V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@janusa_ ktory je dobry a najcilivejsii?
@karinka2105 vecsina zien odporuca mamatest kje sice trosku drahsi ale vraj najspolahlivejsi 😉
tak mi dnes manzel doniesol tehu test... sice mamatest ale ten konfort, do prudu mocu, aj ten je dobry? ci len tie kazetove???? ...este ze som mu poslala presne foto co chcem, uz treti raz mi doniesol uplne to co som nechcela...ach ti chlapi 😠 😠
@supi ja v tom rozdiel moc nevidím, iba ak tak spôsob testovania, ale to je fakt individuálne, ja som sa ešte nestretla s tým, že by jeden test ukázal // a druhý iný zase negatívne
uz som z toho na nervy, clovek musi stale nieco testovat, merat, strazit...do toho odvsadial zo stany kamaratiek sa hrnu oznamy o tehotenstvach...prajem to kazdej len to na mna nejak za posledny tyzden dolahlo...
@danuska111 ked ti skoncilo dnp,tak odvtedy.Ale ty musis uz pocas nej nastupit na MD,nie otehotniet....vychadza ti to?
ahojte🙂 no kolko nás tu je,čo čakáme či príde v sobotu mrcha alebo nie?🙂
@janulap áno, presne, to znamená že do konca septembra by som mala nastúpiť na MD a mne to tak vychádza, že cca v polovici, ešte podľa toho čo napíše lekár, že kedy on vidí ten termín
@janulap a náhodou nevieš, už neviem, či som sa to nepýtala, či zmenili v zákone aj čas nástupu na MD, bolo aj 6 týždňov aj 8, ako sa cítila tehulka
@danuska111 tak z dnp ti vychadza materska.a ty sa pytas este ci ti vychadza z prace?
@karinka2105 tak držím palčeky,aby to vyšlo🙂
@janulap áno, ale mala by, tak mi bolo povedaná, skontaktovala som sa s jednou bývalou kolegyňou, ktorá robila toto a tá mi všetko poprezisťuje ako to je úplne presne,
len neviem, ako by to bolo, keby som išla teraz do SP a povedala, že som zostala tehotná v januári, ale vlastne sa to zistilo iba teraz, lebo keď mi dr. zistí, že som napr. v 6. týždni a odrátam tých 6 týždňov vychádza to na január a neviem, čo by bolo v tom prípade
@wolawka uvidime..uz asi netestnem nepride nepride,pride ideme dalej 🙂
@danuska111 no ale to nevadi...stale ti to vychadza,ze si otehotnela pocas DNP,nie?
@janulap áno, teoreticky áno, pretože som cca 6 tt, menilo by sa tým niečo? čo sa týka dnp a platieb?
@danuska111 ja som tu nová, ale gratulujeeeem, to je už určite bábo 🙂))))
@majusa123 ďakujem, ale tešiť sa bude na 200% až vo švrtok, keď mi to dr. potvrdí
@danuska111 nie,nemeni sa ti nic,270 dni mas uz splnenych a v ochranej lehote musis nastupit na MD.Ked ta dr.na nu vypise-2 papiere-jeden pre zamestnavatela,druhy pre SP,zanesies si to,a potom tam zas po porode prides s rodnym listom dietata.Len si este over ci tam nemas nejaky nedoplatok,staci par centov a potom ti matersku z DNP nemusia priznat. A tych 6 alebo 8 tyzdnov ohladom nastupu na MD,to neviem...nepytala si sa v teme DNP?

@janusa_ ,nie,my sme zvyknutý 🙂
ale minulý týždeň sme boli za snehom na Kysuciach 🙂
@mauerka ,jéj,super 🙂 budeme si podávať správy 🙂