V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@danuska111 budem ti držat silno palce 😉 Vo stvrtok sa ozvi 🙂
@janulap ďakujem určite sa ozvem
takže skvelý deň za nami...ja som oznámila mm že mrcha zas dorazila a on že nabúral .... 😕
ale hlavne že je pohoda 🙂 už len 11 dní a snažíme sa ako blázni opäť 😀 😀 😀 😀
mrcha sa skoncila,aj ked bola nejaka divnejsia a rovnake bolesti krizov sa vratili 😠 ,chce sa mi plakat od bolesti 😨 .A zacalo aj pichanie na pravej strane bruska.....JOOOOOOOOJ preco to my zeny mame take tazke? 😠 😀
baby mna asi tresne 😔 mam tlak 82/51 😔nevladzem, len kukam na nete co pomaha 😔
@janusa_ ojooj, daj si slabu kavicku, ja som mala tiez taky nizky pri tehu, doky povedal,ze jedna slaba kava neuskodi, ak si ju aj doteraz pila tak mozes pit dalej.
@kemonka ďakujem 🙂 áno, o prvé, veľmi vytúžené... ja mám síce odo mňa staršieho manžela o pár rokov, ale ja mám materinské pocity asi od 20 rokov a on ani po 30tke nejak nemal, ale teraz už asi rok chce aj on strašne drobca, tak by sme boli strašne šťastní, keby sa nám to už podarilo... a vy ste už aj niečo skúšali (vitamíny, čajíky, ...)? tiež prvé?
@januliatko1985 prepáčte, že sa miešam, ale pre plod je škodlivých až 1,5 litra kávy (čo je teda riadna dávka), takže kľudne jedna kávička denne nezaškodí, hlavne keď si ju vychutnáte a máte dobrú náladu pritom 🙂
tak hurá vyložiť nôžky na stôl, pohodlne usadiť a popíjať 🙂 🙂 🙂
@majusa123 presne tak, aj ked som zistila, ze som tehu, tak som hned prestala pit kavu , ale ked dr videl, ze aky mam tlak , tak mi ju prikazal pit 😅 fakt jedna salka nezaskodi.
@januliatko1985 á super, ďakujem, teraz mám M, takže začínam s alchemilkou 🙂 Ečko užíva manžel, to som vedela, tak si kúpim aj ja 🙂 účinok budem hlásiť 😉
@januliatko1985 ,mne zase kázali piť pol deci červeného vína denne,bo som bola chudokrvná...nepila som...neskôr som brala železo
@januliatko1985 heej, tak 3 popíjame 😀 😀 😀 jaj veru, aj ja som normálne šťastná, že konečne mi to niekto spravil, no dúfam, že tie hormony nebudu až také zleee, a výsledky budu až uplne nakonci, ešte mám ísť 2x na krv počas MS a počas ovulky, a potom mam prísť aj s partnerom a všetko vyhodnotí a navrhne poprípade liečbu
len nás to bude stáť dosť penazi lebo za všetko sa tam platí, ale čo nespravím pre to aby to bolo v poriadku
tak dievcata - nam sa to uz podarilo, ak vsetko pojde ako ma, pravdepodobne v oktobri budeme traja 🙂
@danuska111 ja som tiez riesila DNP.. takze som tak poriesilaze do sept. musim byt teho... 😉 ..len ako sa dostat na tu uroven.. ked nam to nejak nejde.... 😠
bre ranko,tak predmrchovske bolesti dosli,asi nebudem ani testovat uz
@kemonka
@danuska111 Danuška ahoj, prepáč skôr sa mi nedalo to sem hodiť. Pokiaľ ti trvá pracovný pomer, tak na to,aby si spĺňala podmienky na materskú aj zo zamestnania aj z DNP, tak musíš byť z oboch poistená min. 270dní, čo vychádza na cca 9mesiacov
@danuska111ahoj, tak som si prečítala všetko 🙂 tak @janulap ti dobre vraví 🙂 mala by si mať nárok aj zo zamestnania, aj z DNP.
Dobré ránko inak 🙂 novým tehuľkám gratulujem a snažilkám držíííííííím palčeky 🙂
dobre rano, dnes 28 DC, odfotit sa mi to nepodarilo, ale takto volnym okom sa mi zda ze sa tam crta druha ciarka, aj mm tam nieco videl ale je to strasne slabulinke tak ktovie ci nemam aj vidiny 😒
@dariana263 jaj veru lebo sme ženy.. 🙂
@karinka2105 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@reiva ďakujem pekne za rady, dúfam, že všetko bude tak ako to vyzerá a aktívny ľudia, nič v zákonoch nezmenia

@janulap ďakujem pekne za rady, tak nech ešte teraz všetko dopadne super, a budem najšťastnejší človek na zemi