V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
a moja mama tvrdí,že otehotnela vždy po menzese...vždy!!! 🙂
@mauerka no mangelove vysledky su ok,ja od nedele hormony musim brat a teraz vyskusame dva mesiace s hormonami a ked to nezabere do nemocnice na preplach vajcovodov....a doktor podotkol ze pri hormonoch je predpoklad na dvojicky alebo az trojicky 😒 mangel by sa asi odstahoval keby sme mali trojicky 😀 😀 tak som z toho taka smutna ze sa to takto musi riesit ale co uz narobim..Po ceste domov v aute mi napadlo ze sa na vsetko vyprdnem ked to nejde lahkou cestou mozo to nema vobec ist,hmmm??? ☹
@misel1 heej? žiadne vešanie hlávky,ak naozaj chceš bábätko,vyskúšaj aj tie hormony.. nemusí to tak byt že dvojičky či trojičky budu... alebo si mala ist najskor na tu laparoskopiu aa keby to bolo v pohode,tak skúšat normálne dalej a nechať tomu volný priebeh..no možno doktori vedia lepšie.. jooj čakám aj ja stále či príde ta mrcha a či nie a už ma to nebaví :(( zatial ma ešte vôbec prsia neboleli,čo mávam vždy pred menzesom,tak uvidím.. nechcem zase testovať :-/
@ja.nu.la tak to by bolo 😀 ale zvladnut dvojicky bude asi tazsie ale co clovek nespravi z lasky k detom 🙂
@supi viem ze ti je smutno ale castokrat ked zena rezignuje tak vtedy sa podari 😉 nezufaj a hlavu hore pride mrcha zacnete novy cyklus a bude dobre🙂 drzim palce
@januliatko1985 dakujem 😉 aj my planujeme mozno raz tri deturence 😉
@osicka36 dakujem krasne 🙂
@ivi17 dakujem 🙂
@maryjou tak to budu a dakujem 🙂
@wolawka ja som uz bola na laparoskopii a viem co to je preto to chcem ako poslednu moznost davat ist lezat do nemocnice sice aj ked iba dva tri dni ale predsa 😒 ti zelam aby ani menzes nedosiel....jasne ze to vyskusam ale vies ako uz to prestava bavit ma vecne experimentovanie...no uvidime na dalsej kontrole ako to bude vyzerat... 😵
Inak ahojte 🙂 ja by som mala byt na pn, ale bola som v praci, ale snazila som sa nestresovat a byt kludna no uvidime 🙂

@severankaa2 hej,chápem 🙂