icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

petuska86
Autor odpoveď zmazal
maryjou
4. feb 2012

@misel1 ten je krásny akašli na postavu, tú nemám ani ja, hlavne že sa páčime naším mužíčkom!!! 😉

maryjou
4. feb 2012

@janulap toto je presne môj prípad,,,preto sa tu o tom bavím s vami kočky! 🙂

petuska86
Autor odpoveď zmazal
puhinka
4. feb 2012

@petuska86 ,mne gynda povedala,že keď do dvoch týždňov nedostanem...od pondelka...tak si mám urobiť test,potom mám prísť,či bude pozitívny,či negatívny...do vtedy mám kašlať na to...
ak sú to len dlhé a nepravidelné cykly...pomoooc...ja chcem normálny cyklus

puhinka
4. feb 2012

@petuska86 ,haha...ja v pondelo,aj utz mi robila...nehovorím? máme podobný prípad 😀

maryjou
4. feb 2012

@puhinka fúha, saz to takýchto extrémou nejdem,,,to nie ,pijem príležitostne, a nefajčím....ale keď som bola tehu s malou, som pila domácu pálenku, asi 4 kalíšky, nevedela som že som v tom, bola som asi 4tt...našťastie je o.k... 🙂

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,som mala 20 rokov 😀 😀 😀 ...no...teraz mám len o tri viac...ale to nevadí 😀

maryjou
4. feb 2012

@mauerka jasné malá má 8r o nedlho teiž som mala " naložený" kočík....nemali sme peniaze.. 🙂

petuska86
Autor odpoveď zmazal
puhinka
4. feb 2012

@petuska86 ,aj ja som mala dostať v pondelok !!! 😀 😀 😀 haha,tak to už čo je 🙂 haluz 🙂

maryjou
4. feb 2012

@puhinka jasné chápem, veď aj 30tníčky sa môžu ožrať!!!..to je poho...ale momentálne nepijem ( nemám s kým ha ha ha ) 😉

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,ani my sme nemali vtedy peniašky a tak sme zohnali taký niaky kočík za 150 euro...od vtedy sme už dva krát menili...tak mm povedal,že teraz kúpi jeden,ale poriadny

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,ja nepijem,lebo mám strach z opice 😀

ijanka27
4. feb 2012

@silvuska47 Keď je teplota hore, tak ovulka už prebehla... napr. Ja som mala teraz takýto:
http://www.fertilityfriend.com/home/3a58db, čiže ovu 12DC a potom už bola hore. Ale to Ti ukáže až dalšie dni, kedy už bude po nej. Ovu zistíš meraním BT po viacerých mesiacoch, ale skús ovu testy, ja používam aj tie. Inak moja Dr. mi hovorila, že si môžeš vypočítať aj tak, že dĺžka cyklu - 14dní, čiže napr. 26-14 je 12DC. 😉 kukni tému Grafy BT: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/

maryjou
4. feb 2012

@puhinka tak to môžeš mať ešte aj 2 detičky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 si mladučkáááááá..ale nemenila by som...svoje som si prežila...

petuska86
Autor odpoveď zmazal
maryjou
4. feb 2012

@puhinka ja to chápem, aj mne sľubil muž poriadny kočík..tak len pozerám ale chcem ho vidieť naživo....

maryjou
4. feb 2012

@puhinka ty z opice a ja wc misy... 😎 😎 😎 😎

maryjou
4. feb 2012

@petuska86 radšej počkaj..

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,teraz by som chcela parťáka synovi a ak mi v 30-tke prepne,tak ešte jedného maznáčka si zadovážime 🙂

puhinka
4. feb 2012

@petuska86 ,kedy si vysadila tabletky? ja 30.12. 😀 😀 😀
tiež počkám ešte 9 dní a keď nič,tak kupujem test a letím gynde ... 😀 😀 😀

puhinka
4. feb 2012

@maryjou ,a ktorý sa ti páči?

janulap
4. feb 2012

@maryjou
maryjou @janulap toto je presne môj prípad,,,preto sa tu o tom bavím s vami kočky!
o com pises?

janulap
4. feb 2012

@puhinka..no a uz si taky kocik nasla?A ake su to nenafukovacie,bezdusove kolesa?lebo minule mi jedna kcoka pisala,ze nafukovacie uz nechce,lebo stale len dofukovala duse 😕

petuska86
Autor odpoveď zmazal
ijanka27
4. feb 2012

@janulap Zapojím sa, ja mám nafukovacie a doteraz som ešte ani raz nefúkala 😉 záleží asi ako ktorý kočík. Joooj baby, mne sa ich toľko páči, toľko by som ich vyskúšala, chcela 😝 ale nakoniec zvíťazi racio...

karinka2105
4. feb 2012

ahojte tiez chceme baboo
mm chodi domov raz za mesiac,mali sme styk piatok,v utorok prisla mrcha,myslite ze by som mohla ostat tehuu,aj ked mrcha prislaa
🙂 dakujem

puhinka
4. feb 2012

@janulap ,to sú v dnešnej dobe skoro všetky kolesá nenafukovacie...vidím,že doba sa fakt zmenila 😀 😀 😀
jasné,že našla...tieto funkcie má dnes skoro každý dobrý kočík...značkový...zančkový je naozaj značkový...nie tako alebo iná polská značka 🙂

puhinka
4. feb 2012

@petuska86 ,aspoň sa môžme informovať 🙂