V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
no aj je smutno ale sme si uz zvykli mame to po svojom ako tie 4 dni fungujeme a klape to...my sa snazime uz skoro 2 roky medzi tym mimomaternicove a odvtedy len s jednym vajecnikom ale doktor povedal ze je vsetko ok a ze sjednym vajecnikom ine zeny aj dvojicky mali takze nemam vesat hlavu...
@maryjou @misel1 Tak keby som bola jak jablon, tak za tych x rokov /nebrala som nikdy antikoncepciu, len sme pouzivali metodu plodnych-neplodnych dni/ by sa asi aj bolo "smiklo" 🙂 Uvidime.
Uz druhy vecer oslavujeme moje narodky a meniny, takze aj vinko sa pritrafilo a ja som vam normalne mala take "vycitky", ze co ak...A potom si vravim "chora si uz uplne?" Treba zit normalne dalej.
@puhinka no ake mas ty?
Baby,ja mam niekedy take myslienky....ze co ak sa to tretie babo nepodari? 😕 Baby som mala 2 roky po sebe,na prvy sup-mali sme domcek s dvomi izbami,neprerobeny,nemali sme auto....teraz je podkrovie prerobene ,aj auto...a co ak to babo nebude??nenapadaju vas take myslienky? 😕 😕
@maryjou ,najväčší favorit je casualplay S4 ,potom bogaboo a na tretej priečke je Stokke 🙂
ale casualplay je môj sen už za čias prvého tehu,len sme si ho nemohli dovoliť,stál okolo 1000 eur...
@janulap ,veri že napadaju a čím dlhšie tu čítam príbehy žien čo 800 x potratli a snažia sa sto rokov,tak ma chytajú depky ako svet...to nie je dobré...vôbec...preto som začala čítať knihy 🙂
@maryjou ,keď som bola tehu s Igorkom a vyšiel mi negatívny test,tak som sa opila jak sviňa...vypila som 3 litre vína a potom ma niesla domov moja 13.ročná švagriná...mm stál nadomnou pri WC a pýtal sa ma,ako to vyzerám...a ja som mu povedala,že som v pohode,že ho vidím a pozerala som úplne iným smerom 😀
dlho som si to vyčítala,ale Igorko je tu a zdá sa byť v pohode...klop-klop-klop...a to nehovorím,že som aj krabyčku cigariet dala dole k tomu vínu a ja v 5 tt...och...

@mauerka hej možno už bude tehu.... 🙂