V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte baby,,potrebujem poradiť. Rano, keď som bola na WC, tak som mala výtok, taký zeleno-žltý + krv,,čo to môže byť,,nič ma neboli ani nepáli a do ms mám 2 dni,,,???
puhinka no uvidíme,ale budem sa pozerať skúsim o týždeň ja pracujem na ultrazvuku tak si pozrem či tam niečo spinká 🙂
@moonlightka ahoj paralen kludne mozes ved ho kludne mozu pit aj tehu baby a co uz si testla???
Ahojte, takze takto dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ 😉 ciarka na ovu testiku je takmer uplne slabucka cize ovu bola tesiim 😵 uz len ten piatok aby sme vedeli ci praskli spravne folikuly aach 🙂
@mia258 ahoj,,no to som ešte pred ms nikdy nemala,,dnes ked som bola v práci šla som na wc a na nohavičkach 2 kvapky krvy. neviem čo si mama myslieť, lebo na nohavičkach výtok už nemam. Nemám pred ms nikdy krvacanie iba v den ked dostanem začnem špiniť aj s naťahovacím hlienom. Možno kupim test a rano otestujem.
baby, ktoré si robíte ovu testy, chcem sa spýtať, viem že 2 hodinky nepiť pred testovaním, ale ani nechodiť cikať vtedy? lebo ja často chodím na wc, a neviem či to tie 2 hodky zadržiavať, alebo nie 😀 Vy ako? Radte!!!!!!!!!!!!!! 😀
babyyyyy ako bol ten odkaz co tu dala puhinka na zistenie pohlavia dietata??? nemozem to najst.... 😔
@yokralovnayo ahoj neviem aký to bol ..ale ja mám tento link, tak skús 🙂
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
@yokralovnayo alebo ešte tento 🙂
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
@osicka36 dakujem mooc 🙂 a mas s tym jonasom nejake skusenosti?? alebo ake su na to ohlasy? vychadza to?? 😀
@yokralovnayo mám ho doma..rozpis od neho..teraz sme skúšali prvý krát 😉 ...tak ešte neviem...dám vedieť ako to dopadlo 🙂 ...ale ak ťa to zaujíma skús mrknúť do diskusie.. Mudr. Jonáš. Skúsili ste jeho metódy? 🙂 ...a sú tam baby aj s dobrými skúsenosťami 🙂
baby a ked som dnes mala slabučko krvi na nohavičkách a už pol dna nič ani výtok čo to je? ms má prísť v piatok,,mám pravidelný 28 dnovy cyklus.
Ahoj baby. dlho som tu nebola ale chcem sa posnažilkovat o druhe babo a už sme aj sa pokušali tak uvidime čo s toho bude držim aj vam prsty ale mam nepravidelny cyklus to je moj problem
@kemonka ja som si testy robila vzdy dvakrat denne - rano a vecer. Viem, ze vsade pisu, ze rano sa to nema robit, ale mne vysiel vzdy hodnoverny vysledok aj rano a vecer som vobec nesledovala, kolko som toho vypila a kedy som bola naposledy na wc. Na mna to vplyv nemalo.
Vobec ma neboli podbrusie, dnes mam 9-10 den po ovulacii. Znamena to, ze nic z toho?:(

@maryjou no vsak v tom dufam a hlavne ze muz doma bude ked bude pozitivny nech na to skocime hihih...no ta zima mi uz ide na nervy dnes idem do mesta maju u nas vypredaj na termoponozky a spodne pradlo tak nakupim mne aj malej...zatial pa