V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
tak dufam že sa zadarí..na ovu testíku čiarka trocha slabšia ale za pokus to stojí..a hlavne nemyslieť na to či sa to podarilo alebo nie.. 😉
@januliatko1985 pripájam sa k ostatným, riadna kočka si na tej foto 🙂 tie šaty ti veľmi pristanú. 🙂
Dobre raaanko kocky: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0
@januliatko1985 ...a okrem teplotky aj testiky? ci si to uz s nimi "vzdala"?
@karinka2105 ,hej,to je možné,že proste vynechá,zajtra ráno budem volať doktorke 🙂
@kemonka ahojik moja ,dlho som tu nebola lebo som mala doma manzelika a snazilkovali sme sa 🙂 ale myslim,ze nic z toho,akosi po laparoskopii ,ktoru mi robili v novembri mi stale nenaskocila ovulacia. Menstruaciu mam ok .Manzel mi uz odchadza o buduci tyzden na dva mesiace do prace takze dalsie snazenie bude az niekedy v aprili,ale co uz . Len mam teraz taky problémik neviem ci mi niektora kocaka ma s tym skusenost. po menstruacii asi tak na piaty den mam bolesti vo vajecnikoch potom to asi po styroch dnoch prestane a asi tak na 15 den cyklu ma zacnu neskutocne boliet a svrbiet prsia a k tomu ma bolia vajecniky raz jeden potom druhy hlavne ked sa tak prudko pohnem. Mam to od laparoskopie do vtedy som nic take necitila. nemam ani zapal ani vytok ,ale je pravda,ze nemam ani ovulacny hlien. Je to trosku otravne a neviem co s tym.
@mauerka odkedy mi naznacilo ovu, tak testiky nerobim a teplotka sa mi zazracne drziii 😕
@zuzulik160 ahoj,no ja som po laparoskopii tiez mala rozne pocity to sa asi organizmus dava do poriadku...Mna odvtedy tiez hrozne prsia boli a svrbia hocikedy predtym som to nemala aj som to zenskemu vravela ze aj vajecniky citim zatial ale vsetko ok pokial nemam ine priznaky...
@zuzulik160 Ahoj-ja uvažujem isť na odstránenie myómu a hovoril mi dok,že by to išlo laparoskopiiou -tak by som chcela vedieť ,ako si sa cítila po tom zákroku a koľko si musela čakať,aby si mohla skúšať znovu otehotnieť?

@puhinka test mas negativny,ale tak mozne je vsetkoo 🙂
ktovie kde sa zatulala,mozno jednoducho nedostanes,ze ti vyneha