icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

maryjou
10. feb 2012

@vateska hadica 3 krát, otras ale prežiješ... 🙂

maryjou
10. feb 2012

@mauerka želám ti to!!!

maryjou
10. feb 2012

puhinka @ no ako si dopadla, nestíham čítať komentáre...

magic08
10. feb 2012

ahojte baby, tak ja som dnes dostala mrchu. :-/

mirellka
10. feb 2012

@yokralovnayo nie nemeriam , mne sa to nejak nechce,rána mávam bez tak perné ... tak sme skúšali podľa výpočtov a pocitov no keď mi doki urobil folikulometriu tak som prišla na to že plodné mám skôr ako som počítala 😲 , ako sa vám podarilo prvé dieťatko ? bolo plánované?

ivi17
10. feb 2012

@mauerka @mirellka pridavam sa k vam k testovaniu 14steho, len dufam ze vydrzim 🙂 a ak nepride mrcha dovtedy. Vcera a dnes mam ruzovy vytok...snad nie predzvest mrchy.

mia258
10. feb 2012

@katty27 podľa mňa to nie je skoro, ja som tiež presne tak bola. Štvrtok mi vyšiel prvý pozitívny test a v utorok som šla k dokymu 😉

mirellka
10. feb 2012

@ivi17 to môže byť aj uhniezďovanie vajíčka 😀
a vydrrrž 😠 ked chceme my tak by si mohla aj ty 😀

mauerka
10. feb 2012

@ivi1 @mirellka Som straaaaaaaasne zvedava, ktora z nas sa prizna, ze skusila uz skor 🙂 Lebo ja sa poznam...xixixixixi

mauerka
10. feb 2012

@misel1 Ako? Uz si bola u kadernicky, kozmeticky, na masaz...nakupila si nove pradielko pred zajtrajskom? 🙂 To ake bude divne, ked budes vediet, ze na vas myslim...hahaha

katty27
10. feb 2012

ale ja som dnes mala dostat ms a neviem či už bude niečo vidieť, ked to vychádza na 4tt. Ale chcem ist na PN,,už nebudem nič riskovať,,už nechcem prist opat o babo.

janusa_
10. feb 2012

Ahojte, nase snazilkovanie dnesnym dnom skoncilo, ovu bola, folikul praskol ale ostal vo vajecniku a vytvorili sa z neho drobnucke cysty- cize dr. predpoklada neprechodnost vajcovodov. Nase snazenie o babo nateraz odkladame.
Dakujem vam vsetkym za radu ,za pomoc a prajem krasne a uspesne snazilkovanie emoticon

yokralovnayo
10. feb 2012

@mirellka prve sme nechali na nahodu.. povedali sme si že ked otehotniem budeme radi, ked nie tak nevadi... a nechranili sme sa len mesiac 😀 a uz je malinka na svete 😀 ale vtedy sme boli do seba taký blázni... to nebolo ani normálne... my sme sa "snažilkovali" ten mesiac naozaj 4-5krát denne !!! ráno naobed poobede večer v noci 😀 to sme ani nejedli 😅

maryjou
10. feb 2012

@janusa_ to ma mrzí ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

maryjou
10. feb 2012

@ mauerka čítam čítam ideš testovať??? fúha držím palce!!! 🙂

peuska
10. feb 2012

ahojte, po dlhom case som tu opat a chcem vas poprosit o radu... vcera mala prist ms a neprisla inak ms pravidelna vzdy na 28den... vcera bol neprisla, testla som a test negativny... dnes mi kamoska poradila nech skusim ovu test a tam 2 ciarky... co si o tom myslite??? chcem rano opat robit tehu test tak sa neviem dockat vysledku 😖 😖 😖

kandee1201
10. feb 2012

@peuska no vraj ovu test ukazuje aj tehotenstvo 😉 tak drzim palceky 😵

peuska
10. feb 2012

@kandee1201 dakujem pekne...

kemonka
10. feb 2012

@katty27 jeeejo gratulujeeem k // 😉

kemonka
10. feb 2012

@janusa_ joj moja ☹ a čo bude teraz nasledovať? Nejaká liečba, či ako? 😕

mirellka
10. feb 2012

@yokralovnayo 😀 😀 😀 fuuuuuu tak to sa skrátka muselo podariť 😀 😀 😀
ak budete aj pri druhom takto aktívni tak si myslím že merať teplotu ozaj nepotrebuješ 😉

angelika_2
10. feb 2012

baby ja to nechapem, dostala som dnes mrchu, snazili sme sa presne v tie plodne dni, mrcha chodi pravidelne, aj vajecnik ma bolel, tak som si uz namyslala...no a dnes toto .. ☹ počuli ste niekto o tom ze baby menstruovali aj ked boli tehotne? co si o tom myslite???

mirellka
10. feb 2012

@angelika_2 no tak to je na porazenie,verím ti to sklamanie ale počula som o tom že i tehotná môže mať menzes no nikoho takého osobne nepoznám 😒

angelika_2
10. feb 2012

@mirellka
veď to, isto na porazenie, ale nevieš či len taký slabučký alebo môže byť aj normálny? lebo mne prišiel klasika ...tak ja tomu fakt nerozumiem, uz som aj doma na PN ze aby som nebola v strese a toto 😠

karinka2105
10. feb 2012

vraj,mozes byt tehotna,prva ms este pridee

angelika_2
10. feb 2012

a testy som si urobila dva a vysli nega ... 😢

mirellka
10. feb 2012

@angelika_2 myslím ako u koho,myslím že môže byť aj normálna mrcha ale už keď došla by som moc neuvažovala o tom že predsa som tehu ☹ nechcem ťa sklamať ale je dosť pravdepodobné že to tak je 😢
hlavne nesmúť čoskoro prídu dni kedy sa vám to môže podariť 🙂

mia258
10. feb 2012

@angelika_2 ja som mala prvé 2 dni krvácanie ako normálnu mrchu... nič úplne slabé, žiadne špinenie, normálne...

mia258
10. feb 2012

@katty27 aspoň ti vezmú krv a zmerajú hladinu.

lia2712
10. feb 2012

ahojte,neviete co to moze znamenat,ked som po pohlavnom styku zacala mierne krvacat?nemate tu niektora s tym skusenost?tehu test vychadzal pozitivne,som 51 DC a 20 DPO...keby som tehotna,je to normalne,ak zena po styku krvaca? 😕 uplne som sa zlakla...