V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@januliatko1985 Inak ta celkom obdivujem s tou vydrzou, kt. mas na ovu testiky...Casto som si na to spomenula, ked som testovala ja.
@yokralovnayo Moj priatel ma vcera obvinil, ze som zavisla na internete a asi ma pravdu. A to ani nie som na MD. Castokrat neodolam zvedavosti a nakuknem na moje oblubene stranky, ze co je nove 🙂 On je zase zavisli na TV 🙂 Ale v tom clanku su dobre rady, asi to zacnem praktizovat.
@mauerka aj ja sa obdivujem, ale uz ma to prestava bavit, ked ani jeden zatim neni pozitivny, uff, dufam, ze dr mi povie len dobre veci v stredu.
@kemonka tak v grafe mam take zlte pasy, slabozlte, neviem co to znamena...
@puhinka presne tak, testuj dneees 😀 ja sem len kvoli tebe teraz odbieham 😉 zapla som pračku, robim polievku.. popri tom krajam malej ovocie- robime si šalát- mandarinky, banany, pomaranče a kiwi 🙂
Ahojte dievcata, aj my sa snazime. Potrebovala by som poradit - od vcera poobedia mam nutkanie na mocenie, v noci som ani nespala pre ten neodbytny pocit. Ale nic ma nepali ani neboli, len ten pocit je neprijemny. Keby som mala zapal mocovych ciest, mala by som palenie a bolesti v podbrusku, ci nie? Alebo to moze znamenat nieco dobre?🙂 Som 7-8 den po ovulacii. Vopred dakujem za rady.

@mauerka uz sme tri 😉