V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte baby, mozem vas poprosit o vas nazor na otazku? https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mam-uprednostnit-novu-pracu-alebo-snazilkovanie/ dakujem vopred
@maryjou ,ja som smutná,pretože dedo s ktorým žijem v jednej domácnosti včera ráno dostal slabšiu porážku a odniesli ho do nemocnice,sanitári neboli ochotný ani nosidlá doniesť,že oni sa ,,nezabijú kôli nám na snehu,, debili,som im do kktov vynadala...hajzli !!!
no a došiel mi nový objektív na môj Nikon,tak z toho sa zase vytešujem...
a už si dostala MS?
@janusa_ Ja to snazenie nechcem velmi odkladat, ale ak zoberiem novu pracu, tak asi aspon vypovednu lehotu v starej praci vynechame a pocas skusobnej v novej praci sa uz mozme snazit. Nechcen zostat uplne bez prace. A ty si mala predtym v pohode robotu? To je super ze sa vam podarilo hned po nastupe. Mas skusobnu dobu? Tak to radsej este v praci nehovor, aj ked ochrana v zakonniku praceje, ale nie je uplne dokonala.
@ivi17 neviem ci ti dovolia nechat vypovednu lehotu v starej a zacat novu pracu
A ja robim v tej istej firme len predtym skladnicku a teraz administativno technicku pracovnicku, zatial len na dohodu a potom od marca na zmluvu. A ked mam uprimne povedat tak je mi jedno ci to budu v robote vediet ci nie, teraz je pre mna najdolezitejsie to ze sa nam podarilo otehotniet 😉
Ahoj kočky, ja chcem len malú radu , či robiť paniku alebo nie. S priateľom funguje pravidelne bez tabletiek už 3 mesiace , hned ako som prestala brat antikoncepciu porozr si nedávame. Čítala som pár diskusií kde kočky písali že otehotneli aj " na prvý šup " . Viem , že možno je to skoro robiť paniku, že niekto sa snaží aj rok , len či sa nato neopýtať doktorky , alebo to nechať tak a čakať ... Ďakujem Vám za radu či malú odpoveď . Pekný den prajem Všetkým 🙂
hej snazili sme sa no uvidime ja radcsej pockam do nabuducej soboty ci mrcha pride nebudem sa zbytocne stresovat a dufat ako dnes rano, vrrrr 😠 😉
@janusa_ ja som brala E, ale zatial mi nepomohol, teraz ho už neberiem asi týždeň 😀 ozaj teba som sa minule pýtala a si mi neodpísala, že ako si zadala do grafu tie lieky, čo také farebné kocky si tam mala? Lebo ja si to tam do "meds" zaznačím, že napr. kyselina ale mne to tak nezobrazí potom v grafe, nevieš poradiť?

@puhinka dufam ze uz len dobre spravy budem pridavat 🙂