icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

puhinka
20. feb 2012

@janusa_ ,nie,my sme zvyknutý 🙂
ale minulý týždeň sme boli za snehom na Kysuciach 🙂
@mauerka ,jéj,super 🙂 budeme si podávať správy 🙂

janusa_
20. feb 2012

@puhinka na vsetko si clovek zvykne 🙂 my sme uz minuly rok mali taku slabsiu zimu a ta tohtorocna nas prekvapila aj potrapila ale uz konci dufam 🙂

maryjou
20. feb 2012

@kemonka hej??? super rada....to som nevedela, šak už to nechám načas tak a keď nerpídu, pôjdem k mudr....už fakt netuším čo toto je, s dcérou som mala hneď jasno.... 😒 😒 😒 😒

karinka2105
20. feb 2012

@janusa_ ktory je dobry a najcilivejsii?

janusa_
20. feb 2012

@karinka2105 vecsina zien odporuca mamatest kje sice trosku drahsi ale vraj najspolahlivejsi 😉

supi
20. feb 2012

tak mi dnes manzel doniesol tehu test... sice mamatest ale ten konfort, do prudu mocu, aj ten je dobry? ci len tie kazetove???? ...este ze som mu poslala presne foto co chcem, uz treti raz mi doniesol uplne to co som nechcela...ach ti chlapi 😠 😠

danuska111
20. feb 2012

@supi ja v tom rozdiel moc nevidím, iba ak tak spôsob testovania, ale to je fakt individuálne, ja som sa ešte nestretla s tým, že by jeden test ukázal // a druhý iný zase negatívne

supi
20. feb 2012

uz som z toho na nervy, clovek musi stale nieco testovat, merat, strazit...do toho odvsadial zo stany kamaratiek sa hrnu oznamy o tehotenstvach...prajem to kazdej len to na mna nejak za posledny tyzden dolahlo...

puhinka
20. feb 2012

@maryjou ,čo sa deje?

janulap
20. feb 2012

@danuska111 ked ti skoncilo dnp,tak odvtedy.Ale ty musis uz pocas nej nastupit na MD,nie otehotniet....vychadza ti to?

wolawka
20. feb 2012

ahojte🙂 no kolko nás tu je,čo čakáme či príde v sobotu mrcha alebo nie?🙂

danuska111
20. feb 2012

@janulap áno, presne, to znamená že do konca septembra by som mala nastúpiť na MD a mne to tak vychádza, že cca v polovici, ešte podľa toho čo napíše lekár, že kedy on vidí ten termín

danuska111
20. feb 2012

@janulap a náhodou nevieš, už neviem, či som sa to nepýtala, či zmenili v zákone aj čas nástupu na MD, bolo aj 6 týždňov aj 8, ako sa cítila tehulka

karinka2105
20. feb 2012

@wolawka ja cakam nedelu
@janusa_ vyskusam,neda mi tooo 🙂

janulap
20. feb 2012

@danuska111 tak z dnp ti vychadza materska.a ty sa pytas este ci ti vychadza z prace?

wolawka
20. feb 2012

@karinka2105 tak držím palčeky,aby to vyšlo🙂

maryjou
20. feb 2012

@puhinka zatiaľ nič....neni MS, ani príznaky...

puhinka
20. feb 2012

@maryjou ,koľkatý si DC?

danuska111
20. feb 2012

@janulap áno, ale mala by, tak mi bolo povedaná, skontaktovala som sa s jednou bývalou kolegyňou, ktorá robila toto a tá mi všetko poprezisťuje ako to je úplne presne,
len neviem, ako by to bolo, keby som išla teraz do SP a povedala, že som zostala tehotná v januári, ale vlastne sa to zistilo iba teraz, lebo keď mi dr. zistí, že som napr. v 6. týždni a odrátam tých 6 týždňov vychádza to na január a neviem, čo by bolo v tom prípade

maryjou
20. feb 2012

@puhinka fúha teraz si zaskočila, už to nerátam...asi zhruba 29-30...

maryjou
20. feb 2012

@puhinka páči sa mi to slovo koľkáty....ty si odkiaľ????lebo toto aj ja používam....sa smejem

karinka2105
20. feb 2012

@wolawka uvidime..uz asi netestnem nepride nepride,pride ideme dalej 🙂

puhinka
20. feb 2012

@maryjou ,tak som zvedavá čo ti meškajú
som z Ba,ale na mňa sa nalepí odvšadial hocičo...keď sa mi páči niaky výraz,tak ho zaradím do slovníčka a ani neviem od kiaľ to mám 🙂

maryjou
20. feb 2012

@puhinka no zvedavá som aj ja....počkám do konca týždňa a pôjdem k mudr...ale sama neviem čo si mám myslieť...pa pa to nárečie je fajn..

maryjou
20. feb 2012

@puhinka mávam presne, a test som si robila asi skoro, no uvidím....ale nechcem si namýšľať radšej....ale na chorobu sa tie necítim.. 😉

janulap
20. feb 2012

@danuska111 no ale to nevadi...stale ti to vychadza,ze si otehotnela pocas DNP,nie?

danuska111
20. feb 2012

@janulap áno, teoreticky áno, pretože som cca 6 tt, menilo by sa tým niečo? čo sa týka dnp a platieb?

majusa123
20. feb 2012

@danuska111 ja som tu nová, ale gratulujeeeem, to je už určite bábo 🙂))))

danuska111
20. feb 2012

@majusa123 ďakujem, ale tešiť sa bude na 200% až vo švrtok, keď mi to dr. potvrdí

janulap
20. feb 2012

@danuska111 nie,nemeni sa ti nic,270 dni mas uz splnenych a v ochranej lehote musis nastupit na MD.Ked ta dr.na nu vypise-2 papiere-jeden pre zamestnavatela,druhy pre SP,zanesies si to,a potom tam zas po porode prides s rodnym listom dietata.Len si este over ci tam nemas nejaky nedoplatok,staci par centov a potom ti matersku z DNP nemusia priznat. A tych 6 alebo 8 tyzdnov ohladom nastupu na MD,to neviem...nepytala si sa v teme DNP?