V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@karinka2105
@wolawka
@martinatavodova baby takze niiiic anilen duch ......takze sme nato stale tak isto ale na paar hodin to bol velmi dobry pocit som sa citila ako keby som bola hihihihiihi drzte palce mam dnes pohovor nech aspon ten vynde .papa 😉 😉
Tak ja sa tu par dni neukážem, a cestujem dnes nakoniec bez maličkej, už od večera plačem, ale bude to tak lepšie, lebo si vybavím čo mi treba a ona potom príde za mnou v piatok, ale neviem ako to bez nej 2 noci vydržim :( :( :(, majte sa tu pekne a dufam, že dovtedy pribune veeeeeeeľa tehuliek. 😀 😀 😀
@karinka2105 vsetky boli 10-tkove
@misel1 tak to ma mrzí že nič, ale ono sa to podarí možno práve vtedy keď nájdeš alebo nastúpiš do práce 😉 ..segru mám kaderníčku a som sa pýtala a tie vlásky že prečo ti to kaderníčka mohla povedať.Vravela že pokliaľ navštevuješ tú istú kaderníčku ktorá pozná kvalitu tvojich vláskov tak to môže spoznať podľa toho že sa s nimi ľahšie,lepšie robí a taktiež že aj účes lepšie drží no taktiež na má vplyv na správanie vláskov aj mesiac ked ide do splnu ....veď uvidíš ešte či mrcha príde 🙂
@misel1 aale moja tak mozno je este skoro este nevesaj hlavku 🙂 a pohovor nech vyjde prajem..obcas mam aj ja mysacie umysli z prace..a potom dilemu ci to este vydrzim ci co 🙂
@kemonka aspon trosku vypnes a o to viac sa budes na malicku tesit.Mna to iste caka buduci tyzden, moja mamka si chce Matka zobrat na dva noci od nas (50km), tak dlho sme od seba este neboli.jooj.
@misel1 ahoj, nevesaj hlavu, kedy mas dostat mrchu? testni este v den mrchy.
@januliatko1985 aspon trosku vypnes a mozte si uzit romanticky vikend. ja by som malu k nasim dala na jednu noc, kebyze nekojim, no zatial to nejde 😀 nic sa neboj, u starkej mu bude dobre aspon mu budes vzacnejsia.
ahojte, ja som bola dnes na kontrole u dr., na ultrazvuku sme mali dve krasne bublinky 4 a 5 mm 😵 ale aj problem s nizkou hladinou progesteronu co podla dr moze byt dost velky problem, takze mame lieky a oddychujeme si doma 🙂
@janusa_ no tak gratulka k dvom babatkaaam,uz druha co caka dvojicky tu,sa to nejak siri 😀 😀
@karinka2105 dakujem 🙂 a kto este bude mat dvojky? 😕
@janusa_ sloto,tusim taku mala prezivkuu,ale niesom si istaaaa
Dnes som bola u doktora... pozerá na sono a hovorí mi, že mi to tam nejak spí... že ďakujem... ☹ Takže nasadený Clostilbegyt a Duphaston 😒

Baby co si myslite?????od rana zla nalada test bol negativny ziadny duch niiiiic tak som to isla vybit do fitka a sa lepsie citim teraz,o 15hod mam pohovor do prace tak dufam aspon to klapne.......dakujem vam moc za podporu takze zase snazenie sa v novom mesiaci 😉