icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
3. feb 2012

@janusa_ ja som tiez v 20tich otehotnela porodila 21 rokoch a nebanujem vobec to nieje skoro,ak ste pripraveny a chcetet to nieje o com ...

puhinka
3. feb 2012

@kemonka ,príjemné čítanie želám 🙂

kemonka
3. feb 2012

ja teraz čítavam hlavne časopis "Dieťa" je naozaj dobrý na všetky spôsoby, rady, skúsenosti čo sa týka detí.....ale mám kupenú jednu knihu, už hádam budúci týžden ju začnem čítať, vyšla nedávno......David Nicholls - Jeden deň (je o láske, taká romantika sa mi zažiadala 😀 )

kemonka
3. feb 2012

@puhinka ďakujem 😅

puhinka
3. feb 2012

@misel1 ,aj ja som otehotnela v 20-tich a porodila v 21 🙂 tak isto nebanujem 🙂

janusa_
3. feb 2012

@misel1
@puhinka
@puhinka u nas tiez nadej umiera posledná a este niekde v kutiku duše verim ze v den 20tych narodenin budem tehu 🙂

kemonka
3. feb 2012

@janusa_ ale to je v pohode vek, veď ste už manželia a cítite to tak, tak to je super 😉 Podla mňa to netreba odkladať, nemám rada, ak niekto dieťa odklada, že po 30-tke (dnešná najnovšia moda) 😠 a potom sa vo väčšine prípadou už nedarí ☹

puhinka
3. feb 2012

@kemonka ,ani mne sa nepáči moc móda dieťa po 30-tke...ale niektoré ženy by aj chceli,ale nedá sa,alebo nemajú chlapa

janusa_
3. feb 2012

@kemonka manzelia nie sme ani nebudeme 😉 sme len partnerska dvojica a takto to ostane asi aj dlho, kedze peniazky potrebujeme uplne niekde inde.
A da sa povedat ze na babo dokonaly cas neexistuje, raz je tu skola, potom praca, potom nedostatok financii stale sa v zivote cloveka najde dovod preco nie. Rozum asi nikdy nepovie ze teraz je ten spravny cas, tu sa treba riadit jedine srdcom 😵 - ale zial je taka doba-stresova ze vela zien si v tom strese ani len neuvedomi po com vlastne ich srdce tuzi.

misel1
3. feb 2012

@kemonka od Trencina tam mam rodicov kde aj casto chodime...a ty?

rika04
3. feb 2012

@janusa_ fííííha 😕 tak urcite si nemala problemy s nedostatkom hlienu 😀

@puhinka
@mauerka
@julinka88 grepovy dzus vraj podporuje tvorbu plodneho hlienu.

misel1
3. feb 2012

@puhinka mne sa to tiez moc uz nezda po 30,moja svagrina mala dokonca 35 druhe babo a ona uz nemala tie nervy nato to bolo vidiet...

rika04
3. feb 2012

@kemonka dakujem 🙂 a staci denne 3dcl?

kemonka
3. feb 2012

@misel1 ja teraz žijem pri Martine 😀

kemonka
3. feb 2012

@rika04 tak hej 0,3 až 0,5 l 😉

janusa_
3. feb 2012

@rika04 mala nemala i tak nepomohlo 😒

kapokapo
3. feb 2012

@zora256 fiiiha, tak to muselo byt narocne ....

kemonka
3. feb 2012

@puhinka už som aj našla za super cenu knižku všetko alebo nič, za 4,39 € tak si to objednám, asi lacnejšie už nenájdem 😵

janusa_
3. feb 2012

Idem ja pomalicky zalahnut, idem na vikend k rodicom- bez pristupu na net, ohlasim sa az ked v pondelok- po folikulometrii- uz teraz zacinam mat stresy ako to dopadne, uvidime 😔 aspon trosku na mna myslite v pondelok nech mame nejaky ten folikul dostatocne velky 😔

Krasny vikend zelam 😉

kemonka
3. feb 2012

@janusa_ Ahojky, potom sa ozvi ako to vyzerá 🙂
pekný víkend 😉

kemonka
3. feb 2012

Idem aj ja, oddýchovať, prečítať si niečo, lebo som sa navnadila knižkami 😀 😀 😀 a spať!!! 😀

Krásny víkend, nech pribudne čo najviac tehuliek 😵 😵 😵

mauerka
3. feb 2012

@maryjou Sme teda podobne pripady...mimichodom aj co sa tych nasich ziacok tyka 🙂

maryjou
3. feb 2012

@puhinka uvidíme či je to pravda, ona sa tak zvláštne vyjadrila, že nevie či bude z ich lásky dievčatko alebo chlapec....a že na svadbu nikdy nebola....

ivi17
3. feb 2012

@tweetinka.co Drzim vam palce 🙂 nech to vyjde tak ako si zelas. My sme museli mat pauzu kvoli kyretu ale uz skusame v podstate 2. cyklus. Ale asi bysme to nemali velmi tlacit aj prvykrat to vyslo tak ze sme to vobec neriesili. Len teraz je to uz tazsie, lebo tuzba po dietatku narastla 🙂

maryjou
3. feb 2012

@kemonka áno súhlasím s tebou, úplne - okrem tých Vianoc, na tom trvám...a myslím že to je všetko v rukách božích nie???

maryjou
3. feb 2012

@kemonka veď práve!

maryjou
3. feb 2012

@mauerka máš rovnakú prácu ako ja???,,,tak je super...teším sa, ale dnes som rada že mám dovolenku 🙂 🙂 🙂 🙂
a s tehu sme tiež narovnako... 🙂 🙂 🙂 🙂 ( vlastne ešte bez tehu )....

maryjou
3. feb 2012

a dočítala som knihu od Evity - vesmír je ženatý, odporúčam!!!!... môžem začať čítať ďalšiu keďže tehu sa nekoná... 😉 😉 😉 😉

puhinka
3. feb 2012

@rika04 ,ach tááák 🙂
@misel1 ,presne,jednak nervy,pohodlnosť,ženy už sú staršie,horšie sa z toho dostávajú...
http://najmama.aktuality.sk/clanok/228952/mladi...

januliatko1985
3. feb 2012

@magic08 taaakze ja som malaeho odstavila tak, ze som pila slaviovy cajik a uzivala homeopatika ricinus communis, to jedna kocka mi poradila tu z konika a jasne, ze dieta neprikladat, alebo co najmenej, u nas to malo uspech, drzim palceky 😉

@zdenka270921 este raz gratulka, davaj pozor a uzivaj si brusko, lebo ked sa narodi tak ti to bude chybat uricte 😵 😉