icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

karinka2105
8. feb 2012

@puhinka test mas negativny,ale tak mozne je vsetkoo 🙂
ktovie kde sa zatulala,mozno jednoducho nedostanes,ze ti vyneha

crapula
autor
8. feb 2012

@kemonka ahoj, si zlata, ze sa pytas 🙂 neviem ci vies - som tehu 🙂 🙂 vcera som bola u dokiho a som akurat v 6.tt. ako sa mas ty??

silvuska47
8. feb 2012

tak dufam že sa zadarí..na ovu testíku čiarka trocha slabšia ale za pokus to stojí..a hlavne nemyslieť na to či sa to podarilo alebo nie.. 😉

marecek1
9. feb 2012

@kemonka ahoj 🙂 no zlatá si, že nás takto zvolávaš 🙂 🙂 mám sa fajn, naďalej sa snažilkujeme, dúfam, že nám to čím skôr vyjde (najlepšie tento mesiac 😀 😀 😀 ).

marecek1
9. feb 2012

@crapula jejéj, tak to gratulujem 🙂 krásna správa 🙂

marecek1
9. feb 2012

@januliatko1985 pripájam sa k ostatným, riadna kočka si na tej foto 🙂 tie šaty ti veľmi pristanú. 🙂

mauerka
9. feb 2012

@januliatko1985 ...a okrem teplotky aj testiky? ci si to uz s nimi "vzdala"?

puhinka
9. feb 2012

@karinka2105 ,hej,to je možné,že proste vynechá,zajtra ráno budem volať doktorke 🙂

mauerka
9. feb 2012

@puhinka Ja som to tu aj pisala o psychike a tak - ja tento mesiac, ked sme chceli ist "na to" - jak na truc 5-6 dni meskanie - co nemavam nikdy... Drzim palce, nech to je len tou psychikou, dostanes vyvolavacku a nastartujes sa "nanovo" 🙂

zuzulik160
9. feb 2012

@kemonka ahojik moja ,dlho som tu nebola lebo som mala doma manzelika a snazilkovali sme sa 🙂 ale myslim,ze nic z toho,akosi po laparoskopii ,ktoru mi robili v novembri mi stale nenaskocila ovulacia. Menstruaciu mam ok .Manzel mi uz odchadza o buduci tyzden na dva mesiace do prace takze dalsie snazenie bude az niekedy v aprili,ale co uz . Len mam teraz taky problémik neviem ci mi niektora kocaka ma s tym skusenost. po menstruacii asi tak na piaty den mam bolesti vo vajecnikoch potom to asi po styroch dnoch prestane a asi tak na 15 den cyklu ma zacnu neskutocne boliet a svrbiet prsia a k tomu ma bolia vajecniky raz jeden potom druhy hlavne ked sa tak prudko pohnem. Mam to od laparoskopie do vtedy som nic take necitila. nemam ani zapal ani vytok ,ale je pravda,ze nemam ani ovulacny hlien. Je to trosku otravne a neviem co s tym.

januliatko1985
9. feb 2012

@mauerka odkedy mi naznacilo ovu, tak testiky nerobim a teplotka sa mi zazracne drziii 😕

crapula
autor
9. feb 2012

@marecek1 dakujeeem, zlata si! dufam, ze sa bude vsetko dobre vyvijat 🙂

misel1
9. feb 2012

Vcera na ovu teste iba taky duch a dnes rano uz sa tam nieco rysuje 😀 😀 co z toho ked manzel je do soboty prec.Je este nadej ked v sobotu vecer sa budeme snazit?????????

misel1
9. feb 2012

@zuzulik160 ahoj,no ja som po laparoskopii tiez mala rozne pocity to sa asi organizmus dava do poriadku...Mna odvtedy tiez hrozne prsia boli a svrbia hocikedy predtym som to nemala aj som to zenskemu vravela ze aj vajecniky citim zatial ale vsetko ok pokial nemam ine priznaky...

mauerka
9. feb 2012

@misel1 Ale ved Ruhe, moja...mas este len ducha, v sobotu by to mohol byt tak akuraaat 🙂))

misel1
9. feb 2012

@mauerka Myslis ja sama neviem,no tak ale si ma potesila 😵 😵 😵 😵 som zvedava na zajtrajsi test potom poinformujem...pocuj a ty mas slovaka ci rakusaka????

mauerka
9. feb 2012

@misel1 Slovaka jak repa 😀 😀 😀 My obaja aj pracujeme na SK, aj syn chdi do skoly na SK /vsetko v BA/, ale pokoj, cistotu a poriadok si uzivame na rakuskej strane 😉 Ty predpokladam, kedze si dost daleko, si iny pripad ako my...

misel1
9. feb 2012

@mauerka no ja zase rakusaka ako repa,ale vsetko ok...sme uz casto mysleli nato ze blizsie ku sr sa prestahovat ale kvoli praci sa neda mazel ma velmi dobru robotu takze si to uzivame tu...Ale on keby vedel hned by sa prestahoval na sr...

5759
9. feb 2012

@zuzulik160 Ahoj-ja uvažujem isť na odstránenie myómu a hovoril mi dok,že by to išlo laparoskopiiou -tak by som chcela vedieť ,ako si sa cítila po tom zákroku a koľko si musela čakať,aby si mohla skúšať znovu otehotnieť?

rosaria
9. feb 2012

@sloto gratulujem k bábätku, presne ten istý termín pôrodu som mala aj ja minulý rok 🙂 Nám sa podarilo na Silvestra 🙂

misel1
9. feb 2012

@5759 ahoj,ja som bola tiez na laparoskopii ale kvoli mimomaternicovemu tehu,no u mna to bolo ako po operacii aj bolelo nesmies sa namahat ani nic zdvihat min 3tyzdne...a my sme mohli az po 3mesiacoch zase skusat...

5759
9. feb 2012

@misel1 A robí sa to pod anestézou,alebo ako?

misel1
9. feb 2012

@5759 ja som bola pod uplnou anesteziou...

misel1
9. feb 2012

@rosaria ahooj,ty sa na mna asi nepemetas raz sme boli spolu na kave teda mame spolocnu znamu simonku z cerenian...gratulujem k priceznej 🙂

sloto
9. feb 2012

@rosaria ďakujem...budúci týžden sa ukáže či budú dve alebo iba jedno.....

5759
9. feb 2012

@nelicefo Ahoj-tak ,ako podarilo sa 🙂 ,alebo prišla mrcha -ako mne 😠

rosaria
9. feb 2012

@misel1 ahoj áno pamätám 🙂))))) tak sa snažíte o bábenko? držím palce!

julinka88
9. feb 2012

@misel1 ahojky ja osobne sy myslím že ak na to v sobotu vletíte tak je tam ešte šanca rataj s tým že aj den či dva po je ešte nejaká ta šanca......a je dobré sa snažit čo najneskor posledný možný den ked je ovu najsilnejšia...v každom prípade skús 😉

misel1
9. feb 2012

@julinka88 diky za podporu jasne ze budeme skusat o stotristo 🙂 🙂 🙂