icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
6. feb 2012

@ivea preco si myslis ze ide pomaly?

zora256
6. feb 2012

Ahoj!
Nuž mi sa nechránime už od včera,ale tak podľa kariet môžem otehu už v septembri,nuž vtedy si dáme pozor,lebo i prvý sa nám podaril podľa kariet 😀 ,a vtom roku keď budem môcť otehu,tak sa zasnažímevdaný mesiac.A ak sa podarí i mimo tích mesiacov nenahneváme sa,lebo ešte jedno by sme radi mali,a nejako už prežijeme aj takéto krízové obdobie,tak ako máme súdené,tomu sa nevihneme.

ivea
6. feb 2012

@janusa_no lebo mam priznaky a na test je este priskoro .....Vcera ked uz vsetci odisli citala som si aj ine temy, a jednou bolo aj o alkohole, lebo som si dala pohar vinka. Janusa myslim, ze aj ty si tam pisala ze preco nie, ved nevies kedy sa ti podari otehotniet a zase rok nepit je blbost a potom ako som skoro dopila pohar idem na wc a vyzera ze som mala slabucke krvacanie z uhniezdnovania.....

janusa_
6. feb 2012

@zora256 cize sa snazite tak trosku utajene? 🙂drzim palce 🙂

janusa_
6. feb 2012

@ivea jaj tak potom to bude dlhy tyzden ale neboj urcite nejak ubehne..

tento prispevok myslis?
Pri snažení sa o miminko je dolezita psychicka pohoda a optimizmus, teraz si mozes povedat ze nebudes pit lebo mozno budes tehotna, ze nebudes jest to lebo by si mohla byt tehotna, ze nebudes robit a ono lebo by is mohla byt tehotna. Naco stresovat seba a tym aj svoj organizmus?! Tehotenstvo nie je choroba. Pochybujem ze sa chystas opijat do komy, a trochu alkohlou si myslim ze nezaskodi, inak by si savelmi upriamila na myslenku mozneho tehu. a tiez je pravda ze otehu nemusis na prvy mesiac snazneia n iekedy to trva i roky- a to sa chces tryznit?!- utapat sa doma a byt v smutku depresii ze preco to opat nevyslo?- niekedy je lepsie vypnut a trosku sa odreagovat aby clovek zacal mysliet na to pozitivne emoticon i ked je stara pravda ze alkohol nic neriesi ale podlamojho nazoru tak jemne moze clovek sem tam oblbnut mozgove bunky.

a este alkohol nie je tazka chemikalia vyprcha z tela za par hodin/dni cize 3mesiace je fakt dlha doba.

Drzim palce nech sa rozhodnes spravnee a nech vam snazenicko vyjde na prvy pokus emoticon
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mozem-pit-alkohol-ked-este-nie-som-tehotna/

NEchapem trosku je neico v tomto prispevku zle? 😅

Trosku dlhy mozno prehnane filozoficky je moj prispevok ale co uz emoticon

ivea
6. feb 2012

@janusa_ hej presne tento a ako som docitala , isla na wc, vratila sa naspat do izby a povedala manzelovi "No more wine for me" 🙂

janusa_
6. feb 2012

@ivea 🙂 teraz som pochopila 😉 tak len dufat ze o par dni najdes na teste 2ciarocky 😉 drzim palce 🙂

ivea
6. feb 2012

@janusa_ dikes 😉

filipka21
6. feb 2012

puhinka ☹ 😢 ☹

mia258
6. feb 2012

@puhinka áno vo FR 🙂
@moonlightka ja jem ako za troch 😀 ale nie veľa zo všetkého, len musím všetko ochutnať čo vidím.

Vy ste sa zbláznili? 😀 😀 Toto nemám šancu prečítať! 😀

Bola som po malú v jasliach, doma plač lebo jej ide zúbok ☹ Už vidím, že cez noc toho nenaspím, určite bude nekľudná kvôli bolestiam. A zajtra neviem čo s ňou, lebo musím k dokimu 😒

silvuska47
6. feb 2012

kedy mam začať s ovu testíkom??ktory den po mrške??

janusa_
6. feb 2012

@mia258 poznam tie situacie ekdy to nemas sancu docitat 😀 ja zajtra uz nemam volno v robote cize opat budem mimo prehlad cely tyzden 😒

janusa_
6. feb 2012

@silvuska47 vecsinou zeny zacinaju ten 9/10Den po mrche 😉

mia258
6. feb 2012

@janusa_ no ja moju malú zajtra asi nedám do jaslí 😒 Tak to budú nervy celý deň ak nebude chcieť spať, tiež nebudem dočítavať

silvuska47
6. feb 2012

@janusa_ jej takže možem už testovať??už mam nachystaný ovu testík..dufam že sa zadarí.. 😉

ivea
6. feb 2012

@silvuska47 drzim palce, nech sa zadari 🙂

silvuska47
6. feb 2012

@ijanka27 no pokusim sa..

silvuska47
6. feb 2012

@ivea dakujem..len by musel byť mm na tom zdravotne lepšie..dufam že ho tá chrípka prejde čoskoro..lebo další mesiac čakať to už asi nevydržím..

ivea
6. feb 2012

@silvuska47 ako hovoris o manzelovi?

mauerka
6. feb 2012

@janusa_ Cvicievam pravidelne a dost... len teraz je to take...zvlastne. Keby ze nahodou som tehu, tak sa bojim nakladat si tolko, ako som zvyknuta 😒 Takze so aj preto dala dnes iba hodinu kardio v aerobnej zone, uvidime o tyzden, ci nalozime opat, alebo nie... 🙂

silvuska47
6. feb 2012

@ivea mm znamená moj manžel 🙂

ivea
6. feb 2012

@silvuska47 dikes moja, ja som tu iba od vcera musim sa naucit vase skratky 😀

kemonka
6. feb 2012

@zora256 juj velmi sa teším, že si späť 😵

silvuska47
6. feb 2012

@ivea tak vitaj medzi nami... 😉

kemonka
6. feb 2012

@zora256 a čo to? Vyznáš sa v kartach, buducnosti? Už minule si tu niečo spomínala 🙂

ivea
6. feb 2012

@silvuska47 dakujem, som rada ze som zavitala. Vela dobrych zienok je tu a to ma tesi 🙂

silvuska47
6. feb 2012

@ivea tak to máš uplnu pravdu... 🙂 snažime sa navzajom podporovať...

ivea
6. feb 2012

@silvuska47 ano presne tak, ludia plni empatie, spolupatricnosti a dobrej energie 🙂

katty27
6. feb 2012

čaute baby,,tak ja mam 4 dni do mrchy,,som zvedavá či príde, ale ako ste hore písali,,netreba sa stresovať,,dnes som si z tej zimy dala aj pohárik vodky xixi,,ved neviem ci som tehu 🙂)). No mala som šem-tam pichnutie v podbrušku,,ale už sa to stratilo pocitovala som to len v nedelu 3 x.

ivea
6. feb 2012

@katty27 nikdy nevies 🙂. Drzim palce. Pokusas o prve?