icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
8. feb 2012

@maryjou no vsak v tom dufam a hlavne ze muz doma bude ked bude pozitivny nech na to skocime hihih...no ta zima mi uz ide na nervy dnes idem do mesta maju u nas vypredaj na termoponozky a spodne pradlo tak nakupim mne aj malej...zatial pa

katty27
8. feb 2012

ahojte baby,,potrebujem poradiť. Rano, keď som bola na WC, tak som mala výtok, taký zeleno-žltý + krv,,čo to môže byť,,nič ma neboli ani nepáli a do ms mám 2 dni,,,???

filipka21
8. feb 2012

puhinka no uvidíme,ale budem sa pozerať skúsim o týždeň ja pracujem na ultrazvuku tak si pozrem či tam niečo spinká 🙂

mia258
8. feb 2012

@katty27 este si si nerobila test?? Kludne jeden skus, aj ked mas pred mrchou, ved ked ti bude meskat, skusis dalsi. Mas mrchu vzdy nacas?? To krvacanie je len slabe alebo normalne ake mas vzdy v prvy den?

mia258
8. feb 2012

@maryjou @osicka36 @ivea Dakujem vam baby, uprimne dufam, ze vas nakazim 😀

kacena85
8. feb 2012

@anniel ahoj nemala som upozornenie ze si mi odpisala lebo si nedala odpovedat mne, ale nevadi citam tu skoro vsetko doradu, mam cas zatial som pn.ja tiez dufam, ze na hysteroskopii zistia co sa deje, da sa to do poriadku a konecne najdem dve ciarocky

kacena85
8. feb 2012

@moonlightka ahoj paralen kludne mozes ved ho kludne mozu pit aj tehu baby a co uz si testla???

janusa_
8. feb 2012

Ahojte, takze takto dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ 😉 ciarka na ovu testiku je takmer uplne slabucka cize ovu bola tesiim 😵 uz len ten piatok aby sme vedeli ci praskli spravne folikuly aach 🙂

janusa_
8. feb 2012

@katty27 a skusala si test? mavas take pred MS stael?

katty27
8. feb 2012

@mia258 ahoj,,no to som ešte pred ms nikdy nemala,,dnes ked som bola v práci šla som na wc a na nohavičkach 2 kvapky krvy. neviem čo si mama myslieť, lebo na nohavičkach výtok už nemam. Nemám pred ms nikdy krvacanie iba v den ked dostanem začnem špiniť aj s naťahovacím hlienom. Možno kupim test a rano otestujem.

katty27
8. feb 2012

@janusa_ prave ze pred ms nemávam nikdy takýto hlien,,tak som sa rano aj zlakla.

kemonka
8. feb 2012

@janusa_ super, to v piatok ideš za dokym? 😉

a čo znamenájú tie farebné kocky? To su lieky, a ako si to tam pridavaš? Vidiš, aj ja sa mám ešte čo učiť v grafoch 😀

kemonka
8. feb 2012

baby, ktoré si robíte ovu testy, chcem sa spýtať, viem že 2 hodinky nepiť pred testovaním, ale ani nechodiť cikať vtedy? lebo ja často chodím na wc, a neviem či to tie 2 hodky zadržiavať, alebo nie 😀 Vy ako? Radte!!!!!!!!!!!!!! 😀

kemonka
8. feb 2012

@janusa_ ja verím, že sa vám podarilo 😲 😉

yokralovnayo
8. feb 2012

babyyyyy ako bol ten odkaz co tu dala puhinka na zistenie pohlavia dietata??? nemozem to najst.... 😔

osicka36
8. feb 2012

@yokralovnayo ahoj neviem aký to bol ..ale ja mám tento link, tak skús 🙂
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html

yokralovnayo
8. feb 2012

@osicka36 dakujem mooc 🙂 a mas s tym jonasom nejake skusenosti?? alebo ake su na to ohlasy? vychadza to?? 😀

maryjou
8. feb 2012

@mia258 toto bolo dobrééé!

ja.nu.la
8. feb 2012

@maryjou no už som tu znova
tak čo kočky, skúšame skúšame :D ideme na to?

maryjou
8. feb 2012

@misel1 no verím ti, ráno som skoro zamrzla, ani na aute nechodím ( aj keď to mám v obci )..brrrrrr..
no som zvedavá čo mňa čaká tento mesiac,,,ale myslím že bude MS

osicka36
8. feb 2012

@yokralovnayo mám ho doma..rozpis od neho..teraz sme skúšali prvý krát 😉 ...tak ešte neviem...dám vedieť ako to dopadlo 🙂 ...ale ak ťa to zaujíma skús mrknúť do diskusie.. Mudr. Jonáš. Skúsili ste jeho metódy? 🙂 ...a sú tam baby aj s dobrými skúsenosťami 🙂

katty27
8. feb 2012

baby a ked som dnes mala slabučko krvi na nohavičkách a už pol dna nič ani výtok čo to je? ms má prísť v piatok,,mám pravidelný 28 dnovy cyklus.

maryjou
8. feb 2012

@ja.nu.la veď stále a stále fňuk fňuk...ja už tomu ani neverím veľmi...nechám to na náhodu...lebo mi z toho šibne...

slinka3
8. feb 2012

Ahoj baby. dlho som tu nebola ale chcem sa posnažilkovat o druhe babo a už sme aj sa pokušali tak uvidime čo s toho bude držim aj vam prsty ale mam nepravidelny cyklus to je moj problem

ja.nu.la
8. feb 2012

@maryjou toto, večer sa pekne obleč, navonaj, uvar niečo dobré mužovy, dcéru pošli babke 🙂

maryjou
8. feb 2012

@ja.nu.la si zlatá, babka býva o 170km ďalej, nemá tu žiadnu rodinu, nebojím sa žeby chlap nechcel...ale že nebude tehu...inak dnes som mala super deň v práci, toľko som sa nasmiala až mi slzy tiekli...darmo moje žiačky... 🙂 🙂 🙂

iskrickaa
8. feb 2012

@kemonka ja som si testy robila vzdy dvakrat denne - rano a vecer. Viem, ze vsade pisu, ze rano sa to nema robit, ale mne vysiel vzdy hodnoverny vysledok aj rano a vecer som vobec nesledovala, kolko som toho vypila a kedy som bola naposledy na wc. Na mna to vplyv nemalo.
Vobec ma neboli podbrusie, dnes mam 9-10 den po ovulacii. Znamena to, ze nic z toho?:(

misel1
8. feb 2012

@maryjou no my sme sa vcera snazili dnes rano muz odisiel do soboty na sluzobku a dnes rano mi aj vysiel uz konecne pozitivny ovu test...Tak dufam ze jeho chlapci dlho vo mne preziju a dockaju sa...ale neverim tomu asi to bolo skoro a teraz tu on do soboty nieje vrrrrr 😠 😠 ☹ ☹

misel1
8. feb 2012

@mia258 no tak v to dufam ze ma nakazis 😉 😉