V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@wolawka no tak potom ma este dost vyrazne neboli a:D no ja nebierim Hak ROk aj 4 mes...celu tuto dobu sme to brali tak ze ked pride tak pride..ale bolo to perne obdobie plne stresov v mojom zivote.. a vlastne som dovtedy ani nebola u doktora ze chcem dietatko...bola som tam az minuly mesiac kedy som si vyratala ovu on mi ju skontorloval a snazili sme sa..odvtedy som neotehotnela este..teraz som mala za sebou druhe plodne dni..a uvidime o cca tyzden ci bude z toho nieco alebo nem 🙂 tak vlastne ani neviem ci sa snazim uz vyse roka alebo len druhy mesiac :D ale predtym sme sa urcite nemilovali pocas plodnych dni tak intezivne ako teraz :D
@misel1 no to je super druhe babo 🙂 a chcela by si aj tretie?
@martinatavodova no my sme tiež teraz na prvýkrát skúsili cez plodné dni,podla výpočtov🙂 tak uvidím,či sa hned niečo podarilo🙂 a ked nie,budem skúšať dalej,kúpim testy ovulkové aa tak🙂
@wolawka hmm nad tymi ovulkovymi testami ja nejak vaham..neviem ci tym nebudem uz moc posadnuta ked sa budem az tak velmi sledovat... lebo psychika uz potom robi svoje hmm... neviem ako to vlastne treba casto robit? mne gynco povedal podla sona ...ked pozeral ovulku ze 13-16 den sa mame snazit tak vtedy o sto sest makame 🙂
@martinatavodova druhe bude aj posledne lebo mangel sa dal prehovor na druhe ale tretie by uz nerozdychal....
@martinatavodova a tak zase nebudem od tých testov závislá,len vyskúšam aj tie jeden mesiac 🙂 ved uvidíme čo a ako🙂 je určite lepšie to nechať a nemyslieť na to🙂
@misel1 😀 😀 no aj dve su faj ..dnes ani vela evri na vela deti nie je ..no aj ked su aj takí co maju aj 11 detiii 🙂 no ja by som tiez dve..klasika chlapcek a dievcatko 🙂
@martinatavodova no my mame objednavku od malej na brata tak uvidime 😀 😀 😀 no dve su akurat mala bude mat surodenca nebude sama a aj financne sa to da...
@wolawka no to by bola dobra uchylka...ovulotestománia :D noo tak veru...ale nemam rada tie reci ze nemysli na to nezaoberaj sa tym tak velmi... to radsej doma uz ani nehovorim ze sa nam nedari lebo taketo reci ma vedia iba viac nastvat..tak ako sa na to neda mysliet ked po tom tuzime ?🙂)) ajked teraz mam dost nervov z bankov co tam non stop musim chodit koli uveru ale na to babo si aj tak stale spomeniem ze ho chcem ...🙂 to uz mame v tele takeho ducha...a ked sa podari tak sa ten duch prenesie na papierik :D
@misel1 jaaj a preco nechce sestricku?🙂 tak musis to dake vyriesit ked budete šušu aby to bol chlapček :D
@martinatavodova Ahoj 🙂 Ak sa smiem spýtať koho máš doktora 😉 alebo napíš do IP 😉
@martinatavodova túžime🙂 a velmi 🙂
@martinatavodova no vsak asi sa boji ze so setrou sa bude musiet delit o hracky a brat bude s autickami sa 😵 😵 hrat
@5759 ahoj si zo ZV? ja ma Šima
@wolawka no tak uvidime najblizsie dni tyzdne 🙂 max. mesiace plati?🙂
@misel1 jaaj no to ju isto niekto dostrasil..alebo je taka sikovna ze si to domyslela sama ?:D ja ako mladsia sestra som to robila stale :D
@martinatavodova jasné,že platí🙂 u mna sa snád ukáže do týždna 🙂 zatial sa maj pekne🙂
@wolawka aj u mna 🙂 aj ty a dame si potom vediet 🙂
babulky máte skúsenosť s rátaním plodných dní pri nepravidelnej mrške? 😒
@januliatko1985
@kemonka ja som asi zvlastna nepomaha mi ani viac vody ani cola ani kava, cely den so mnou motalo 😖
Inak pekny den vam prajem nejake nove tehulky? 🙂 alebo nieco nove nevladzem docitavat tolko 😔

@martinatavodova to je pravda ale uz si to vychutnavat skoro 2 roky tak uz chcem si brusko vychutnavat 😉 😉 😉