icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
17. feb 2012

@puhinka dufam ze uz len dobre spravy budem pridavat 🙂

puhinka
17. feb 2012

@janusa_ ,dúfam aj ja 🙂

janusa_
17. feb 2012

@puhinka kiez by sa to takto roznieslo aj na vsetky snazilky v tejto teme 🙂
my sme tento mesiac ani nedufali a vyslo to.-) neskutocne sa tesim ale zaroven aj bojim, ale sanzim sa verit ze bude dobre🙂

made
17. feb 2012

@janusa_ je zak to ty gratulujem mi sa snazime od septembra a nic ☹

janusa_
17. feb 2012

@made my sme sa tiez snazili uz od leta minuleho roku a vyslo to az teraz 😉 netreba stresovat a smutit raz to urcite vyjde 😉a dakujem 🙂

maryjou
18. feb 2012

@puhinka celkom fajn, konečne mám dovolenku tak si oddýchnem, sa už teším.....a snažilkovanie bude po MS pokračovať 😉 😉 😉
a ty???

maryjou
18. feb 2012

@janusa_ neboj bude to dobré!!!!! teším sa s tebou...

nelicefo
18. feb 2012

@janusa_ gratulujeeeeem 😵

ivi17
18. feb 2012

Ahojte baby, mozem vas poprosit o vas nazor na otazku? https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mam-uprednostnit-novu-pracu-alebo-snazilkovanie/ dakujem vopred

puhinka
18. feb 2012

@maryjou ,ja som smutná,pretože dedo s ktorým žijem v jednej domácnosti včera ráno dostal slabšiu porážku a odniesli ho do nemocnice,sanitári neboli ochotný ani nosidlá doniesť,že oni sa ,,nezabijú kôli nám na snehu,, debili,som im do kktov vynadala...hajzli !!!
no a došiel mi nový objektív na môj Nikon,tak z toho sa zase vytešujem...

a už si dostala MS?

puhinka
18. feb 2012

@janusa_ ,ja si pamätám,keď si mala ovulku a poctivo ste sa snažili,teším sa 🙂

maryjou
18. feb 2012

@puhinka to mrzí že máš starosti s dedkom..neboj hádam sa vylieči - ochota nášho zdravotníctva - nekomentujem...nie nedostala ale cítim že príde...nevadí.... ☹
tak ideš fotiť...daj si albumu čo nafotíš....pa pa

janusa_
18. feb 2012

@maryjou musime dufat ze bude dobre 🙂

janusa_
18. feb 2012

@nelicefo dakujem 🙂

maryjou
18. feb 2012

@janusa_ bude, nesmieš myslieť na zlé aby si to neprivolala....pa pa pekný víkend...

janusa_
18. feb 2012

@puhinka dobre si pametas 🙂 😉

a to s dedkom ma mrzi 😔 anad tymi zachranarmi sa nerozculuj na slovensku vsetko ide dole vodou 😔 skore uzdravenie mu prajem 🙂

misel1
18. feb 2012

@wolawka Nooo sa odtsrelim,od nasho pisania som ani ja potom uz nevedela vydrzat ze som si dnes rano urobila test 7dni po ovu no a negativny,,uz kaslem na tie testy pockam ci dojde mrcha a kaslem nato....

janusa_
18. feb 2012

@maryjou snazim len je to tak trochu tazke.. aj tebe pekny vikend 🙂

janusa_
18. feb 2012

@misel1 ja som mala pozit. test 10 den po ovu 🙂

misel1
18. feb 2012

@janusa_ to znamena co este mozem dufat ci nie??? 😒 😒 😒

ivi17
18. feb 2012

@janusa_ Ja to snazenie nechcem velmi odkladat, ale ak zoberiem novu pracu, tak asi aspon vypovednu lehotu v starej praci vynechame a pocas skusobnej v novej praci sa uz mozme snazit. Nechcen zostat uplne bez prace. A ty si mala predtym v pohode robotu? To je super ze sa vam podarilo hned po nastupe. Mas skusobnu dobu? Tak to radsej este v praci nehovor, aj ked ochrana v zakonniku praceje, ale nie je uplne dokonala.

janusa_
18. feb 2012

@misel1 nadej umiera posledna 🙂 skusis test opat o par dni a mozno bude pozitivny🙂 ved ste sa snazili presne cez ov ulku ci?

janusa_
18. feb 2012

@ivi17 neviem ci ti dovolia nechat vypovednu lehotu v starej a zacat novu pracu
A ja robim v tej istej firme len predtym skladnicku a teraz administativno technicku pracovnicku, zatial len na dohodu a potom od marca na zmluvu. A ked mam uprimne povedat tak je mi jedno ci to budu v robote vediet ci nie, teraz je pre mna najdolezitejsie to ze sa nam podarilo otehotniet 😉

kristink
18. feb 2012

Ahoj kočky, ja chcem len malú radu , či robiť paniku alebo nie. S priateľom funguje pravidelne bez tabletiek už 3 mesiace , hned ako som prestala brat antikoncepciu porozr si nedávame. Čítala som pár diskusií kde kočky písali že otehotneli aj " na prvý šup " . Viem , že možno je to skoro robiť paniku, že niekto sa snaží aj rok , len či sa nato neopýtať doktorky , alebo to nechať tak a čakať ... Ďakujem Vám za radu či malú odpoveď . Pekný den prajem Všetkým 🙂

misel1
18. feb 2012

hej snazili sme sa no uvidime ja radcsej pockam do nabuducej soboty ci mrcha pride nebudem sa zbytocne stresovat a dufat ako dnes rano, vrrrr 😠 😉

janusa_
18. feb 2012

@misel1 hlavne nestresuj pockaj a uvidis🙂drzim aplce 🙂

janusa_
18. feb 2012

@kristink urcite sa da otehotniet na prvy sup len nie kazdem usa to podari 🙂

misel1
18. feb 2012

@janusa_ chvalabohu nabuduci tyzden mam plnonabyti terminami takze nebude casu stresovat 🙂 a potom sa uvidi .... 😕

kemonka
18. feb 2012

@janusa_ ja som brala E, ale zatial mi nepomohol, teraz ho už neberiem asi týždeň 😀 ozaj teba som sa minule pýtala a si mi neodpísala, že ako si zadala do grafu tie lieky, čo také farebné kocky si tam mala? Lebo ja si to tam do "meds" zaznačím, že napr. kyselina ale mne to tak nezobrazí potom v grafe, nevieš poradiť?

janusa_
18. feb 2012

@misel1 aspon na to nebudes mysliet a prave preto najdes // 🙂