icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

julinka88
9. feb 2012

@misel1 držím palčeky 😀

katty27
9. feb 2012

@mia258 tak asi to vyšlo je tam duch,,,uvidím zajtra z ranného moču 🙂)))))))))))) dúfam, že nezmizne paaaaani 🙂))

katty27
9. feb 2012

asi už vidieť...tešim saaaa 🙂

osicka36
9. feb 2012

@katty27 super gratulujem 🙂 ..dúfam, že už bude len silnieť 🙂

danuska111
9. feb 2012

ahojte, no tak som prišla od dokyna, idem zase na folikulometriu, som mu hovorila, že som si kúpila aj ovu testy, a hneď mi povedal, že jediné 100% vyšetrenie je sono, že nech zbytočne vyhadzujem peniaze, tak som mu povedala, že topiaci sa aj slamky chytá a poslal aj mm na spermiogram, tak som zvedavá a čakám na mrchu a od 10DC idem na tú foli

danuska111
9. feb 2012

@katty27 a gratulujem, to bude silnieť určite 😉

katty27
9. feb 2012

@osicka36 dakujeem aj ja dúfam,,no dnes som 28DC,,tak to ešte bude silnieť,,lebooo ked nieee zle bude xi,,tesim sa,, na to druhé budem dávať sakra pozor,,,nedám si ho 🙂)

misel1
9. feb 2012

@danuska111 no tak vela stastia a nech sa manzel drzi u doktora moj to ma este len teraz pondelok cerstvo za sebou este cakame na vysledky...

danuska111
9. feb 2012

@misel1 ďakujeme, no tiež budeme čakať na objednanie, ale on tam už raz bol pred 4 rokmi, tak uvidíme, či je nejaká zmena, vtedy bolo všetko ok a potom som zostala aj tehotná, ale vraj teraz, neviem prečo, majú muži zlé výsledky, neviem, či sa to týka nejakého veku alebo to súvisí s niečim iným, len nech je všetko ok a nech sa to podarí, budem našťastnejší človek na zemi, ale to budeme asi vtedy všetky, že? 😉

misel1
9. feb 2012

@danuska111 a vtedy ste sa kolko snazili?

danuska111
9. feb 2012

vtedy 2 roky, a teraz už cez rok

zora256
9. feb 2012

@danuska111 Ahoj!
Ako si dopadla na folikulomertirii?
Ako sa máte baby?Sú nové tehulky?

zora256
9. feb 2012

@katty27 Ahoj!
Držkám palčeky aby sa mimi uržalo,a bolo zdravé🙂

katty27
9. feb 2012

@zora256 dakujem 🙂

misel1
9. feb 2012

@danuska111 no moj chlap mi povedal ze prvy a posledny krat sa toho zucastnil 😀 😀 😀

zuzulik160
9. feb 2012

@5759 ahojcek ,je to urcity zasah do tela,ale nie je to hrozne nemusis sa bat. Daju ti narkozu a spinkas 🙂 potom po prebudeni sa trochu mota hlava a mala som aj take tlaky v ramenach a na hrudi,ale to len koly tomu plynu,ktory davaju do tela ,aby lepsie videli organy. Mne robili len diagnostiku ,nic nezistili vsetko bolo ok a aj tak sa z toho dostavam dost dlho,ale su zeny,kt.vyberali mimomater.tehotenstvo alebo myom a cyklus maju ako hodinky. No my sme sa mohli snazit hned,ale kedze som cely mesiac mala spinenie tak sme to zacali az od januara. Ale vraj po laparoskopii najskor otehotnies vraj to pomohlo aj zenam,ktore sa dlho snazili. Tak neboj kazdy organizmus je iny,ale laparoskopia nieje nic hrozne.*drzim prsty potom daj vediet ako ti to dopadlo 🙂

zuzulik160
9. feb 2012

@misel1 Dakujem krasne ani nevies ako si mi pomohla 🙂 ja som si uz myslela,ze mam nejaky zapal vajecnikov alebo co 🙂

misel1
9. feb 2012

@zuzulik160 napriklad aj dnes citim lavu stranu taky divny pocit neviem co to je ale kedze som u doktora castejsie ako by som chcela viem ze som zdrava takze to je ok.... 🙂 🙂 🙂

zuszana
9. feb 2012

@katty27 waw kukám, že pozitívny testík, paráda, gratulujem 🙂

maryjou
9. feb 2012

@misel1 držím ti palce.... 😉

5759
9. feb 2012

@zuzulik160 Ďakujem -idem k dok, len čakám kedy skonči mrcha-potom dám vedieť 🙂

janusa_
9. feb 2012

@januliatko1985 mas ty "stastie" s tym lekarom 😔

janusa_
9. feb 2012

ahojte ja dnes takto, http://www.fertilityfriend.com/home/Janusa2/ , zajtra by som mala ist k dr. na kontrolu ale neviem ci pojdem 😒

janusa_
9. feb 2012

@katty27 kraaaasne! super gratulujem je to vidiet 😉 😵 vsetko dobre🙂

janusa_
9. feb 2012

@misel1 tu druhu ciarocku mas na ovu testiku este slabu , akurat do soboty podla mna zosilnie 😉 cize vam to vyjde presne🙂 a ovu moze nastat az do 48hodin po pozit. tteste🙂 aspon tak pise na letaciku 😅 😀

mauerka
9. feb 2012

@janusa_ Toto presne tvrdim @misel1 aj ja...vyckat chlapa, uvarit veceru a nahodit neglize 😉

ja.nu.la
9. feb 2012

@maryjou ty si pani učiteľka? zlaté. Aké máš staré deticky na starosti?

magic08
9. feb 2012

Ahojte baby, dávno som tu nebola. Všetkým novým tehuklam gratulujeme držím palce. Ja tento cyklus jasnýanovulak 😒 no potrebujem poradiť od skúsenejších. Dnes som 31 DC a včera sa objavilo špinenie, trvalo len pár hodín a nebolo to také klasické predmenstruacne ale ten také kúsky a vlasy hnedej krvi. Bolo toho veľmi malo a lendoobeda, možno 2-3 hodiny to trvalo odvtedy užNevite čo to mohlo byťM

janusa_
9. feb 2012

@magic08 ahoj, a merias teplotu? ci ako vies ze anovulak ? 😕

magic08
9. feb 2012

@janusa_ ahoj, jasne že meriam, veď práve preto viem že bol abovskej. Hlien síce bol aj kŕčok by zodpovedal, no teploty zamestnali ako mali no a včera toto s tým spojením. Ešte sa mi to nestalo, keď som začala špiniť, tak po pár hodí..ach z toho bola mrcha. no a včera to ustalo a dnes nic