icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

maryjou
4. feb 2012

@mauerka hej možno už bude tehu.... 🙂

misel1
4. feb 2012

no aj je smutno ale sme si uz zvykli mame to po svojom ako tie 4 dni fungujeme a klape to...my sa snazime uz skoro 2 roky medzi tym mimomaternicove a odvtedy len s jednym vajecnikom ale doktor povedal ze je vsetko ok a ze sjednym vajecnikom ine zeny aj dvojicky mali takze nemam vesat hlavu...

maryjou
4. feb 2012

@misel1 neboj zvládneš to, hlavne neklesaj po psychic.stránke ak sa to dá....lebo to je asi najhoršie...

mauerka
4. feb 2012

@janulap My sme sa este len na Vianoce rozhodli, ze ideme do toho. Toto bol teraz vlastne prvy cyklus, co sme si nedavali pozor.

mauerka
4. feb 2012

@maryjou No moja, pomaly 🙂 Ovu nemozem mat tak dlho, to proste sa neda...A prvykrat po 100 rokoch sme si nedavali pozor, to sa nestava. Matu ma tie ovu testy, ale toje uz aj tak jedno 🙂

maryjou
4. feb 2012

@mauerka po 100 rokoch??? vieš aj zázraky sa stávajú....my sme tiež v decembri skúšali prvý krát, ale niš sa nestalo, tak uvidím....hádam to raz príde....nie???

misel1
4. feb 2012

@mauerka Mozno si jedna z tych stastnych co na prvy sup otehotneju....Mam zmanu tak je ako "jablon" keby nebrala tabletky tak by sa to na nu stale lepilo 🙂

misel1
4. feb 2012

@maryjou jasne ze to zvladneme,vsak uz mam kocik vytypovany uz iba to babo treba a aj bude 😉 🙂

janulap
4. feb 2012

@misel1 no daj,aky kocik mas?ja uz tiez obzeram...

maryjou
4. feb 2012

@misel1 akoby som seba počula, kočík mám aj ja vybraný len to bábo neviem kde je...asi nad tým príliš premýšľame..hm... 😉

puhinka
4. feb 2012

@mauerka ,asi všetkým z nás už z toho hrabe 😀

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,aký kočík? aj ja už mám troch favoritov 🙂

mauerka
4. feb 2012

@maryjou @misel1 Tak keby som bola jak jablon, tak za tych x rokov /nebrala som nikdy antikoncepciu, len sme pouzivali metodu plodnych-neplodnych dni/ by sa asi aj bolo "smiklo" 🙂 Uvidime.
Uz druhy vecer oslavujeme moje narodky a meniny, takze aj vinko sa pritrafilo a ja som vam normalne mala take "vycitky", ze co ak...A potom si vravim "chora si uz uplne?" Treba zit normalne dalej.

maryjou
4. feb 2012

@puhinka no vyhráva cam trojkolka..zatiaľ ale kým bude babo bude aj iný do vtedy dajte vy tipy..

janulap
4. feb 2012

@puhinka no ake mas ty?
Baby,ja mam niekedy take myslienky....ze co ak sa to tretie babo nepodari? 😕 Baby som mala 2 roky po sebe,na prvy sup-mali sme domcek s dvomi izbami,neprerobeny,nemali sme auto....teraz je podkrovie prerobene ,aj auto...a co ak to babo nebude??nenapadaju vas take myslienky? 😕 😕

maryjou
4. feb 2012

@mauerka no veď, toto som aj ja mala od decembra čo ak...nepiť, nejesť a ani nič, myšlienky na zbláznenie...a aj tak nič, takže už to tak neriešim, a tiež som nebrala antiku, vôbec... 🙂 🙂 takže???? asi osud

maryjou
4. feb 2012

prečo tu niektoré baby nemáte fotky???? chcem vás vidieť!!! 🙂

misel1
4. feb 2012

@maryjou Jasne ze moc premyslame inak by sme ani tu na tomto fore neboli...Ja dokonca rozmyslala ze aj dvojicky mozno by sme mohli mat lebo moj svokor je z dvojiciek ale to uz by bola moc velka nahoda...
Kociky su vsetky krasne ale asi Quinny mood alebo Stokke??? aVy?

misel1
4. feb 2012

@maryjou
@mauerka ja som tiez nebrala antikoncepciu ale moj muz az moc dobre vzdy vie co robi vzdy to dal von a este aj predtym..ale osudu sa neubranime vsetko pride ked to ma prist .....

maryjou
4. feb 2012

@misel1 hm dobrý výber tiež, je ich veľa...jasné že rozmýšľame ale niekedy príliš....a dvojičky mám aj ja v rodine ( brat+segra) ale stačí mi s kľudom jeden kus, budem moc spokojná!!!! 😉

misel1
4. feb 2012

@puhinka akych favoritov ...piiis mozno sa preorientujeme... 😀 😀

janulap
4. feb 2012

@maryjou ja preto,lebo my sme mala dedina 😀 ..ale pockaj,hodim....vy zatial dajte tie typy na kociky 😉

maryjou
4. feb 2012

@misel1 jasné šak aj my tak, ale veď jasné je to osud !!!§

maryjou
4. feb 2012

@janulap myslíš foto??? aj my sme dedina...to je fajn na dedine...na dedinu mi stačí akýkoľvek, len nech je dieťa

misel1
4. feb 2012

@maryjou brat a sestra no takze u vas by to mohlo byt az o generaciu ako ich deti by mohli mat eventualne dvojicky,nie?tak to byva väcsinou o generaciu....

janulap
4. feb 2012

@maryjou 😀 nie,ale nechcem ,aby niekto vedel,ze planujeme 🙂

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,najväčší favorit je casualplay S4 ,potom bogaboo a na tretej priečke je Stokke 🙂
ale casualplay je môj sen už za čias prvého tehu,len sme si ho nemohli dovoliť,stál okolo 1000 eur...

@janulap ,veri že napadaju a čím dlhšie tu čítam príbehy žien čo 800 x potratli a snažia sa sto rokov,tak ma chytajú depky ako svet...to nie je dobré...vôbec...preto som začala čítať knihy 🙂
@maryjou ,keď som bola tehu s Igorkom a vyšiel mi negatívny test,tak som sa opila jak sviňa...vypila som 3 litre vína a potom ma niesla domov moja 13.ročná švagriná...mm stál nadomnou pri WC a pýtal sa ma,ako to vyzerám...a ja som mu povedala,že som v pohode,že ho vidím a pozerala som úplne iným smerom 😀
dlho som si to vyčítala,ale Igorko je tu a zdá sa byť v pohode...klop-klop-klop...a to nehovorím,že som aj krabyčku cigariet dala dole k tomu vínu a ja v 5 tt...och...

mauerka
4. feb 2012

@janulap No a my sme "velka dedina" a nikdy nemas istotu...ale ved nepiseme nic, za co by sme sa mali hanbit alebo nieco podobne...

mauerka
4. feb 2012

@puhinka 😀 😀 😀

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,inak to by aj mňa zaujímalo,prečo niektoré ženušky nemajú foto v pase 🙂
@misel1 ,Quinny je krásny,ale nepraktický...no podľa toho ktorý model...Stokke je trieda...a ešte Brio je pohoda,len to držadlo...fuj...😀