icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

misel1
23. feb 2012

@janusa_ pocuj moja vam sa podarili dvojicky same od seba mate to v rodine ci si sa nejako liecila a kvoli tomu????

monulik23
23. feb 2012

@puhinka pravidelný cyklus nemám vždy mi meškajú dva, tri dni niekedy až 5 dní. Niekedy mám 5 dní MS a teraz som mala len 4 dni a to sa mi nikdy nestalo.

puhinka
23. feb 2012

@misel1 ,tak to asi hej,uvidíš,že keď sa na to vyprdneš,otehotnieš,nebudeš vedieť ako 🙂

janusa_
23. feb 2012

@wolawka ja si cely den v praci vlastne len odsedim, akurat ma sem tam niekto vytoci poriadne, ale to sa snazim len predychat a nerozculovat sa😉

janusa_
23. feb 2012

@misel1 v rodine dvojicky nemame- aspon o tom neviem, a brala som clostibegyt(na rast folikulov) a proveru (na upravu cyklu) takzre vraj to moze byt aj preto🙂

puhinka
23. feb 2012

@monulik23 ,alebo spolu spite aspoň do 16 DC každý druhý tretí deň 🙂 ale nie väčšie odstupy

puhinka
23. feb 2012

@janusa_ a čo to vlastne robíš,ak sa smiem opýtať
?

janusa_
23. feb 2012

@puhinka a ovu test si neskusala? mala by si istotu ..
a pn by som mala byt kvoli tomu ze mam nizku hladinu progesteronu- co je vraj problem 😒 a k tomu este dvojky..

janusa_
23. feb 2012

@puhinka ja som administrativno technicka pracovnicka vo vodarenskej spolocnosti 😉

puhinka
23. feb 2012

@janusa_ ,hej mi hovorila známa,že to je druhá možnosť po duphíku ten clostybegyt
@misel1 a ty si brala niake také veci ako janusa?

puhinka
23. feb 2012

@janusa_ ,nechce sa mi ešte tento mesiac vyhadzovať peniašky za ovu testy,keď chcem otehotnieť až v marci
😀 😀 😀 na budúci mesiac si ich možno kúpim 🙂

janusa_
23. feb 2012

@puhinka ved uvidis mozno ti ich ani nebude treba a budes tehu 😉

misel1
23. feb 2012

@janusa_ no ja mam od nedele brat Clomiphen tu v rakusku mozno je to to iste,no vies u nas v rodine je svokor z dvojiciek potom bola generacia vynechana a pada to na nas tak asi potom budu 6torcata sakra 😅 😅 😅

puhinka
23. feb 2012

@janusa_ ,dobrá robota,je aj dobre platená určite nie?

puhinka
23. feb 2012

@janusa_ ,my sa ešte nesnažíme,začneme až presne 1.3. 🙂 no ako sexovať sexujeme,ale vždy sa vytiahne,nedáva to do mňa 🙂

janusa_
23. feb 2012

@misel1 ze sestorcata 😀 ale radsej viac ak oziadne 😉 🙂

janusa_
23. feb 2012

@puhinka jaaj tak mozno si ovu este pocka do zaciatu marca a vyjde vam prve snazilkovanie 😉

puhinka
23. feb 2012

@janusa_ ,inak to by bola náhoda ako hrom,bo to budem presne 14 DC...😀
kamoška tak otehotnela s dcérkou,že si vypočítala stred cyklu,vtedy sa snažili a hneď im to aj vyšlo...to už čo je,že?

maryjou
23. feb 2012

@misel1 no mešká už týždeň....vidíme, nechcem predčasnú radosť 😒

misel1
23. feb 2012

@maryjou tyzden a este si netestla????dobraa si ci sa ti stava ze meskava ti???

janusa_
23. feb 2012

@puhinka kazdy ma ovu inak 😉 ale bolo by o krasne a urcite by vas to potesilo ze ? 🙂

janusa_
23. feb 2012

@maryjou a este si netestovala?

maryjou
23. feb 2012

@janusa_ nie nemám test doma, baby vy ste viac napäté ako ja... 🙂 🙂 🙂

puhinka
23. feb 2012

@janusa_ ,jasné,že hej 🙂

puhinka
23. feb 2012

@maryjou ,to je to isté,ako ja keď som tu vravela,že mi meškajú,tu baby boli z toho viac hotové,ako ja,ja som bola kľudná 🙂

janusa_
23. feb 2012

@maryjou 🙂 to si pis ze sme napete ved by sme ti to radi dopriali 🙂

maryjou
23. feb 2012

@janusa_ ďakujem...aj ja si doprajem.... 🙂 🙂 🙂 🙂

maryjou
23. feb 2012

@puhinka aj ja som kľudná a jasné dám vám vedieť vo všetkých prípadoch aj keď áno, aj keď nie... 🙂

puhinka
23. feb 2012

@maryjou ,nooo 🙂 my budeme čakať

monulik23
23. feb 2012

@puhinka ja a priateľ sa milujeme skoro každý druhý alebo tretí deň stále naplno, a aj hore nohy si dávam, ale čítala som aj to, že ked už si nedvihnem nohy, tak aspoň spolu a ležať ako dlho budem potrebovať, ale vždy mi to vytečie a neviem, čo dalej,

puhinka
23. feb 2012

@monulik23 ,toto mi pripomenulo,že ja som si dávala dole tampón ,aby mi nič nevytieklo...neviem micka,keď toto všetko dodržiavaš a nič,tak choď gynde,ona ti poradí 🙂