icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
12. feb 2012

@dariana263 pockaj a skus este jeden test, drzim palce🙂

dariana263
12. feb 2012

@janusa_ vdaka si zlata 🙂 ......len nechapem tej neuveritelnej bolesti v krizoch,niekto by povedal,ze nenosim tielka a neobliekam sa,ale u mna to je naopak,snazim si chranit krize 😒

kacena85
12. feb 2012

@katty27 no je toto mozneeeee????vcera som mala obed strasne bolesti a vecer som zacala krvacat???skoro som odpadla tak som behla hned na pohotovost a dr ze no vsetko mate ok tak to je menzes...a ja ked som jej povedala datum poslednej nechcelami verit z rok 2010 😒 ale velmi zlata bola a inak to nechapem dva dni pred zakrokom???za hodku idem na prijem tak uvidime co dalej, neviem ci to mozu robit ked krvacam, sak povedia mi
jaj nech uz idem domov odtial snad hned v pondelok 😔

katty27
12. feb 2012

@kacena85 držím ti palce,,nech všetko dobre dopadne 🙂

katty27
12. feb 2012

@mia258 ahojky,,chcem sa ta este spýtať,,kedy v ktrom tt si išla prvý krát k lekárke,,ja som podla vypočtu kalkulačky 5tt,,je to skoro? nebude asi ešte nič vidieť,,ale som po potrate, tak asi bude lepšie k nej isť skôr.

reiva
12. feb 2012

Ahojte. Tak som si urobila dnes ráno tehu test a boli tam dve čiarky takmer hneď 🙂 som sa potešila a potom som pozerala krabičku a zistila som , že ten test bol preto taký lacný, lebo mu končila 31.1. záruka 😠 tak teraz neviem, asi kúpim iný... ma mohli aspoň upozorniť, že záruka naň končí 🙄

janusa_
12. feb 2012

@kacena85 drzim palce nech je vsetko v poriadku 😔

janusa_
12. feb 2012

Ahojte, zienky ked z nicoho níc krvacam je to priznak nejakeho dalsieho problemu?!?

mauerka
12. feb 2012

@janusa_ Ako "dalsieho"?

mauerka
12. feb 2012

@misel1 Tak ako? Dialo sa nieco? 😉 Jasne, ze som na teba vecer myslela... 😎

janusa_
12. feb 2012

@mauerka v piatok som bola u dr., folikuly mi praskli, ale vo vajecniku sa z nich spravilo mnozstvo drobnych cyst, cize je podla dr mam neprechodny vajcovod 😒 navrhla mi laaroskopiu- ale odkladame to az na jesen kedze pre pracu si to nemozem teraz dovolit 😔 takze aj snazilkovanie nebudeme brat tak vazne nebudeme "tlacit na pilu".

mauerka
12. feb 2012

@janusa_ Aha, tak by to asi mohlo byt z prasknutej cysty...Mrzi ma to 😒

danaah
12. feb 2012

Ahojte kocky. Ma niekto skusenosti s tehotenstvom v 37 r. ? Onedlho ich budem mat a chyta ma sialena chut byt v tom zas. Syn je uz velky a pred niekolkymi rokmi mi druhe baba zomrelo a tak som potom uz o dalsom tehotenstve neuvazovala, lebo som sa bala. Ale citim, ze teraz to chcem 🙂 Lenze,co moj vek? A navyse manzel to nebere vazne.... Ako ho presvedcit.?🙂 strasne tuzim mat babo. Je tu niekto, kto je na tom podobne?🙂 a ma 36 r. ?

reiva
12. feb 2012

@danaah Ahoj. Moja mamina rodila piate bábo v 37-rokoch 🙂 spomínala, že všetko prebehlo ako malo, dokonca aj sestričky jej pomáhali malého vytlačiť, keďže mala taký vek a nevládala... nespomínam si, že by mala nejaké komplikácie, mala som vtedy 13rokov 🙂 Ak chceš bábo, neboj sa, bude to dobré 😉

mia258
12. feb 2012

@katty27 aj ja som tak bola, robili mi vnutorne sono a objednali ma o 5 tyzdnov, aby bolo nieco vidno uz aj na normalnom 🙂

mauerka
12. feb 2012

@danaah Je nas tu dost takych ako ty...ja napr. Tiez som si nemyslela, ze by mi "srdce zapistalo" po babatku...ale tak vidis, stalo sa a potom ta tuzba uz len rastie 🙂

julinka88
12. feb 2012

@mia258 gratulujem a držím palčeky nech ste zdravučký 😀

ja.nu.la
12. feb 2012

Tak včera som si robila test a nič. No tak pokračujeme ďalej :D

ja.nu.la
12. feb 2012

@maryjou myslím si že to je ťažke, ale treba si asi aj zvyknúť a po čase prist na to ako na ne. Ja si to neviem ani predstavit keby som mala ja take dieta. ako sa ten clovek, ta zena s tým vyrovná...musí to byť ťažke a chce to veľkú odvahu.

maryjou
12. feb 2012

@ja.nu.la no dieťa by som nechcela také...ale v práci mi to nevadí, mám ich rada...aj keď sú zlé...
ako sa ti darí??

ja.nu.la
12. feb 2012

@maryjou čo ti iné zostáva :D musís ich mat rada :D
darí s tehotenstvom? zatial nič....pokracujeme dalej. a ty?
ináč sa mám fajn momentalne mám veget. všetci spia :D :D

maryjou
12. feb 2012

@ja.nu.la ja mám tiež veget, motám sa tu na bazáre...a tehu uvidí sa... 🙂 o týždeň..

ja.nu.la
12. feb 2012

@maryjou tak zatial ti nejdem gratulovať, potom až 🙂

wolawka
12. feb 2012

ahojte,môžem sa aj ja pridať k Vám snažilkám? 🙂

lucinkao
12. feb 2012

ahojte aj ja sa pridavam hadam ma vezmete medzi seba ked to tu uz mate take rozbehnute 😀

katty27
12. feb 2012

@mia258 tak ja tam zajtra zavolam a spýtam sa kedy mam prist... 🙂

maryjou
12. feb 2012

@ja.nu.la jaj kde sme ešte od gratulácie......

maryjou
12. feb 2012

@ja.nu.la neboj príde to!!!...samé od prírody... 😉

maryjou
12. feb 2012

@danaah moja suseda mala 40 r. a má malého chlapčeka 2 dieťatko...keď si rozhodnutá treba ísť do toho! 🙂

maryjou
12. feb 2012

@reiva kúp radšej nový kvalitný..a daj vedieť, nech sa j my tu chytíme... 😉 😉 😉 😉