V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@janulap len ja stále nechápem, či dostanem aj z platu 65 % a ešte aj z toho dnp, čo som si platila
@janulap už mi dačo radili aj oni
@janulap a platila som si z minima a odkedy sa ráta ochranná lehota, ja som skončila, ted azákon skončil k 31.1.1012
@misel1 neviem ti poradiť, kedy je najlepšie robiť test, či až keď meškajú alebo predtým, každá inak hovorí...
ale môže byť žena tehu, keď test je negatívny???? no neviem..som z toho mimo...keď mi do piatku nepríde idem k mudr....dúfam že mi nič neni, keď nemám problémy..... ☹ ☹ ☹ ☹
@maryjou to jake lacne testy... a nemyslis ze si sa skoro testovala??? jasne ze mozes byt tehu aj ked ukazal negativny moja sestra to tak mala dokonca ja mrchu dostala a bolo uz v druhom mesiaci.....preto je to vsetko na prd cele testovanie ja mam termin na buduci tyzden u doktora tak uvidim.....
Ahojte, ja som si dnes urobila volno od rpace, kamaratka potrebovala odviezt starku k lekarovi a neslo jej auto tak som si vzala volno aj ja 🙂 cize som u nich a aspon mozs zavislacit na nete a nie otravovat sa s robotou😉
@kemonka tak co nove v Heliose, co ti vraveli?
@kemonka aaa tu moj cudny grafik, ovu mi vcera odznacilo 😲 tka len peken meram dalej http://www.fertilityfriend.com/home/3ac8b0
@magic08 uricte ano, ale pre istou testni aj zajtra a ked bude slabsi, tak ovu uz bola...pre istou snazilkovat aj dneees🙂
ahojky
mala ma atb,takze trcime domaa,ale kupila som si testik tak tesne uvidim,len tak pre pokoj duse,hihi,mrchu cakam v nedeluu
@januliatko1985 skusim testnut aj zajtra, len sa mi uz testiky minuli 😒 neviem ci v lekarni kupim taky s 20 mol. ty ako s mrskou? stale nechodi?
Ahojte, zajtra budem 28 DC a neviem ci zase skusit testnut alebo sa na to uz vykaslat a pockat na mrchu... na jednu stranu som hrozne zvedava ale na druhu tusim ze z toho nic nebude...aaaaaaaaaa preco tie testy nemozu stat par centov????? 😠 😠

@danuska111 a z akeho vz si si teraz platila?Ty si musis vyratat,ci nastupis na MD este v ochrannej lehote-vtedy musis,aby si mala matersku z DNP.Vies co napis kočke s nickom elise alebo gapa,ona ti poradi 🙂