V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
baby neviete nieco co pomaha na vyvolanie mrchy? 🙂
@mauerka mnoho názorov je takých že nemáš myslieť na to a príde to samo,zo začiatku sme to brali tak lážo plážo,bude nebude ale som si povedala že dosť s takým postojom a plne sme sa sústredili na to že chceme bábo,aj milovanie v čase Ovu je také že sme si plne vedomí že chceme splodiť dieťatko a ak sme obaja zdravotne v poriadku tak pevne verím že sa to aj podarí 😀 .Prvá dcérka bola neplánovaná a hned na prvý šup ako som antikoncepciu vysadila,teraz atikoncepciu neberiem už 2hy rok a o bábo sa snažíme tak 6 mesiacov aktívne....
ale sledujem sa riadne až tento mesiac 😀
Dakujem vám za rady babenky...urcite to budem konzultovat s dr. idem na gastro v stredu......mne nebýva zle vobec takze neviem preco mam toho helikobaktera. Ja som bola u koznej pretoze som mala ekzem a ona mi urobila rozne testy z krvi a tam sa zistilo toto. Tak ma poslala na gastro.....uvidime po vysetreni......mam z toho strach. Bol niekto z vas na gastre na tej hadici??? Ako to prebieha?
@vateska ahoj.. ja som zdravotna sestra 😉 a na gastre som bola s pacientmi vela krat, ale mne osobne ho ešte nerobili.. vačšinou sa robí vyšetrenie po ležiačky na boku, lekár ti do hrdla nastrieka sprej aby si ho nema také citlivé.. potom ti dá zahryznúť medzi zuby také gumové koliesko v ktorom je otvor.... tadial pojde "hadica" a ty musíš prehltať... a hlavne dýchať... držím palce, budeme na teba myslieť .. kedy tam ideš??
kočky ako budete tráviť Valentína ?? snažilkovaním? 😀 ja chystám pre mužíka prekvapko.. 😵
@yokralovnayo to je milé,aké prekvapko prezrad nech sa inspirujeme 😉
fotky 😀 dostane do obálky s "pikantným listom " 😀 ale fotky sa pekne vydarili.... nemožem sa dočkať ked mu to dám, on nič netuší... chcem tu to dať do tašky keď pojde do práce aby si to tam našiel 😅 dúfam že to nebude otvárať pri kolegoch 😕 a okrem toho v pondelok máme výročie, tak to hádam pekne oslávime.. a ty čo chystáš? minulý rok sme neoslavovali vobec, lebo sme boli pohádaný ☹
@mirellka to bolo pre teba 😉
@yokralovnayo hihi,super- dobre si to vymyslela,ma to iskru 🙂 ,my si moc prekvapka nerobíme lebo o tie prekvapenia sa nám vždy postará dcérka ale chcem si robiť tehotenský test 14 teho a ak budú dve čiaročky tak to bude prekvapko pre nás oboch 😀
@mirellka wááu to by ste mali super, keby si to práve na Valentína zistila 🙂 držím palce.. a kolko ti to už mešká??
@yokralovnayo no zatiaľ nemešká , preto som si ešte nerobila,no mam akési iné pocity , ako z predošlých pokusov tak som len v dúfaní že to tak vyjde 😕 a budem môcť drahého takto potešiť a seba tiež 🙂
vidím že máš jedno dieťatko,druhé neplánujete ?
@mirellka plánujeme otehotnieť až v lete 🙂 rozmyslam nad meranim BT... ty si meras?
@vateska ahoj,ja som to absolvovala asi 2x........hadica je v pohode..trocha tazke zhlnut,ale velmi zalezi aj od doktora...moj prvy doktor mi nakazal to zhltnut,co mi islo velmi tazko..az mi slzy tiekli,ale druhy si strcil prst do mojho hrdla a a vsunul mi tu hadicu..tak to bolo ovela lahsie!!!!takze drz sa neboj nie je to take hrozne....

@lucia99 juuuuuj,no dobre teda 😒 posnažim sa byt trpezlivá, bo mam výkyvy nálady ale prevažne som vysmiata aj iné príznaky no tak veľmi túžime po dieťatku že si to možno aj namýšlam 😖 už si presne tie začiatky tehotenstva nepamatám,predsa to bolo pred 8 rokmi 😕 Ďakujem moc za tvoj názor 😉