V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ja som tu opat, vyprevadila som draheho so slzami v ociach do roboty a mozem bludit po nete 😔 sakra pri svojom chlapovi si pripadam ako necitliva a sebecka mrcha s prepacenim 😔 😢 ale co uz poplakali sme si a zivot ide dalej.
@misel1 nie mrcha nie, tu sme nejak prezili zahadne bez placu. Len na draheho tak prislo ze uz chce aby sme boli dokonale stastny, a zacali sme si spominat na to ako sme hovorili ze sa nam babo podari do mojich narodenin, do mojich menin, do jeho narodenin, do vianoc, do noveho roka.. a cas plynie a nam sa to stale nedari. 😔
@maryjou ja som inak tiež tak začínala minulý rok, že teraz nie, lebo to už sa narodí v zime, potom som skúšala, aby na vianoce, alebo okolo nového roku bolo, a nevyšlo, potom zase som nechcela lebo mám vypočty a keď vychádzal chlapec, tak som nechcela vtedy, lebo nechcem chlapca 😀 a teraz po roku už mi to je jedno, už pracujem na to stále, furt, už mi je fakt jedno aké pohlavie, a kedy sa narodí, nech je horúco, nech je zima, len nech príde medzi nás a nech je zdravučké 🙂 🙂 😀 😀
@kemonka ,je to také zvláštne,ale nech sú spolu šťastný...dám ti sem jeden link,čo objavil môj manžel,sme sa smiali 😀
a ten koniec je najlepší 😀
Inak ked hovorite o knihach naposledy som citala Iva Kučerová- Loviř alebo nebya´t- taka moderna oddychovka.

@ivi17 noo ja by som bola rada, ak by sme to stihli ešte tento rok... Aj keď.. pred dvoma týždňami sme prišli o 6tt -- ale našťastie nebolo treba čistenie a v utorok mi Dr. povedal, že fyzicky je všetko v poriadku a môžeme sa začať ihneť snažiť.. Držím palce 🙂