icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

januliatko1985
17. feb 2012

@janusa_ tak bezim kupit aj to Ecko, a ako casto si to uzivala? ake mas krasne to HCg, supeer, drzkaj sa.

jasmin12
17. feb 2012

@januliatko1985 naco je to ecko ak sa smiem opýtať 🙂

januliatko1985
17. feb 2012

@jasmin12 ze to Ecko zevraj zvysuje plodnost 😉

reiva
17. feb 2012

Ahojte 🙂 konečne som sa sem dostala 🙂 máme nové tehuľky?

janusa_
17. feb 2012

@januliatko1985 1tbl denne som brala 😉 a dakujem.

reiva
17. feb 2012

@janusa_ Gratulujem 🙂 ja som ešte za dokym nestihla skočiť, ale predpokladám 4 tt u mňa 🙂 keďže viem presný dátum, podľa dokyho to možno bude 6 tt

janusa_
17. feb 2012

@reiva jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa som tehu 😵 😅 😀 😵 a mam potvrdeny4tt 🙂

reiva
17. feb 2012

@janusa_ Tak to sme narovnako nejak 🙂 povedali ti termín podľa poslednej MS? Ešte raz gratulujem, teším sa spolu s tebou 🙂 🙂 🙂 dnes mi dokonca písala moja kamoška, majú doma 3ročnú dcérku, potom ročnú, spolu sme rodili pred rokom a že vraj budú mať tretie bábo a to ani netušila, že je tehu, až teraz v 3.mesiaci 😀 samé pozitívne správy 😀

kikai
17. feb 2012

@janusa_ gratulujem,aj mne posli tehu baciliky🙂aj ja chceeem🙂

kikai
17. feb 2012

@reiva kocky gratulujem,🙂aj ja by som sa rada pridala,ale uz tomu ani neveriiim

reiva
17. feb 2012

@kikai Prečo neveríš? Nestrácaj nádej 😉

kikai
17. feb 2012

@reiva uz dlhsie snazilkujeme a nejak nic z toho,chcela by som tomu uverit🙂vam to hned vyslo?

reiva
17. feb 2012

@kikai Ahoj. Pri prvej dcérke sa nám to podarilo po 3 mesiacoch 🙂 pri druhom bábätku, tiež nejak tak, akurát, že už som si kontrolovala pre istotu plodné dni, takže teraz viem aj presný dátum počatia 🙂 Chceli sme oveľa skôr, ale do roka som kojila a mala som rozhádzaný cyklus, tak sa nepodarilo, ale nejak tak tri mesiace 🙂

reiva
17. feb 2012

@kikai Ako dlho sa snažíte? Máš nejaké zdravotné problémy? Koľko máš rokov? 🙂

puhinka
17. feb 2012

@maryjou ,a čo inak nové? ako sa máš?
@janusa_ ,ja ti z celého srdca gratulujem 🙂

kikai
17. feb 2012

@reiva tak to super rychlo sa vam podarilo,my sa uz snazime cosi cez rok aj par mesiacov,uz som to skusala aj cez dokyho,vraj vsetko ok,aj vitaminou popapane kopec,tak nechapem kde je chyba a preco to nejde☹aj ja by som sa uz chcela tesit testiku a //...len mrcha vzdy dojde,dnes tiez sklamanie☹

reiva
17. feb 2012

@kikai A vieš kedy máš plodné dni? Máš pravidelnú MS? Aký dlhý cyklus?

reiva
17. feb 2012

@kikai Nezúfaj, ono to príde 😉 jednej kamarátke povedali, že nikdy nebude môcť mať dieťa, mala problém s cystami na vaječníkoch a po 13 rokoch manželstva išla za dokym s bolesťami brucha a potvrdil jej 4 mesiac, ani nevedela , že je v tom, majú krásneho chlapčeka 😉 aj zázraky sa dejú, tak hlavu hore

kikai
17. feb 2012

@reiva ved to ze ja uz len na zazrak verim🙂ale dik za podporu🙂napisala som ti ip-cko

janusa_
17. feb 2012

@reiva ja viem termin presne podla dna kedy som mala ovulaciu 😉 tento rok je nejak extra plodny 😉

janusa_
17. feb 2012

@kikai dakujem 🙂 a neboj ono sa to raz urcite podari 😉 my sme na zazrak cakali od leta minuleho roku aked sme ani nedufali tak to vyslo 🙂

janusa_
17. feb 2012

@puhinka ddakujeem 🙂

reiva
17. feb 2012

@janusa_ Super 🙂 aj ja tak nejak 🙂 Takže to budeme mať podobné 🙂 Pridáš sa k októbrovkám?

puhinka
17. feb 2012

@janusa_ ,prvé,že? 🙂

janusa_
17. feb 2012

@reiva 😉 ako kraasne nam to spolu vyslo 🙂 a pridam sa ked ich najdem 😅

janusa_
17. feb 2012

@puhinka prvé 🙂teda ak myslis tehu 😅 🙂

reiva
17. feb 2012

@janusa_ Ja som sa ešte nepridala ale našla som temu s oktobrovkami 🙂 dúfam, že sa to tu nalepí aj na ostatné baby 😉

janusa_
17. feb 2012

@reiva nasla som ich 🙂 a ano mohlo by sa to "rozniest" aj dalej ked je zaciatok roka taky plodny 🙂

reiva
17. feb 2012

@janusa_ držím tu všetkým babám palce, mať bábo je tá najkrajšia vec na svete 🙂

puhinka
17. feb 2012

@janusa_ ,jasné 🙂
teším sa s tebou,úplne ťa budem sledovať,že čo máš nové
nezabudni všetko fotiť 🙂