V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@zdenka270921 Gratulujem Zdeni 😵 😵 😵 a prajem krásne vychutnávanie si tohto krásneho obdobia 🙂
@zdenka270921 ,gratulujem a neboj,všetko dobre dopadne,len maj pozitívne myšlienky 🙂
@zdenka270921 no gratulujem, super!!!!!...pozor na veľkú zimu....no verím ti, keď to človek vie viac sa bojí.....
ja som študovala špeciálnu pedagogiku a mám dosť do teraz...ale neboj sa strašiť ťa nejdem, radšej si čitaj knihu...pozeraj kočíky...( aj ja ich pozerám aj keď moje tehu je v nedohľadne....a asi aj bude..) 😒
@zora256 ako to je ? ked ja som mala menst. 22.1 tak ked chcem babo tak mam mat sex kedy? dnes alebo zajtra? dnes to vychadza na 12. den od prveho dna poslednej menst. 😕 u nas nepredavaju ovu testy 🙄 zaostala dedina 😠
@zdenka270921 gratulujem a držím palce aby si to dotiahla do šťastného konca 🙂
@cillamilla11 noooo dnes by to sloo 😉 vravi sa ze medzi 11-14dnom je nejväcsia sanca,kazda zena je ina ale skusanie neuskodi...Mne to tiez vychadza na nedelu a pondelok ale muz dojde az v pondelok domov zo sluzobky takze na hranici ale aj tak skusime... 😵
tak dnes asi musim prinutit chlapa :D je to take trapne ze aj ked mame chut aj ked nie musim nanho naskocit 😀 a potom mu oznamit ze no moj zlaty musis lebo mam plodne dni :/ tak dufam ze to vyjde.
@cillamilla11 toto si aj plánujem cez víkend, len môj chlap stále v práci tak budem musieť skočiť neviem na koho...
@maryjou muž chodí na týždnovky. takže som sama celý týžden. a maly sa v noci este budí pýta mlieko ako male babetko :( a asi bude hyperaktívny lebo je moc moc rýchly a aktívny. ale hádam nebude hyperaktivny hadam sa mi to len zdá. 🙂 tak preto samu seba presviedcam ze hadam do roka sa maly ukludný a môžeme sa mu uz teraz postarat o surodenca. teraz mam chvilu volno lebo "generál" spinka. :D
@cillamilla11 Ja mu to ani nehovorim lebo jeho aj chut prejde ked to ma byt napovel...Takze trosku mojej fantazie a iniciativy a uz aj sa snazilkuje 😀 😀
@cillamilla11 Zavisi aj od toho, aky mas dlhy cyklus - ovu byva zvacsa v polovici /+ -/ Nemavas taky vodnaty hlien priblizne uprostred cyklu? Vtedy je najlepsie skusat. Ale zase netreba "10x do dna 🙂 V podstate stavi pocas plodnych dni tak 2x - ak prilis casto, je v ejakulate primalo spermii, a okrem toho - oni tak ci tak za vhodnych podmienok /ovu/ preziju az 72 hodin v tebe.
@misel1 😀 Tak to mame rovnaku "zaktiku"...Oni aj chcu, to je jasne, ale nemaju radi tie veci okolo - meranie teploty, ovu-testy, a pod. Tak nech len robia to, co treba a zvysok zmakneme same 😀 😀
@mauerka no to je pravda az casto nieje dobre potom su chlapci nie taky vykonny ako by mali..a co mna zarazilo ,manzel ide v pondelok na spermogram k urologovi a doktor kazal ze 5 dni pred vysetrenim mame mat sex a potom zase az u doktora do poharika 😉 takze 5dnove spermie sa vysetruju ci su vykonne takze to asi aj je taky den ked su najzreljsie... 😵
@tweetinka.co ahoj ja som na tom tiez podobne....ze este tento mesiac skusime snazilkovat a potom to nechame na prirodu...musime sa ukludnit lebo to velmi chceme a nejde to.....budem drzat vsetky palce nech vam to vyjde a tajne dufam, ze aj nam 🙂 🙂 🙂
Inak pekny vecer prajem 🙂 ja som akurat prisla domov taka som umrznuta dnes v kancli 25stupnov a ja sa klepem ako sirotka 😒 chcem leto.

@zdenka270921 Gratulujeeeeeeeeeeeeem 😵 😵 😵