icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

danaah
12. feb 2012

Ale, ako ukecat manzela, ked ma s tym mojim tehotenstvom nebere vazne? On si dava pritom moc, moc pozor🙂🙂🙂🙂

mia258
12. feb 2012

@julinka88 ďakujem 🙂

@katty27 určite zavolaj, som zvedavá kedy ťa objednajú 😵

zuszana
12. feb 2012

@wolawka
@lucinkao vitajte a nech sa čoskoro podarí 🙂

januliatko1985
12. feb 2012

@kemonka ahojky tak co nove u teba? ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0

maryjou
12. feb 2012

@danaah no to je ťažké....u chlapov to býva ako u žien... 🙂 🙂 🙂

karinka2105
12. feb 2012

ahojtee,co tu novee 🙂
unas pokracujeme ked tatik pridee na konci februaraa

erika26277
12. feb 2012

@anjelik007 ahoj, vekový rozdiel nerieš..... myslím že je to jedno,ja mám 8 ročného chlapca a to rozhodnutie mať druhé dieťatko prišlo tak nejak až teraz, niekto vraví že je to veľký vekový rozdiel, iný zase, že je to OK, že je už samostatný, ja to nejak neriešim, tá túžba po dieťatku prišla nejak až teraz...... budem mať 35 a biologické hodiny tykajú..... snažíme sa otehotnieť......niekedy si tak myslím, že sme druhé mohli mať skôr, ale myslím, že teraz je ten správny čas....tak ti cítim..... držím ti palce.....

silvuska47
12. feb 2012

@zora256 no dakujeme za pekné slová..potešili na srdiečku.. 🙂 a dufame že budu vyslišané 😉

reiva
12. feb 2012

@maryjou Však sa už neviem dočkať zajtrajšia 🙂 zbehnem do lekárne a kúpim ešte jeden

reiva
12. feb 2012

@danaah A prečo nechce druhé bábo? Má z niečoho obavy?

yokralovnayo
12. feb 2012

@danaah ahoj 🙂 moja teta má 38 rokov, minulý rok sa jej narodilo bábo.... rodila cisárskym, inak má už jednu 16 ročnú dcéru... bývame v jednom meste, dcérky máme skoro rovnako staré, takže sa stretávame... čo sa týka starostlivosti o dieťa vraví že je to úplne iné ako keď rodila v 20tke... teraz si to viac užíva, berie veci inak... ale zas je viac unavená a nemá toľko sily., hlavne v noci ked vstáva k malej... ona chcela 2. dieta hlavne kvoli priatelovi, ktorý ešte nemá žiadne deti... a uvažujú tento rok o 3. dietati 😀 takže myslím že ona je živým dokazom toho že sa to dá zvládnuť keď sa chce 😵 😵

danaah
12. feb 2012

Nase druhe babo 2 dni po narodeni zomrelo a dohodli sme sa,ze uz nechceme deti. Ale to bolo davno, preslo uz 7 rokov a ja som zmenila nazor a chcem opat dieta, ale ako nato? Antikoncepciu neberem, ale on si dava sakra pozor, jednoducho naostro to nikdy neni.....takze takto neotehotniem nikdy.... A ked mu to poviem, tak ma nebere vazne...

yokralovnayo
12. feb 2012

@danaah hmm s chlapmi je to ťažké.... ja mám nápad 😀 priprav mu niekedy romantickú večeru a ponej "dezert" 😀 zaviaž mu oči šatkou, na ochrane urob dierku a máš to... 😀 aj keď to moc nieje správne, ale to návrh 😝

danaah
12. feb 2012

Je to super napad, ale gumu moc nepouzivame....ale tymto by to urcite vyslo. Boze on si dava taky pozor, ze ho vytiahne vzdy aj ked si myslim,ze uz to nestihne🙂 neviem,ako ho v sebe pridrzat🙂🙂🙂🙂

reiva
12. feb 2012

@danaah Skús byť navrchu 😀 toť len nápad 😅

osicka36
12. feb 2012

@danaah ahoj, tak ja som tiež v tvojom veku 🙂 a ak sa zadarí budem rodiť ako 37 ročná 😀
tak držím palčeky a myslím si, že tak ako na lásku ani na materstvo nie je nikdy neskoro 🙂 pokiaľ to tak cítiš 😉

yokralovnayo
12. feb 2012

@danaah súhlasím s @reiva 😀 😀 a pred tým ho trošku opi 😀

danaah
12. feb 2012

Ked mi o par dni skoncia kramy, tak sa pustim do akcie🙂 budem navrchu a tam sa predsa chlap moze posmyknut, ci nie?🙂 SUPER Napad

danaah
12. feb 2012

To budeme natom s vekom rovnako. SI potom napiseme, ako to ide....🙂 Som vsak zvedava,ci sa mi to podari, lebo ako som pisala, manzel ma nebere vazne.....musim byt kreativna🙂🙂🙂🙂 babenky boli ste niektora z vas natom ako ja?

osicka36
12. feb 2012

@wolawka ahoj, pozerám že si z NM 😉 tak ja tam pracujem 😉 tak prajem príjemné a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂

osicka36
12. feb 2012

@danaah no ja mám to šťastie, že môj drahý po ňom veľmi túži...tak ho prehovárať nemusím...niekedy je až moc aktívny 😀 ...len my zas máme problém v tom že je 2 týždne v nemecku a 5 dní doma.... a nie vždy nám to vyjde na plodné dni ☹ ...ale tak skúšame stále 🙂

danaah
12. feb 2012

Tak to mas super. Ja sa mozem snazit aj kazdy den, ked mi tie svoje spermie neda tam kam chcem ja🙂 musim nieco vymysliet... Ale co?

danaah
12. feb 2012

@osicka36 tak to mas super. Drzim palce. U teba je aspon predpoklad,ze otehotnies. Ale ja sa mozem snazit aj kazdy den a je mi to nanic, ked svoje spermie neda tam kam chcem ja🙂co mam vymysliet?🙂

osicka36
12. feb 2012

@danaah a neskúšala si sa s ním o tom vážne porozprávať 😉 ...nie len tak v náznakoch, možno by privolil, alebo aspoň o tom začal premýšľať 😉...skús mu povedať, že žiadne silenie...len ak by to vyšlo samo.... alebo skús niečo z toho čo ti radili baby 😀

danaah
12. feb 2012

@osicka36 ked ma dobru naladu, tak sa smeje,ze to vyskusame a nech som aktivna ja.....ale vazna debata mi s nim nejde.... A ked ten sex je, tak jasnacka zas si dava pozor a semeno ide mimio mna🙂

zora256
12. feb 2012

@silvuska47 Ahoj!
To som rada!Ja verím,že to tak bude 😉

zora256
12. feb 2012

@danaah Ahoj!
Neviem Ti poradiť,ale mňa by to sakra,škrelo,keby počas vytiahol,nuž ja by som ho asi zbila zato,ja tých chlapov nechápem,ako môžu vtom najlepšom prestať 😕 .Môj brat,to robí tiež,ale on nie zvlastnej vôle ale jeho priateľka si to vyžaduje,lebo nechce ochranu,ale ani otehotnieť,proste mi je ho aj ľúto.A ten tvoj to robieval aj predtým,ako ste splodili prvé?Či len od vtedy ako vám druhé zomrelo?To mi je ľúto,že ste o druhé prišli ☹ .Zrejme by si sa ho mala vyzvedieť prečo to robí,a prečo nechce druhé dieťa,a potom mu vysvetli,že prečo tak veľmi túžiš mať ďalšie bábo a zrejme lepšie pochopí,že Ti natom záleží.Držím palce!A ja by som to neriešila tak ako píšu tuná baby,s tou gumov,lebo by to mohol brať ako zradu z tvojej strany a mohlo by to byť horšie medzi vami,vieš chlapi sú nevyspitateľný,ako deti.A to že by si bola navrchu,tak viem,že pri tej polohe sa nedá otehotnieť,keďže spermie nejdú tým smerom ale opačným.

wolawka
13. feb 2012

@osicka36 ahoj🙂 no som z okr. NM a kde pracuješ?🙂 Ja pracujem v Helle,to je pri NM blízko🙂 pekné snažilkovanie i Tebe aa bodaj by všetko vyšlo🙂

misel1
13. feb 2012

@mauerka nooo dialo sice nie vecer lebo ja som zaspala ale nad ranom potom,tak som zvedava ci.....

cillamilla11
13. feb 2012

mavaju tehotne na zaciatku tehotenstva taky hustejsi vytok?lebo ja teraz mam a vacsiniou rano po prebudeni