zdenka270921 gratulujem a držím palce aby si to dotiahla do šťastného konca 🙂

misel1
3. feb 2012

@cillamilla11 noooo dnes by to sloo 😉 vravi sa ze medzi 11-14dnom je nejväcsia sanca,kazda zena je ina ale skusanie neuskodi...Mne to tiez vychadza na nedelu a pondelok ale muz dojde az v pondelok domov zo sluzobky takze na hranici ale aj tak skusime... 😵

ja.nu.la
3. feb 2012

@maryjou ja zas sama v dome. dieťa 13M tak neviem. ale asi sa dám na to. Más pravdu nase deti potrebuju surodencov :D

cillamilla11
3. feb 2012

tak dnes asi musim prinutit chlapa :D je to take trapne ze aj ked mame chut aj ked nie musim nanho naskocit 😀 a potom mu oznamit ze no moj zlaty musis lebo mam plodne dni :/ tak dufam ze to vyjde.

ja.nu.la
3. feb 2012

@cillamilla11 chudák chlap :D

ja.nu.la
3. feb 2012

@cillamilla11 ale nie sa smejem. Chlap ma vždy chuť. no nie :D :D :D

maryjou
3. feb 2012

@ja.nu.la jasné lebo keď sa raz pominieme nech niekoho majú...ja mám 4 súrodencov...( naši sa ale ľúbili ) 🙂 🙂 🙂

maryjou
3. feb 2012

@cillamilla11 toto si aj plánujem cez víkend, len môj chlap stále v práci tak budem musieť skočiť neviem na koho...

ja.nu.la
3. feb 2012

@maryjou toto ja mám troch ako nám je fajn.

maryjou
3. feb 2012

@ja.nu.la prečo sama v dome?? nechápem??? a muž???

maryjou
3. feb 2012

@ja.nu.la že?? a oni keby sú sami??? no čoby si počali..???

ja.nu.la
3. feb 2012

@maryjou muž chodí na týždnovky. takže som sama celý týžden. a maly sa v noci este budí pýta mlieko ako male babetko :( a asi bude hyperaktívny lebo je moc moc rýchly a aktívny. ale hádam nebude hyperaktivny hadam sa mi to len zdá. 🙂 tak preto samu seba presviedcam ze hadam do roka sa maly ukludný a môžeme sa mu uz teraz postarat o surodenca. teraz mam chvilu volno lebo "generál" spinka. :D

misel1
3. feb 2012

@cillamilla11 Ja mu to ani nehovorim lebo jeho aj chut prejde ked to ma byt napovel...Takze trosku mojej fantazie a iniciativy a uz aj sa snazilkuje 😀 😀

mauerka
3. feb 2012

@cillamilla11 Zavisi aj od toho, aky mas dlhy cyklus - ovu byva zvacsa v polovici /+ -/ Nemavas taky vodnaty hlien priblizne uprostred cyklu? Vtedy je najlepsie skusat. Ale zase netreba "10x do dna 🙂 V podstate stavi pocas plodnych dni tak 2x - ak prilis casto, je v ejakulate primalo spermii, a okrem toho - oni tak ci tak za vhodnych podmienok /ovu/ preziju az 72 hodin v tebe.

@misel1 😀 Tak to mame rovnaku "zaktiku"...Oni aj chcu, to je jasne, ale nemaju radi tie veci okolo - meranie teploty, ovu-testy, a pod. Tak nech len robia to, co treba a zvysok zmakneme same 😀 😀

lili_mia
3. feb 2012

@zora256 Ahoj, ty vykladáš karty?

misel1
3. feb 2012

@mauerka no to je pravda az casto nieje dobre potom su chlapci nie taky vykonny ako by mali..a co mna zarazilo ,manzel ide v pondelok na spermogram k urologovi a doktor kazal ze 5 dni pred vysetrenim mame mat sex a potom zase az u doktora do poharika 😉 takze 5dnove spermie sa vysetruju ci su vykonne takze to asi aj je taky den ked su najzreljsie... 😵

vateska
3. feb 2012

@tweetinka.co ahoj ja som na tom tiez podobne....ze este tento mesiac skusime snazilkovat a potom to nechame na prirodu...musime sa ukludnit lebo to velmi chceme a nejde to.....budem drzat vsetky palce nech vam to vyjde a tajne dufam, ze aj nam 🙂 🙂 🙂

janusa_
3. feb 2012

@puhinka krasne sa vam podaril prvy syn uvidis mozno to bude aj teraz takto 🙂

maryjou
3. feb 2012

@ja.nu.la aha, no tak dve deti sama...ale neboj spravíš si svoj rytmus dní a bude to o.k...neboj nemusí byť hneď hyperaktívny!!!...

janusa_
3. feb 2012

@maryjou vcera bolo asi neico vo vzduchu ale fakt to bol na nic den.

maryjou
3. feb 2012

@janusa_ asi hej, aj keď u mňa to bolo o.k...asi len určitý ľudia mali smolu, na mňa to ešte len príde..do kelu...!!!

janusa_
3. feb 2012

Inak pekny vecer prajem 🙂 ja som akurat prisla domov taka som umrznuta dnes v kancli 25stupnov a ja sa klepem ako sirotka 😒 chcem leto.

janusa_
3. feb 2012

@maryjou vydrziis to zasmjes sa sama na sebe a den pojde dalej 🙂