V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@anniel ahoj, drzim palce pri snazeni, my sme o babo prisli minuly rok vo feb som potratila, odvtedy stale problemy, nemam vobec mrchu tak idem piatok na hysteroskopiu brrr tie nemocnice.no tak ked chces babo na prelome zimy jari tak to mate este cas, moje segri obe porodili zaciatkom januara a tehu zistili tusim april maj 😉
@moonlightka ahoj no co testovala si?ja som testla ale prd makovy fnuk len jedna ciarka ☹ ☹ ☹ 😠 😠 😠
@yokralovnayo volala som mu, nech sa po obede ponahla domov, ale nechcela som mu to hovorit do telefonu
@yokralovnayo No neviem ci tusi, ale podla mna nie. Myslim, ze nevidel ani testy a zatial som to telefonovala len sestre na Slovensko 😅
@mia258 jeej tak hned daj vediet jeho reakciu 🙂 ja som zas taka, ze on vie vzdy pesny datum kedy mam dostat MS .. a bavime sa o tom... takze mne by to takto nepodarilo určite utajit 😅 a kedy pride domov? a tvoja mala vydrzi v pohode v jasliach?? myslim ze je tak stara ako moja 🙂 ona sa narodila 28.8.2010 a vy?
@yokralovnayo mne sa to podarilo len preto, lebo mne po 4 dnoch meskania "prisla mrcha" ale len 2 dni som ju mala. Tak som to pripisovala cestovaniu, stresu, atd. Do tretej by uz mal byt doma, potom napisem vecer jeho reakciu 😀
Jej, moja sa narodila 25.8. 🙂 V jaslickach si uz zvykla, vcera bola prvy krat po 2 mesiacoch, som ju planovala dat len doobeda, aby to pre nu nebol sok po takom dlhom case a ked som volala ze idem pre nu, tak mi hovorili, ze chcela ist spinkat s ostatnymi detickami, tak tam bola az do tretej 😵 A dnes nesla, lebo jej ide zubok, vecer z toho 2x hnackovala a zle sme spali 😒
@mia258 ja som mala vtedy termin 25.8. 🙂 to bola streda že? a potom o 3 dni- v sobotu mi dali vyvolavačku ... porod bol fajn, super bez bolesti.. rodila som do vody... ty si rodila normalne? nemala som nic od bolesti, ta voda je vynikajuca... a druhe chcem tiez jedine do vody...
a tvoja mala ako rozprava po slovensky či po francúzsky? 😕 to musí byt zlate, my byvame v Čr, niektore slova hovori po cesky niektore po slovensky... ale tak v školke sa naučí.. ja ju planujem dat až v 3 rokoch... ale je tu zla situacia so skolkami, ked si na materskej s 2. dietatom tak to starsie ti ani nezoberu.. len do predškolskej- lebo ta je povinna 😠
nám idu tiez zubky, 4toličky naraz a aj nejaké očné... davam malej občas Nurofen sirup
@yokralovnayo ano, streda to bola 🙂 ja som rodila skor, ale mala bola nastastie v poriadku, tak som zvedava ako toto tehu, ci to bude skor, alebo budem este aj prenasat 😀
Ja som rodila normalne, porod nebol najhorsi ale ani najlepsi, museli mi davat kyslik, lebo som odpadavala a nestihala dychat... O porode do vody som ani neuvazovala, musim si o tom pozistovat nieco viac😕
Rozumie slovensky aj francuzsky, este velmi nehovori, ale zacina francuzsky, som zvedava kedy sa rozhovori. Mne sa strasne paci ako male deti hovoria cesky 😵 Urcite ju skolka bude viac motivovat v rozpravani. Chces dat malu do sukromnej ci statnej potom?
@milacik3 ja mavam vzdy mrchu tak 5-6 dni, tak sa mi nezdalo, ze po druhom dni skoncila uplne. Zacala som len tak nam tym uvazovat, bola som cez den unavena, vecer som nemohla zaspat... Tak som myslela, ze vyskusam len tak jeden test a ked bude negativny, tak pojdem na gyndu. A vysiel pozitivny aj dalsie dva potom.
@kacena85 veru aj ja prd makovy 😀 😀 😀 ale nemam 10 tkovy test a mrcha ani dnes nikde...tak este verim...
@ktore no veď niečo podobné si o tom myslím aj ja, pri prvom som si to dala robiť jemu a nevyšlo to podľa neho, tak som začala robiť teraz ovu testy, no uvidíme, či dačo z toho bude, vo štvrtok idem k dokymu, tento cyklus som začala brať aj gynex, čítala som aj dobré aj zlé, že je to biznis, no ale topiaci sa aj slamky chytá, tak nech len niečo z toho zaberie a nech sa nám podarí druhé bábätko
@moonlightka no ja mam 10 kurnik, a na anesteziol. ma nepotesili dnes, ze do nemocnice sice mam nastupit na zakrok 9.2 ale robit ho budu az na druhy den, a ja tam co budem celyyy den. ach jaj a ked uvidim tie tehule, sice na rizikovm ale su.no musim si knihu vziat
@moonlightka no tak to dufam, ked uz pojdem na tu hysteroskopiu nech to ma nejaky vyznam...hlavne nech nabehne ms a som ok
@kacena85 vsetko sa podari neboj ...ale aj tak je to hroza co my zenske musime vselico vytrpiet...chlapi maju asi vsetko jednoduchsie 😉
@moonlightka no my hovor, uz rok cakam kazdy mesiac na mrchu, akurat mame doma karantenu lebo ja idem stvrtok na ten zakrok a drahy je chory....jaaaaj chlap ked je chory no hruza, ale vyzera fakt strasne, vysoke horucku, kasel, nadcha no krasa fakt

Ahojte 🙂 dnes som bola na gynde a mam oficialne potvrdene tehu 😵