icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
7. feb 2012

@moonlightka na vecsine testov sa pise ze po odcitacej dobe ktora je uvedena na krabicke moze byt vysledok skresleny, skus zajtra

moonlightka
7. feb 2012

@janusa_ hmmm...veru skusim asi zajtra znovu...len neviem co od tej teploty...mozem paralen? Neviem co do nosa, na hrdlo? Co by ste si dali?

janusa_
7. feb 2012

@moonlightka paralen kludne mozes 😉 aspon podla mna.

maryjou
7. feb 2012

@misel1 ja neviem čo je to.....hádam to je z tej zimy.....myslím všetko vplýva na organizmus... 😉 😉 😉

reiva
7. feb 2012

@janusa_ Najhoršie je že to prišlo zo dňa na deň a stále sa to len zhoršuje, začalo sa to novým rokom, hned prvého ☹ Hoci som s ním zažívala ťažké, zlé chvíle, hoci mi veľakrát ublížil, napriek tomu je to môj otec a bolí to, keď ho vidím a viem čo mu je ☹ Viem, že si za to môže aj sčasti sám, ale toto by som nepriala ani najhoršiemu nepriateľovi 😔

janusa_
7. feb 2012

@reiva to by asi nikto neprial nikomu 😔 je to tazke a bude to pravdepodobne aj tazsie ale musite sa mu snazit byt oporou 😔

ivi17
7. feb 2012

@moonlightka Tiez Ti odporucam spravit si znovu test najlepsie z prveho ranneho mocu. A kolko Ti uz meska? drzim palce, aby sa to zajta potvrdilo 🙂 A tvoje pocity Ti co hovoria? Ja som sa mohla dost spolahnut na intuiciu aj ked som ju nechcela pocuvat a preto si myslim ze telo a pocity to naznacia aj skor 🙂

reiva
7. feb 2012

@janusa_ snažíme sa už teraz ☹ byť mu oporou.... asi teraz moc na snažilkovanie nebudeme myslieť, je to pre nás istý druh stresu , tak to asi odložíme, počkám ešte či mi príde tento týždeň MS 😔

maryjou
7. feb 2012

@reiva jaj dúfaj že nepríde...ja ju o nedlho čakám tiež,,,takže uvidíme ale asi príde...nemám tiež sledovať to tu šak mám kopec povinnosti..majte sa 🙂

reiva
7. feb 2012

@maryjou Uvidím, či príde, či nie... náznaky prichádzajúcej MS však už mám ☹

moonlightka
7. feb 2012

@ivi17 meska 2 den a pocity take fakt ine ako inokedy a mam hrozny tlak v prsiach co nemavam...neviem som aj chora takze pocity su vselijake...ale jem jedno cez druhe tak aj to je mozno nejaky signal...neviem...dakujem za podporu 😉

janusa_
7. feb 2012

@reiva stres to urcite je, uvidis ci MS pride a potom uvidite ci budete snazilkovat dalej 😔 ale mozno vam osud dopraje aspon to stastie ze budes tehu 🙂

janusa_
7. feb 2012

@maryjou MS nepride treba verit😉 a kom u by sa chcelo mysliet na povinnosti ked moze kecat?

janusa_
7. feb 2012

@moonlightka skus zajtra este raz ten test 😉 drzim palce aby si nasla //

reiva
7. feb 2012

@janusa_ ďakujem... kiežby

janusa_
7. feb 2012

@reiva nie je zaco dakovat treba len verit 😉

yokralovnayo
7. feb 2012

@mia258 my mame skolku asi 20m od baraku 😀 to je statna... no čoo už si povedala to veľké prekvapenie???? ako to zobral?? 😵 vy ste sa o babo pokusali alebo to je nahoda?

mia258
7. feb 2012

@yokralovnayo povedala som, hneď ako prišiel domov. Skákal od radosti, kričal, smial sa, plakal 😵 Nevedel normálne čo má robiť, tak hneď otváral fľašu vína, utekal to povedať svokre (bývame s ňou v dvojdome), volal zvyšku rodinu, kamošom, kolegom, ... 😀 Potom rýchlo odišiel, oznamoval ďalším ľudom, doniesol mi kvety, také blahoželanie pre budúcu maminku, pre Miu plyšáka. No proste ešte nikdy doteraz som ho nevidela takého šťastného 😵 😵

Pokúšali sme osud od novembra, ale len sme sa nechránili a dúfali. Žiadne merania, grafy, výpočty, nič 🙂

yokralovnayo
7. feb 2012

@mia258 jééj aké milé 🙂 🙂 my plánujeme otehotnieť v auguste- septembri... snáď to vyjde aj nám.... 😵 a ako si mu to povedala? medzi dverami? som tehotná? 😀

mia258
7. feb 2012

@yokralovnayo nie, vieš čo... bola som s malou na prechádzke, zašla som do lekárne a kúpila si nejaké vitamíny pre tehu. A akurát som ich vybaľovala, keď vošiel dnu, pýtal sa čo som nakúpila. A ja len tak medzi rečou, že vitamíny, ktoré potrebujú tehotné ženy. A on sa ďalej vyzliekal, ani si to neuvedomil. A potom po chvíľke pozrel na mňa že ČO??!! A keď som sa rozosmiala, tak pribehol ku mne a už vedel o čo ide 😀 😀

januliatko1985
7. feb 2012

@mia258 jeej, to muselo byt krasne,ja by som sa asi rozplakala 😵

maryjou
7. feb 2012

@reiva viem ťa pochopiť mala som tak minulý mesiac...ale myslím na teba!

maryjou
7. feb 2012

@janusa_ jasné chápem to ,ale do práce musím, aj keď cez víkend som to tu užila.... 🙂

maryjou
7. feb 2012

@mia258 veľkááááááááááááááá gratulácia..........

mia258
7. feb 2012

@januliatko1985 keď ma objal, tak som sa už rozplakala aj ja 😵
@maryjou ďakujeme 🙂

maryjou
7. feb 2012

@mia258 tak to je super!!!! prajem vám 🙂 to!

kytula
7. feb 2012

@crapula ahoj, ja snažilkujem už od roku 2010 🙂.........takže v roku 2012 budem určite pokračovať. Držme si teda palce navzájom.

osicka36
7. feb 2012

@mia258 pripájam sa ku gratulácii 🙂 je krásne ak sa chlap vie tak tešiť z bábätka.... ale ten môj by sa istotne tešil rovnako...dúfam, že už čoskoro ho tiež poteším 🙂

ivea
8. feb 2012

@mia258 Jee, to je super. Prajem all the best 🙂 🙂

katty27
8. feb 2012

tlaky v podbrušku,,nie bolesť,,čo to je??PMS?