V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ja teraz čítavam hlavne časopis "Dieťa" je naozaj dobrý na všetky spôsoby, rady, skúsenosti čo sa týka detí.....ale mám kupenú jednu knihu, už hádam budúci týžden ju začnem čítať, vyšla nedávno......David Nicholls - Jeden deň (je o láske, taká romantika sa mi zažiadala 😀 )
@kemonka manzelia nie sme ani nebudeme 😉 sme len partnerska dvojica a takto to ostane asi aj dlho, kedze peniazky potrebujeme uplne niekde inde.
A da sa povedat ze na babo dokonaly cas neexistuje, raz je tu skola, potom praca, potom nedostatok financii stale sa v zivote cloveka najde dovod preco nie. Rozum asi nikdy nepovie ze teraz je ten spravny cas, tu sa treba riadit jedine srdcom 😵 - ale zial je taka doba-stresova ze vela zien si v tom strese ani len neuvedomi po com vlastne ich srdce tuzi.
Idem ja pomalicky zalahnut, idem na vikend k rodicom- bez pristupu na net, ohlasim sa az ked v pondelok- po folikulometrii- uz teraz zacinam mat stresy ako to dopadne, uvidime 😔 aspon trosku na mna myslite v pondelok nech mame nejaky ten folikul dostatocne velky 😔
Krasny vikend zelam 😉
Idem aj ja, oddýchovať, prečítať si niečo, lebo som sa navnadila knižkami 😀 😀 😀 a spať!!! 😀
Krásny víkend, nech pribudne čo najviac tehuliek 😵 😵 😵
@tweetinka.co Drzim vam palce 🙂 nech to vyjde tak ako si zelas. My sme museli mat pauzu kvoli kyretu ale uz skusame v podstate 2. cyklus. Ale asi bysme to nemali velmi tlacit aj prvykrat to vyslo tak ze sme to vobec neriesili. Len teraz je to uz tazsie, lebo tuzba po dietatku narastla 🙂
a dočítala som knihu od Evity - vesmír je ženatý, odporúčam!!!!... môžem začať čítať ďalšiu keďže tehu sa nekoná... 😉 😉 😉 😉
@rika04 ,ach tááák 🙂
@misel1 ,presne,jednak nervy,pohodlnosť,ženy už sú staršie,horšie sa z toho dostávajú...
http://najmama.aktuality.sk/clanok/228952/mladi...
@magic08 taaakze ja som malaeho odstavila tak, ze som pila slaviovy cajik a uzivala homeopatika ricinus communis, to jedna kocka mi poradila tu z konika a jasne, ze dieta neprikladat, alebo co najmenej, u nas to malo uspech, drzim palceky 😉
@zdenka270921 este raz gratulka, davaj pozor a uzivaj si brusko, lebo ked sa narodi tak ti to bude chybat uricte 😵 😉

@janusa_ ja som tiez v 20tich otehotnela porodila 21 rokoch a nebanujem vobec to nieje skoro,ak ste pripraveny a chcetet to nieje o com ...