V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ktorá čaká dvojičky...nestíham vás tu sledovať...ale gratulujem pa
@janusa_ to je uzasnee, nech sa bubaciky drzia ako klieste, opatruj sa poriadne a na pracu sa vykasli teraz.my mame v rodine dvojcata.moja prababka bola z dvojciat a bratranec ma dvojcatka, ja by som brala.aj tak planujeme 3 deturence.
baby nebola som vás tu čítať týždeň... a pozerám že veľa je už tehotných 🙂 😵 a jeej vidím tu aj dvojičky.. všetkým blahoželám... a kto už čaká bábo??? nemám šancu všetko dočítať 😅
ahojte snažilky,ktoré z vás berú duphaston?
ja mám začať brať 14-ty deň cyklu po dve tabletky denne po dobu 10 dní,vy ako beriete?
teraz som čítala na jednej stránke strašne inteligentnú konverzáciu na tému duphaston...priezviská mali šarkózyové,tak to isto aj niake cigánky a tvrdili tam,že duphaston potláča ovuláciu...to je podľa mňa blbosť ako mraky,vy čo si myslíte?
@puhinka ahoj mne to dnes predpísal... k tomu aj Clostilbegyt (od 5. DC do 10), medzi 12.-14. dňom idem na sono a od 16 dňa Duphaston (10 dní) čítala som, že táto kombinácia veľmi pomáha dokonca mnohým na prvý šup... takže uvidíme.. len ten príbalový leták Duphastonu je hotová kniha 🙂
ahojte :( dnes som 30 DC a na teste bielo, ani naznak nicoho 😢 😢 😢 bolesti kramove mam uz treti den...dnes mi dalsia kamoska pisala ze cakaju ... 😢 😢 baby ako mozete mysliet pozitivne? nestresovat, nebit smutne a verit ze sa to podari? ja som asi rezignovala...
Ahojte žienky...som tu v podstate staronová snažilka...kedysi dávno som tu chodila ,ale potom som prestala,lebo som to psychicky nezvládala...zabudla som hesielko,tak som sa dnes prihlásila a zaregistrovala nanovo..🙂 potrebujem poradiť..posl.menzes som mala 24.01...čiže čakám mrchu už od 21.02....mám od 18.02.špienie...slabšie...hnedkasté...bolí ma v podbrušku,ale iba chvíľami...včera ma pichalo v pravom vaječníku...nejaké zvláštne príznaky nemám...iba ma bolieva hlava a točí sa mi občas...no žeby som dvakrát dodržiavala pitný režim sa tiež nedá povedať..., tak neviem...snažilkovali sme 3-tieho a 10-siateho..myslíte, že by to mohlo byť tehu? Testovať moc ešte nechcem, myslím že je to priskoro...ale omýšľať ma tiež moc nebaví....čo vy na to? Mrchu som mala vždy pravidelnú...max. 1-2 dni meškania... ďakujem že ste ma vypočuli.. 😀
baby poradte nejaky vitaminovy komplex na spermie...uzivaju nieco vasi chlapi? vsade to vypisuju po jednom vitamine ale keby som tomu svojmu mala davat kazdy den cca 6 tabletiek tak ma zozere...nieje nieco take ako femibion aj pre muzov? hladam na nete ale nejako ma nic neoslovilo...
@supi ahoj supi....no ja neviem...som dosť skeptická...teraz ležím v posteli, lebo sa bojím aj vstať či zo mňa niečo nepôjde... 😖 napríklad teraz ma brucho vôbec nebolí...od toho 18-teho je to divné...lebo jeden deň špiním...potom zase nič...potom znovu trochu a nato hneď pol dňa znovu nič...včera od rána úplne málinko, poobede trošku viac dohneda..no a doteraz znovu nič...idem asi preventívne na wecko skontrolovať stav... 😀 to sú nervy toto...
@wolawka
@karinka2105
@maryjou
@januliatko1985
@martinatavodova babennky ako vcera po pohovore do prace idem na zachod a bummmm mrchu o tri dni vpred tuuuu....sa mi zacina nejako posuvat cyklus co asi nieje dobre znamenie....Tak ale aspon praaca vysla v pondelok zacinam!!!!!Dnes poobede musim ku zenskemu zavolaj dufam ue hned ma zoberie a uz ma aj muzove testy tak som zvedava.... 😀 😀
@misel1 jeej takt o je super gratulujem 🙂 dufam ez tam budes mat klud v praci lebo to ja moc nemam... ale to je tdost dolezite.... mozno ze si mala stresy z pohovoru tak sa ti to trosku pomenilo ? ake mu robili testy?

@janusa_ gratulujem k bublinkám ;)
hádam sa aj časom pridám 🙂
tak baby olej vymenený, idem naháňať manžela :D