icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

moonlightka
6. feb 2012

@mauerka uz sme tri 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
mauerka
6. feb 2012

@janusa_ Presne u mna tak s cvicenim - tri dni nic, ale idem teraz aspon na hodinku na eliptical, lebo rozkysnem este ani tehu nebudem 😀

osicka36
6. feb 2012

@mauerka ďakujem 🙂 ....no my by sme chceli veľmi...totiž moje slniečká sú s prvého manželstva....a s drahým by sme chceli ešte niečo viac "spoločné"...aj keď už teraz je to veľmi krásne 🙂 .....my už máme moje, tvoje...ale moc by sme si želali "naše" 😀

stastnunka
6. feb 2012

@lia2712 ahoj, tak už vieš niečo nové? 🙂

mauerka
6. feb 2012

@osicka36 Pises o mne? 😉

mauerka
6. feb 2012

@januliatko1985 Inak ta celkom obdivujem s tou vydrzou, kt. mas na ovu testiky...Casto som si na to spomenula, ked som testovala ja.

ivi17
6. feb 2012

@zelovocka ahoj ja som na tom rovnako, 33 na krku a zacali sme snazilkovat o prve baby 🙂

osicka36
6. feb 2012

@mauerka .. nie o sebe 🙂 ....chceš povedať, že si na tom podobne 😉

puhinka
6. feb 2012

@pacica ,tak potom neskôr radšej 🙂

ivi17
6. feb 2012

@yokralovnayo Moj priatel ma vcera obvinil, ze som zavisla na internete a asi ma pravdu. A to ani nie som na MD. Castokrat neodolam zvedavosti a nakuknem na moje oblubene stranky, ze co je nove 🙂 On je zase zavisli na TV 🙂 Ale v tom clanku su dobre rady, asi to zacnem praktizovat.

pacica
Odpoveď bola odstránená
ivea
6. feb 2012

@zelovocka Uzasne, tak to sa tesim a drzim vam palce.... 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
kemonka
6. feb 2012

Ahojte, joooj zase ste popísali, mne je až do plaču že mám tolko čítať 😀 😀 😀

kemonka
6. feb 2012

@puhinka Ahoj, no ako, čítala som, že si netestovala ešte, kedy príde manžel? Či už to necháš na ráno? 😉

kemonka
6. feb 2012

@januliatko1985 aké žlté myslíš? Nie som v obraze 😨 😝 😝

puhinka
6. feb 2012

@kemonka ,povedal,že už nebude dlho,len nešiel autom,bo nabíja zmrznutú batérku a tak musí počkať,kým po neho príde svokor a ešte idú do Tesca...no neviem neviem,či to nenechám aj na ráno,aby som si bola istejšia... 🙂

puhinka
6. feb 2012

ale zase ešte o deň dlhšie vás nechať v napätí?...no neviem... 😀

osicka36
6. feb 2012

tak ahojte...idem už domkov, lebo som ešte v práci 😀 večer sem mrknem

ivea
6. feb 2012

@pacica ked vravis ze sa lakas ked to hras tak to asi neni dost dobre...Najdi si nieco kludnejsie na internete... 🙂

januliatko1985
6. feb 2012

@mauerka aj ja sa obdivujem, ale uz ma to prestava bavit, ked ani jeden zatim neni pozitivny, uff, dufam, ze dr mi povie len dobre veci v stredu.

filipka21
6. feb 2012

ja som nevedela že sa to platí 😠 to som našla iba tak

januliatko1985
6. feb 2012

@kemonka tak v grafe mam take zlte pasy, slabozlte, neviem co to znamena...

januliatko1985
6. feb 2012

@puhinka testuuuuuuj dnes 😉

filipka21
6. feb 2012

@puhinka to nie ved mi sme už napäte 😀

zuszana
6. feb 2012

@janusa_ hej dobre si pamätáš...hej? a čo s tým ked má veľa draslíka? veľmi to vadí? lebo ja som môjmu doktorovi nič o tom nehovorila, nepýtala som sa...

yokralovnayo
6. feb 2012

@puhinka presne tak, testuj dneees 😀 ja sem len kvoli tebe teraz odbieham 😉 zapla som pračku, robim polievku.. popri tom krajam malej ovocie- robime si šalát- mandarinky, banany, pomaranče a kiwi 🙂

kacena85
6. feb 2012

@moonlightka ahooj drzim palce aj ja budem zajtra testovat ;)

iskrickaa
6. feb 2012

Ahojte dievcata, aj my sa snazime. Potrebovala by som poradit - od vcera poobedia mam nutkanie na mocenie, v noci som ani nespala pre ten neodbytny pocit. Ale nic ma nepali ani neboli, len ten pocit je neprijemny. Keby som mala zapal mocovych ciest, mala by som palenie a bolesti v podbrusku, ci nie? Alebo to moze znamenat nieco dobre?🙂 Som 7-8 den po ovulacii. Vopred dakujem za rady.