icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

tweetinka.co
3. feb 2012

@ivi17 noo ja by som bola rada, ak by sme to stihli ešte tento rok... Aj keď.. pred dvoma týždňami sme prišli o 6tt -- ale našťastie nebolo treba čistenie a v utorok mi Dr. povedal, že fyzicky je všetko v poriadku a môžeme sa začať ihneť snažiť.. Držím palce 🙂

puhinka
3. feb 2012

@maryjou ,dobrééé...tak by bola už aká senzácia 🙂 Rytmus otcom 😀 😀 😀

misel1
3. feb 2012

@mauerka tak drzim palce...no my s tym vekom tiez muz ma po 40 a fajci ako duha takze tak...

janusa_
3. feb 2012

ja som tu opat, vyprevadila som draheho so slzami v ociach do roboty a mozem bludit po nete 😔 sakra pri svojom chlapovi si pripadam ako necitliva a sebecka mrcha s prepacenim 😔 😢 ale co uz poplakali sme si a zivot ide dalej.

misel1
3. feb 2012

@janusa_ preco ako mrcha??? 😕

kemonka
3. feb 2012

@rika04 ahoj, na tej stránke sa spomína, že tak aspoň 5 dní pred ovulkou 😉

janusa_
3. feb 2012

@misel1 nie mrcha nie, tu sme nejak prezili zahadne bez placu. Len na draheho tak prislo ze uz chce aby sme boli dokonale stastny, a zacali sme si spominat na to ako sme hovorili ze sa nam babo podari do mojich narodenin, do mojich menin, do jeho narodenin, do vianoc, do noveho roka.. a cas plynie a nam sa to stale nedari. 😔

kemonka
3. feb 2012

@maryjou ja som inak tiež tak začínala minulý rok, že teraz nie, lebo to už sa narodí v zime, potom som skúšala, aby na vianoce, alebo okolo nového roku bolo, a nevyšlo, potom zase som nechcela lebo mám vypočty a keď vychádzal chlapec, tak som nechcela vtedy, lebo nechcem chlapca 😀 a teraz po roku už mi to je jedno, už pracujem na to stále, furt, už mi je fakt jedno aké pohlavie, a kedy sa narodí, nech je horúco, nech je zima, len nech príde medzi nás a nech je zdravučké 🙂 🙂 😀 😀

kemonka
3. feb 2012

@puhinka waw tak Polnišová je opäť v tom? waw 🙂

Inak si spomínala minule tie Evitovky, takže odporučaš? 😉

kemonka
3. feb 2012

@mauerka
@julinka88
grepový džus je vraj dobrý na podporu lepšieho plodného hlienu, no ale to je asi zase o tom, komu čo zaberie

kemonka
3. feb 2012

@puhinka
@maryjou
Dara je obdivuhodná, pekná baba, ale nejako mi nepasuje s Rytmusom 😀

kemonka
3. feb 2012

@misel1
@mauerka
jej tak vy žijete v Rakusku? Ste tam išli za prácou? Či máte manželou z AU 🙂 😵

kemonka
3. feb 2012

@janusa_ manžel išiel do práce? A išiel na dlho preč? 😨

puhinka
3. feb 2012

@kemonka ,hej,je tehu 🙂
v auguste má termín

no a jasné,že odporúčam,už mám prečítanú vťahovú níž,všetko alebo nič,momentálne čítam stalo sa mi všetko a zajtra idem k sesterke na nálet...požičať si ďalšie knižky 🙂 aby mi tá zima rýchlejšie ubehla 🙂

puhinka
3. feb 2012

@kemonka ,je to také zvláštne,ale nech sú spolu šťastný...dám ti sem jeden link,čo objavil môj manžel,sme sa smiali 😀

https://www.youtube.com/watch?v=CFEW0FGlSp0

a ten koniec je najlepší 😀

kemonka
3. feb 2012

@puhinka Ja som na tie knižky už dlhšie poškulovala, ktorá je prvá? Či dá sa to čítať, ktorú chytím do ruk tak tu čitam? Či je to ako na pokračovanie? 🙂

janusa_
3. feb 2012

@kemonka "len" na nocnu rano ho mam spat- aspon taka utecha.

misel1
3. feb 2012

@kemonka Ja tu mam manzela laska ma sem priviala 😀

puhinka
3. feb 2012

@kemonka ,prvá je Všetko alebo nič,na ňu nadvezuje všetko alebo nič okračovanie,potom stalo sa mi všetko a neviem potom už ako ďalej a teraz má vísť nová evitivka sushi v duši 🙂 tešííím 🙂

misel1
3. feb 2012

@janusa_ ale sa podari,aj my uz dlho cakame ale este sme nepolavili...Ked je najvhodnejsia doba tedy to pride samo...

janusa_
3. feb 2012

@misel1 ale vy aspon jedno dievcatko mate 😔 a ako dlho sa snazite?

kemonka
3. feb 2012

@janusa_ jaj taaak, som to nejak tak pochopila, že ide asi na dlhšie preč, tak ste sa lučili, ale jasné, chapem už 🤐 vy sa vlastne asi o prvé snažíte však? Kolko máš rokov?

janusa_
3. feb 2012

Inak ked hovorite o knihach naposledy som citala Iva Kučerová- Loviř alebo nebya´t- taka moderna oddychovka.

kemonka
3. feb 2012

@misel1 jaj taaaak 😀 no super 🙂 a dlho tam už žiješ?

misel1
3. feb 2012

@janusa_ my sa snazime uz skoro dva roky medzi tym bolo mimomaternicove a prisla som o jeden vajecnik a stale to nevzdavam...surodenec bude a musi byt lebo manzel tiez nemladne 😒

misel1
3. feb 2012

@kemonka uz cez 6 rokov...Je to dlho,ale chodime casto na SR domov tak sa to da...

kemonka
3. feb 2012

@puhinka joj dobre, som si to zapísala, začnem kupovať 😀 😝

janusa_
3. feb 2012

@kemonka my sa stale tak lucime, kedze ja pracujem od rana do vecera takmer, a on ma nocne- cize sa vidime minimalne 😔 a snažíme sa o prvé a mám 19 možno trochu málo ale jednoducho pre nás je ten správny cas..

kemonka
3. feb 2012

@misel1 a inak si z ktorej časti Slovenska? 🙂

janusa_
3. feb 2012

@misel1 cas plynie kazdemu to sa zia l nezmeni 😔 a netreba sa vzdavat nadej umiera posledna 😉