V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@janusa_ so solarkami nemam skusenost, ale tiez si myslim ze indulona by mohla pomoct. A nemozes to mat z niecoho ineho?
Ak si mala vcera spinenie, tak by si mohla asi koncom tyzdna uz testovat. Ze vraj hcg sa zacina tvorit pri uhniezdeni. Nemozes mat tie prsia napate z toho?
Ja som tiez zacala citit napatie v prsiach den na to ako som mala prvy den slabucky ruzovy vytok.
@janusa_ ja som mala pred mesiacom dvoma faaaakt strasne svrbenie stale, ci som sa osprchovala natrela, chapem ze to mas zo solarka, ale mne nic ine nepomohlo len sa osprsit a hned natret na hrubsie indulonou
a to tak cca mesiac a potom to preslo klop klop skus sa nanovo umyt bez vsetkeho a natret este raz len indulonu
@ivi17 http://www.dooyoo.de/suesswaren/das-gesunde-plu...
pozri tieeto 😵
no mm je objednaný na spermio na budúci týždeň, tak uvidíme, ale akosi ja stále nemám mrchu, síce presne som ju nemala, ani po liekoch, iba ak som ich užívala, a dnes som 32 DC, no tak čakám...
moje kramy meskaju styri dni,krize bolia,ostre pichy v brusku a pocity na zvracanie,dva testy som urobila zle,kedze neukazali nic,treti ukazal,ze nie som tehu....mozem byt vobec tehotna,a ked ano,po kolkych dnoch meskania menstruacie mi to test ukaze? 😒 ...Poradte kocky 😉 🙂
@dariana263 kedy si si robila posledny test a s akou citlivostou?
@ivi17 vcera vecer som si robila mamatest....zda sa mi,ze ma citlivost 10....uz ani neviem co si o tom mysliet,neznasam to sklamanie ☹ .......
@danuska111 no tak to budete mat tiez potom za sebou...no moja sestra sa mi smiala lebo muz robil take diskusie okolo toho spermogramu ale nakoniec tam isiel ze keby v tento mesiac aj otehotnem ze v podstate by to nebolo nutne tak on asi by z koze vskocil hihihi 😀 😀
@dariana263 ahoj takze 4 dni meskaju??a kedy bolo posledne snazenie???
@misel1 och moja,tak snazili sme sa aj vcera 😝 ,ale predtym som si to nepoznacila a ani nezapamatala 😒 😀
@dariana263 skus si spravit test o 2 dni z prveho ranneho mocu. Najskor teda zajtra rano. Mamatest je dobry, uz by mohol ukazat. Ak vyjde negativne skus zajst k Dr. Drzim ti palce, daj vediet ako si dopadla.
@dariana263 no tak uz ostava iba cakat...drzim palce aby ta mrcha ani nedosla 😉 😉
@ivi17 ja som rozmyslala,ze pockam este do stredy rana,len ci to vydrzim 😝 ........som zvedava noo.....a inak neviem co by to mohlo byt,ked mam take priznaky ako mam........ 😒 urcite dam potom vediet 🙂
@misel1 tak budem cakat a cakat...uvidime co z toho bude 😉
Ahojte baby, tak opäť som si robila test 🙂 a vyšli dve čiaročky, tá druhá len taká slabunká 😅 tak ale snáď to tam je 🙂 počkám ešte nejaký týždeň a skočím za dokym čo povie 🙂
@dariana263 Skús počkať týždeň a urob si test znova, možno tá hladina HCG nie je ešte dostatočná 😕
@dariana263 a vies kedy si mala ovulaciu? ked si ju mala neskor tak ti test nemusi ukazat hned po meskani pockaj par dni. Trpezlivostruze prinasa 😉
ja som mala 31 ms,ale proste enjak sa citim divne inakk,a predvcerom som mala take male spinenie,moze to neico znacit,
@reiva bude to tazke s tym cakanim :D......
@dariana263 😀 viem, ale nejak to zvládnem 😀 ...prvé tehu som tajila 3 týždne 😀 .... potom mi to nedalo, kúpila som pančušky, vzala z čakárne dokyho brožúrky o bábätkách a kúpila som papučky, pekne zabalila a dala som mu "darček" so slovami, že už nevládzem čakať mesiac na výročie nášho prvého stretnutia 😀 a dodala som, že ten darček využijeme všetci, tak ho rozbalil a hodnú chvíľu nechápal, najskôr si myslel, že je to pre synovca a potom na mňa vypleštil oči a naširoko sa usmial 😀 len som pokývala hlavou a silno ma objal, ešte v ten deň pretelefonoval hádam celý svoj kredit 😀 😀 😀

@kacena85 skusala som aj telove mlieko co bezne pouzivam aj indulonu a nic 😒 zblaznim sa sa asi 😔