icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janulap
20. feb 2012

@danuska111 a z akeho vz si si teraz platila?Ty si musis vyratat,ci nastupis na MD este v ochrannej lehote-vtedy musis,aby si mala matersku z DNP.Vies co napis kočke s nickom elise alebo gapa,ona ti poradi 🙂

maryjou
20. feb 2012

@kemonka nie MS nič a ani iné nič.... 😉

danuska111
20. feb 2012

@janulap len ja stále nechápem, či dostanem aj z platu 65 % a ešte aj z toho dnp, čo som si platila

danuska111
20. feb 2012

@janulap už mi dačo radili aj oni

maryjou
20. feb 2012

@mauerka kde si bola tak dlho???? masky boli deti ( pozri album )
neviem, mám testovať?? keď mi už vyšlo negatívne?? myslím že škoda eurákov...hm???
MS stále nič..

danuska111
20. feb 2012

@janulap a platila som si z minima a odkedy sa ráta ochranná lehota, ja som skončila, ted azákon skončil k 31.1.1012

maryjou
20. feb 2012

@misel1 ja neviem, mne sa to nezdá, nechápem tomu...ty čo myslíš??
už si dostala??alebo testuješ???

maryjou
20. feb 2012

@misel1 no veru, niekedy je to tak...

misel1
20. feb 2012

@maryjou podla vsetkeho mrcha az v sobotu tak cakam ale mam doma este jeden test aleee rozmyslam ze v stredu ho urobim no neviem ci mam priznaky alebo si to nahovaram 😒 😒

misel1
20. feb 2012

@maryjou a ty si sa testovala??

maryjou
20. feb 2012

@misel1 neviem ti poradiť, kedy je najlepšie robiť test, či až keď meškajú alebo predtým, každá inak hovorí...
ale môže byť žena tehu, keď test je negatívny???? no neviem..som z toho mimo...keď mi do piatku nepríde idem k mudr....dúfam že mi nič neni, keď nemám problémy..... ☹ ☹ ☹ ☹

maryjou
20. feb 2012

@misel1 veď hej, ešte minulý týždeň, inak všetky testy stáli 3 E nevedela som si vybrať...

misel1
20. feb 2012

@maryjou to jake lacne testy... a nemyslis ze si sa skoro testovala??? jasne ze mozes byt tehu aj ked ukazal negativny moja sestra to tak mala dokonca ja mrchu dostala a bolo uz v druhom mesiaci.....preto je to vsetko na prd cele testovanie ja mam termin na buduci tyzden u doktora tak uvidim.....

maryjou
20. feb 2012

@misel1 no, veď baby tu píšu že drahší test, ale tak mi dávala si 6 druhov, všetky za tú istú cenu, no uvidím...ale necítim sa ako tehu a ani nijak....nechápem to...
tak ti držím palce nech nedostaneš!!!! 😉

osicka36
20. feb 2012

@emichalka ahoj...som rada, že sa pridala ďalšia v mojom veku 🙂 ...tiež má dve deti 10 a 9 rôčkov a ešte túžime po malom uzlíčku 🙂 .... tak ti prajem pekné a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂

mirellka
20. feb 2012

tak dnes dorazila mrcha 😒 presne ako hodinky ☹ takže babulky idem s vami do ďalšieho kola snažilkovania @mauerka
@ivi17
asi skúsim tiež alchimilku a aj eeeeeeeeeeeeeeečo 😀 nech sa to už trošku posunie tým správnym smerom 😉

zelovocka
20. feb 2012

@kemonka ahojky, držím palce v Heliose, tak sa ozvi, čo máš nové 🙂
ja pomaly čakám mršulu, včera som testla a bielo, dnes aj teplota išla dolu, aj keď bolesť na MS necítim.

zdravím všetky kočeny aj nové snažilky 🙂

janusa_
20. feb 2012

Ahojte, ja som si dnes urobila volno od rpace, kamaratka potrebovala odviezt starku k lekarovi a neslo jej auto tak som si vzala volno aj ja 🙂 cize som u nich a aspon mozs zavislacit na nete a nie otravovat sa s robotou😉

janusa_
20. feb 2012

@reiva pretoze som doteraz robila len na dohodu a tolko dni kolko je potrebnych na matersku nestihnem odpracovat.

januliatko1985
20. feb 2012

@kemonka tak co nove v Heliose, co ti vraveli?

januliatko1985
20. feb 2012

@kemonka aaa tu moj cudny grafik, ovu mi vcera odznacilo 😲 tka len peken meram dalej http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0

mauerka
20. feb 2012

Zienky moje, ja som na "opustenej chalupe" v horach uz od stvrtku 🙂 Ale tak dnes mi uz jednoducho zachybal styk s civilizaciou...Odhadzujem sneh, staviam snehuliakov...ale uz ma to laka spat do mestskeho pohodlia @maryjou

magic08
20. feb 2012

Ahojte. Baby, myslite ze mozem tento ovutest povazovat za pozitivny?

maryjou
20. feb 2012

@mauerka jaj ja že kde si sa vytratila....no ja stále nič MS,,,ani pocity...mám dovolenku a mám tu aj prázdninára a zoberieme deti do kina, vonku sa už vybláznili....
ahojky 🙂

januliatko1985
20. feb 2012

@magic08 uricte ano, ale pre istou testni aj zajtra a ked bude slabsi, tak ovu uz bola...pre istou snazilkovat aj dneees🙂

maryjou
20. feb 2012

@magic08 jasné že ánooooooooooooooo...gratulácia!!!!!!!!!!!§ 🙂

karinka2105
20. feb 2012

ahojky
mala ma atb,takze trcime domaa,ale kupila som si testik tak tesne uvidim,len tak pre pokoj duse,hihi,mrchu cakam v nedeluu

magic08
20. feb 2012

@januliatko1985 skusim testnut aj zajtra, len sa mi uz testiky minuli 😒 neviem ci v lekarni kupim taky s 20 mol. ty ako s mrskou? stale nechodi?

magic08
20. feb 2012

@maryjou dakujem 🙂 no radsej by som bola keby to boli tehu testiky 😝

supi
20. feb 2012

Ahojte, zajtra budem 28 DC a neviem ci zase skusit testnut alebo sa na to uz vykaslat a pockat na mrchu... na jednu stranu som hrozne zvedava ale na druhu tusim ze z toho nic nebude...aaaaaaaaaa preco tie testy nemozu stat par centov????? 😠 😠