icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mauerka
6. feb 2012

@maryjou Jaaaaj, uz chapem 😉 Kukam jak puk na tvoju vetu...ze aky stary kalendar 🙂

filipka21
6. feb 2012

baby toto som našla puhinka skús yatiaľ toto a aj ostatné uvidíme či je to pravdivé http://sk.test-tehotenstvi.cz/?page=start

kacena85
6. feb 2012

@puhinka ja nemam ms uz rok od potratu,dr skusal vselico,od oktobra sa snazilkume tak riadne,meram bt a ta sa mi drzi uz 8 den hore od posledneho milovania,nemam sa inak podla coho orientovat.stvrtok idem na hysteroskopiu ale zajtra skusim test,ale to by bol veru zazrak
No co uz narobime,minule bola dokonca az pri skole lebo tich tulavych psov nahans,mama robi v skole a vola mi ze nechyba vam Enny?heh tak sla pekne s mamou od skoly herecka bez voditka,esteze aspon tak ze poslucha a neuteka ked ju ohlasim pekne dojde.inak neviem.

kacena85
6. feb 2012

@filipka21 to je zarabanie na ludoxh na konci musis poslat tusim sms,ktora je spoplatnena a ktovie kolko krat to aj strhnu

zora256
6. feb 2012

@mia258 Gratulujem! 😉 A prajem aby bolo všetko ok,a úspešne si babuľku donosila a mala rýchli pôrod. 🙂
@janulap Ahoj!Z toho si nič nerob jedna u nás čaká 4 babu a v rodine jedna rodina má 6 dcér,proste to závisí od chromozónov u muža ktorý prevláda x alebo y,je to dané,nič natom nezmeníš,hlavné je aby boli deťúrence zdravé 😉 😉 .Ja zasmám pocit,že ja dcéru mať nebudem,keďže plánujem už len jedno tehu,a podľamňai to bude chalan,ale nesmútim je mi to aj jedno,hlavné je aby boli aspoň dvaja súrodenci.Držkaj sa,aspoň budete mať veľa vnúčeniec,dcéri majú väčšinou bližšie k svojim rodičom ako k svokrovcom.

misel1
6. feb 2012

@filipka21 no ja zijem v rakusku a tu to objednavam ale pochybujem ze zasielaju na SR 😒

zelovocka
6. feb 2012

@ivea ahoj, sme na tom rovnako, tiež mám 33 a ideme na prvé bábo ešte len 😉

anniel
6. feb 2012

ahojte.. asi sa pridavam k vam... uz pol roka uvazujem nad tym, ci ten pocit zacat pracovat na dietatku je len chvilkova slabost alebo je naozaj cas sa postarat o udrzanie nasho rodu.. v okoli mam 2 babatka a neviem ci to je len tym.. alebo naozaj prisiel ten cas.. manzel by babatko len privital.. mam 28 a do 30tky by som chcela prveho drobceka priviest na svet.. 🙂 ..

misel1
6. feb 2012

@maryjou noto dufam ze druhy bude chlapec lebo mame objednavku na brata 😵 😵 😵

mia258
6. feb 2012

Dakujem vam za gratulacie baby 😵
Dufam, ze zajtra to uz konecne oznamim aj mm, tesim sa na jeho reakciu 😅

Inak som tu urcite najmladsia, to som takmer v kazdej teme 😀

janulap
6. feb 2012

@zora256 presne,ako pises-nech su len zdrave.ja sa nabranim ani tretej kočke,len som chcela,aby sa aj manzel vytesil zo syna 😀 Dcery ma pritom strasne rad a aj ony su na neho velmi naviazane,hlavne mladsia,tá by za neho aj zivot dala 🙂
Ale ty si este mladucka,mozno bude aj viac tehu,ci uz vies,ze len jedno?A vies co?nemysli na to,ze by to nebola baba.Ja som pri prvej dcerke si myslela,ze to bude chlapec,lebo sa tu rodili same dievcata,a par tyzdnov pred proodom ma dr.vyviedol z omylu 😀 Drzim aj ja tebe palce 😉
@anniel vitaj
@mia258 a kolko mas rokov,ak to nie je tajomstvo?

januliatko1985
6. feb 2012

Boze kocky, sak ja vas nestiham ciitat, spomalteee. 😀

@puhinka mozes testovat aj poobede ak budes mat ten najcitlivesji testik, drzim palceky 😉

januliatko1985
6. feb 2012

@janusa_ gratulujem k folikom, uz len nech prasknu...ja tiez mam na testeiku dve ciarocky furt, dost silne, ale nie pozitivne este,ach.

yokralovnayo
6. feb 2012

baby prečítajte si..... ehm...... 😕

http://www.mimiforum.cz/zavislost-na-internetu-...

5759
6. feb 2012

nelicefo Ahoj ,tak ja som už dostala tu mrchu 😠 😢 😢 😢 😢

yokralovnayo
6. feb 2012

@mia258 jeej blahoželám.. máme novú tehulku? 🙂 a myslím že najmladšia som ja 😀 mám 22 a ty?

janulap
6. feb 2012

@5759 baby,ale sa nas tu zbiera...niektore nicky citam prvy krat 🙂 Neboj dalsi mesiac uz nepride 😉

vejula
6. feb 2012

čvte kočky.. tak my tento mesiac nejdeme snažilkovať, bo som už objednana na trhanie zubu, tak to bude zas kopec umrtvovačiek a ak by sa niečo skomplikovalo možno aj ATB.. Tak si davame na jeden cyklus pauzičku.. ach jo . mam pocit že stale nam do toho niečo vlezie

vejula
6. feb 2012

@yokralovnayo 🤐 😀 ale tak moje drobatko teraz spi, a pratať nemožem, bo by sa hned zobudil... Hned ako sa zobudi ja net vypinam 😉

yokralovnayo
6. feb 2012

@vejula moja mala tiez spinka... 🙂 potom ideme prat ako vy 😀 urobila som si kávičku a pozeram niečo na FB ... ale je to pravda, net berie strasne vela času.. musíme pekne pravidelne čítať... vy čítavate spolu každý deň?
my máme prstové farby, tak to malej občas vytiahnem a robíme odtlačky ručičiek a prstíkov... dopíšeme venovanie a potom maju darček všetky babky, tety , krstná.... 😀

yokralovnayo
6. feb 2012

@vejula jááj ty si písala pratať 😀 ja čítam že prať 😅

mia258
6. feb 2012

@janulap
@yokralovnayo
Ved hovorim, ze som najmladsia 😀 necelych 20 mam, takze v 20tke uz budem dvojnasobna mamina 😵

yokralovnayo
6. feb 2012

@mia258 to je v pohode 🙂 u nás mala jedna holka do 19rokov 3 deti !!!!! 😕

mia258
6. feb 2012

@yokralovnayo zas az taky extrem byt nechcem 😀

puhinka
6. feb 2012

@filipka21 ,vyšlo mi ,že som skôr tehotná na 55,56 %
som zvedavá,koľko tá sms stála...
@anniel ,tak vitaj medzi nami 🙂 keď ťa to už pol roka drží,niet o čom pochybovať 🙂
@mia258 a koľko máš rokov?
@januliatko1985 ,to neviem,či drahý kúpi zrovna najcitlivejší testík,teraz som s ním volala,ešte je v práci
@yokralovnayo ,som závislá...ale iba teraz v zime,v ako dojde jar,tak letím von,tak isto ako minulý rok 🙂 a pred tým rok 🙂

januliatko1985
6. feb 2012

@kemonka co na to hovoris? a nevies co znamenaju tie zlte pasy?

maryjou
6. feb 2012

@anniel tak to si tu správne, tak šup šup na to..

maryjou
6. feb 2012

@misel1 aj my... 🙂

maryjou
6. feb 2012

@puninka no čo si tehu???

misel1
6. feb 2012

@puhinka no co bolo u toho doktora????