V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@janusa_ hmmm...veru skusim asi zajtra znovu...len neviem co od tej teploty...mozem paralen? Neviem co do nosa, na hrdlo? Co by ste si dali?
@janusa_ Najhoršie je že to prišlo zo dňa na deň a stále sa to len zhoršuje, začalo sa to novým rokom, hned prvého ☹ Hoci som s ním zažívala ťažké, zlé chvíle, hoci mi veľakrát ublížil, napriek tomu je to môj otec a bolí to, keď ho vidím a viem čo mu je ☹ Viem, že si za to môže aj sčasti sám, ale toto by som nepriala ani najhoršiemu nepriateľovi 😔
@moonlightka Tiez Ti odporucam spravit si znovu test najlepsie z prveho ranneho mocu. A kolko Ti uz meska? drzim palce, aby sa to zajta potvrdilo 🙂 A tvoje pocity Ti co hovoria? Ja som sa mohla dost spolahnut na intuiciu aj ked som ju nechcela pocuvat a preto si myslim ze telo a pocity to naznacia aj skor 🙂
@ivi17 meska 2 den a pocity take fakt ine ako inokedy a mam hrozny tlak v prsiach co nemavam...neviem som aj chora takze pocity su vselijake...ale jem jedno cez druhe tak aj to je mozno nejaky signal...neviem...dakujem za podporu 😉
@mia258 my mame skolku asi 20m od baraku 😀 to je statna... no čoo už si povedala to veľké prekvapenie???? ako to zobral?? 😵 vy ste sa o babo pokusali alebo to je nahoda?
@yokralovnayo povedala som, hneď ako prišiel domov. Skákal od radosti, kričal, smial sa, plakal 😵 Nevedel normálne čo má robiť, tak hneď otváral fľašu vína, utekal to povedať svokre (bývame s ňou v dvojdome), volal zvyšku rodinu, kamošom, kolegom, ... 😀 Potom rýchlo odišiel, oznamoval ďalším ľudom, doniesol mi kvety, také blahoželanie pre budúcu maminku, pre Miu plyšáka. No proste ešte nikdy doteraz som ho nevidela takého šťastného 😵 😵
Pokúšali sme osud od novembra, ale len sme sa nechránili a dúfali. Žiadne merania, grafy, výpočty, nič 🙂
@mia258 jééj aké milé 🙂 🙂 my plánujeme otehotnieť v auguste- septembri... snáď to vyjde aj nám.... 😵 a ako si mu to povedala? medzi dverami? som tehotná? 😀
@yokralovnayo nie, vieš čo... bola som s malou na prechádzke, zašla som do lekárne a kúpila si nejaké vitamíny pre tehu. A akurát som ich vybaľovala, keď vošiel dnu, pýtal sa čo som nakúpila. A ja len tak medzi rečou, že vitamíny, ktoré potrebujú tehotné ženy. A on sa ďalej vyzliekal, ani si to neuvedomil. A potom po chvíľke pozrel na mňa že ČO??!! A keď som sa rozosmiala, tak pribehol ku mne a už vedel o čo ide 😀 😀

@moonlightka na vecsine testov sa pise ze po odcitacej dobe ktora je uvedena na krabicke moze byt vysledok skresleny, skus zajtra