icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

januliatko1985
8. feb 2012

@yokralovnayo jooj, tak to fakt "potesi" taka navsteva, uff 😅

yokralovnayo
8. feb 2012

@januliatko1985 mne sa chcelo z tej steny až plakať 😠 snažím sa jak blbec upratať, nechystať.. 3 krát za deň som zametala a za pár minút spúšť ! 😝 ... jaaaj no nebudem sa rozčulovať 😒 malá mi práve zaspáva, sama 😵 teraz sa mi potvrdilo aké máme úžasné dieťa... 😉 a šikovnú princeznú moju malú krásnu .. konečne už spííííííííííí 😀

januliatko1985
8. feb 2012

@yokralovnayo no ked ti tak krasne zaspala, asi bola veeelmi unavena....aj moj drobec uz spinka, konecne mam veget.

kemonka
8. feb 2012

@sloto jeeeeej, gratulujeeem....supeer 😉

yokralovnayo
8. feb 2012

@januliatko1985 ja idem asi dokončť nejaké obrazy.. aj keď som unavená totálne... ale chcem to mať už hotové 😀 poraď nejaký dobrý koláč, čo mám zajtra upiecť?? 😕 minulý víkend som robila Míša rezy- je fantastický.. teraz chcem niečo zdravšie

kemonka
8. feb 2012

@januliatko1985 no podla mňa nedostaneš už mrchu? Po pôrode je uplne iná MS ako pred, takže ktovie, aj teplota akoby sa ti dvihla a teraz akoby klesala, uvidíš zajtra, ak začne klesať, tak možno už sa začne cyklus ešte skôr kým na gyndu sa dostaneš 😀 😀

januliatko1985
8. feb 2012

@kemonka no bodaj by sa uz nieco pohlooo, ale az v sobotu ,lebo v pieatok ideme na ples 😀 😀 😀 😀 😀

januliatko1985
8. feb 2012

@kemonka a ty ako co mas nove?

kemonka
8. feb 2012

@januliatko1985 nooo tak to hej 😀
juj na ples by som išla aj jaaaaaa, kde idete? niekde v KE?

kemonka
8. feb 2012

@januliatko1985 ja nič nové, tie bolesti pred MS som mala sstrašne, potom MS trvala 9 dní 😨 a robím ovu testy a sú prázdne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

januliatko1985
8. feb 2012

@kemonka nie do Ke, ku nam na Spiš, aj minuly tyzden sme boli a teraz zase, musim vyuzit satky som si kupila nove,sak hodim aj foto:

januliatko1985
8. feb 2012

@kemonka a ktory si DC? testuj dalej a merias BT?

katty27
8. feb 2012

@mia258 no asi neviem,,lebo teraz mám trochu hnedý výtok

kemonka
8. feb 2012

@januliatko1985 jeeeej krásne šatyyyy, budeš na plese žiariť 🙂

kemonka
8. feb 2012

@januliatko1985 11DC, meriam si hej, len to, že ak zase budem mať 150 dnový cyklus 😀 😀 😀 tak ktovie kedy bude ovulka 😠 😀
ale už len do konca februára sa posnažím a potom musím začať riešiť už iné veci a zmieriť sa s tým všetkým ☹

irsina83
8. feb 2012

@januliatko1985 wawww vyzeras supeeerrr, si krasssnnaaa 😵 😵 😵

januliatko1985
8. feb 2012

@kemonka jooj, nezufaj, dufik ale este budes brat tento cyklus nie? ten by ti ho mal pekne upravit.

kemonka
8. feb 2012

@crapula
@marecek1
@havana21
@zuzulik160
ako sa máte? Dávno ste sa neukázali, ako sa vám darí?

kemonka
8. feb 2012

@januliatko1985 nemám dufík, dala mi len jeden, s tým, že ak by som zase mala nepravidelne, tak mám prísť, čiže to až začiatkom marca zistím, či sa upravilo či nie .....no ale pred tým potrebujem ísť robiť zuby, takže musím do KE, lebo tam mám zubárku a pomaly aj nejaký bytík si musím nájsť, ked tam chcem nastupiť do práce a malú niekde do škôlky

kemonka
8. feb 2012

@puhinka
@mauerka

Kde ste dnes? ako sa máte? 🙂 🙂 🙂

januliatko1985
8. feb 2012

@kemonka jeej,takze budes tu byvat, no super. ale nerozumiem, preco ti nedala ten dufik, hmm, mala ti ho nechat kym sa ti pekne cyklus neupravi.

januliatko1985
8. feb 2012

@kemonka jak tu pekne nvsetky kocky zvolavas 😀 😀 😀

kemonka
8. feb 2012

hej lebo ked ja som tu, tak tu nikto a tak myslím vtedy na každého 😀 😀 😀 😀 😀 a ked tu nie som, tak potom vtedy píšu litánie a ja nemám čas tolko čítať 😀 😀 😀 😀

kemonka
8. feb 2012

ale daktoré tu strašne dávno neboli 😖

januliatko1985
8. feb 2012

@kemonka presne, cez cely den tolko baby popisu a ja nemam velmi cas ked som pri malom, az teraz, ale zase tu nikto neni, tak len tak tu cumim a cakaaaaaam, ale ked do 5tich minut sa tu neobjavia tak pojdem hajat 😀 😀 😀

kemonka
8. feb 2012

@januliatko1985 idem aj ja, pozerám na Doma ten seriál, tak sa idem vyvaliť na gauč 😀

papa

osicka36
8. feb 2012

@sloto ahoj aj ja sa pripájam ku gratulácii 🙂 je super čítať takéto krásne správy...moc držím palčeky 🙂

puhinka
8. feb 2012

@kemonka ,aho 🙂 ja som šila dnes a varila a plno prác okolo domácnosti,s Igorkom som bola vonku a teraz upravujem fotky
hlásim : MS nikde...stále ☹

karinka2105
8. feb 2012

@puhinka no pekne si dava nacas,a kolko ti meskaa?

puhinka
8. feb 2012

@karinka2105 , 9 dní,už ma to unavuje,v piatok volám doktorke , že keď do pondelka nedostanem,tak si prídem po tú vyvolávačku,však toto už nie je normálne...či? 😒