V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
tak sa majte krásne a píšeme si v pondelok. Ahojteeee
@dejnika fuuuuu... každých 5 min. nová vložka je fakt veľa 😒 možno máš trochu "rozhádzané" hormóny a chcelo by to úpravu, zo začiatku iba prírodú, bylinkami. alchemilkový čaj si skúšala? pije sa od 1DC po ovu, v luteálnej fáze už nie. baby to tu chvália a mne tiež pomáha. aj myší chvost, repík a rôzne ženské zmesi.
ja by som na tvojom mieste určite zašla za gyn. a dala sa preťuknúť, či je všetko oka.
ešte ma napadá taká blbá možnosť - ale nie je možné, že si bola tehu a zárodok sa neuchytil, proste včasný potrat? nechcem ťa vystrašiť, len keď píšeš, že toľko veľa krvi... ☹ no, skús tie bylinky aj doktora a budeš mať v tom jasnejšie.
@dejnika ahoj vitaj 😉 To je pekné, keď chcete mať ešte miminko 😉 držím palce
@vejula no už teraz si ovulku nenechám ujsť 😎 nie nie, počas toho cyklu mám ovulku normálne každý mesiac, teda meriam si to len od septembra a normálne som mala aj v septembri aj v oktobri, a menzes som mala koncom augusta 😀 a od vtedy nič, ale ovulka bola zatial 2x od vtedy, no snáď aj teraz už príde 😀 možno zajtra ráno, to si teraz tak stále hovorím 😝
@petruska10 Ahojky vitaj, už sa snažíte, či tiež od januára?
@zelovocka no môj partner vie, že sledujem ovulku, a jemu to nevadí, on je len rad, keď sa objavím večer v "sexi prádle" 😀 😀 😀
bohuzial ten moj sexi prádlo nemá rád, ja mám totiž doma chlapa ženu 😀 ale už som mu povedala kedy asi budem mat ovu, tak snad sa posnaží 😖
@kemonka tak potom tvoj drahý je veeľmi svetlá výnimka, gratulujem! 😀 ale vážne - ja si myslím, že väčšina (jasné že nie všetci) mužov chce "sexovať" a nie "plodiť" 😉
a iná vec je vedieť, že si sleduješ ovu, a iná, že práve máš ovulku (alebo plodné obdobie) 🙂 hlavne ak sa niektoré páry snažia dlho... tak je asi lepšie milovať sa okrem ovu aj hocikedy pre potešenie, a nie "hupsnúť na to" len počas plodných dní, to je potom dosť ubíjajúce. niektoré žienky sa tu s partnermi aj rozišli, lebo sa vraj cítili ako stroje na plodenie bábatka ☹
inak aj môj vie, že si meriam BT, ale nebudem mu hovoriť, koľký som DC, DPO, to je proste moje "tajomstvo" a ja si to ošéfujem 😀
@lulu939075 prečo sa nechce snažiť? Ci ešte sa necíti na dieťa?
@lulu939075 čo je to chlap-žena? 😀 ešte lešie ako sexi prádielko je nahota 😝 😀 to je najkrajšie tulkanie pod perinou a ešte aj ušetríš 😉
@zelovocka tak tak presne, môj aj chce tiež druhé dieťa, ale samozrejme aj sexovať, ale v pohode sa milujeme aj mimo plodné dni, ak nie sme unavený tak v pohode.....my sme mali pred snažením takú cca ročnú krízu, už som chcela vela razy odísť, a vtedy sme boli spolubývajúci, no uvidíme dokedy sa nám bude dariť vo vzťahu, ale druhé dieťa chcem tak či tak, už či budeme navždy spolu alebo nie 😀
@kemonka tak waaaaaw je taký stav asi len pre čerstvo zamilovaných 😀 človek je už opatrnejší, keď dostal po nose 😉 sa bojí tešiť, aj keď sa to vo vzťahu zlepšilo po kríze, stále je tam ten červíček na pozadí v hlave že "čo ak..." my sme 5 rokov takmer presne, bude výročie 🙂 vy ste asi aj dlhšie že...
Ahojte kocenky moje ako sa mavate?
Ja by som mala dnes TP...no vsetko je inak..☹ Ale zivot ide dalej a verim ze v r. 2012 vsetky tehulky 🙂 🙂 🙂
@vejula stále nič 😠 veď ked stúpne dám vedieť 😀
testy si robím, akurát včera mi prišli, tak som včera začala a nemala som ovulačný deň včera, aj ten tester na sliny mám, ani tam nič 😒 no možno už nebude teraz ovulka, alebo príde neskôr, no ale aspoň cez BT spoznávam svoje telo 🙂
@zelovocka ozaj teba som sa chcela opýtať, keď sa vyznáš v tej BT (alebo hoc aj ostatné), keby som otehotnela, tak by som nemala už nízku teplotu? Už mi ostane stále tá vyššia či ako to je, nevieš? 😎
@vejula hej aj ja som to hľadala, a vôbec nikde nič o tom nebolo 😕 asi som nejaká rarita alebo čo
neviem prečo mám taký cyklus, nikdy nikto mi nič nerobil, nijaké vyšetrenia, a odkedy som sa sem presťahovala, tak s tou doktorkou čo mám, nie som spokojná, tak preto chcem teraz zmeniť, no len ešte nájsť milú, ochotnú doktorku, ktorá vám všetko vysvetlí, urobí vyšetrenia....mne nikdy ani hormonálny profil nikto nerobil, a to by som chcela vedieť, bojím sa či nemám niečo aj so štítnou žľazou 😖

však to, že v živote som nič také nezažila. Manžel len tak podotkol, či som nemohla potratiť, no neviem, lebo pred mesiacom som MC mala, no len slabunký