icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

janusa_
26. feb 2012

@zora256 aj tebe vsetko dobre 🙂 a vy domcek uz mate hotovy?

petacvicka
27. feb 2012

@zora256 Ahojky 🙂
no ja som si to pytala v lekarni, lekarnicka mi ponukla jednorazove ovu testy a potom tento lady tester... ja som ho z rozpravania uz poznala , kamosky pomocou neho otehotneli.....1. mesiac mi ani ten tester nepomohol lebo som len sledovala svoje telo, ale na druhy uz som vedela ako to funguje.... si predstav ze som si kazdy den skumala slinky 😀 potom som to uz riesila len v dnoch ked som citila ze mam plodne a bolo🙂 myslim si ze mi pomohli aj vitaminky co sme obaja brali......dnes idem k mojnu lekarovi, drzte mi palce aby bolo vsetko v najlepsom poriadku... 🙂 😉

monulik23
27. feb 2012

@puhinka prosím ta mohla by si mi poradiť, aké tabletky by som mohla brať. Dá sa kupiť aj kyselina listová v tabletkách?

mirellka
27. feb 2012

@petacvicka ďakuejm za vysvetlenie,tento cyklus idem druhýkrát na folikulometriu tak ešte nebudem také niečo riešiť ale ak by sa nezadarilo tak budúci mesiac by som si niečo na ovulku zabezpečila ,nechce sa mi chodiť dokt.každý mesiac otrrrrrrrrrrrrrrrrčať 😀

mirellka
27. feb 2012

@mauerka ďakujem za názor,dúfam že teda nebudem musieť nič také kupovať a tento mesiac to vyjde 😀

kemonka
27. feb 2012

@petacvicka taký mám aj ja 😉

kemonka
27. feb 2012

@janusa_ hej budem potrebovať 😀 a ja som myslela, že si Košičanka 😀

kemonka
27. feb 2012

@januliatko1985 jeej z furče je ozaj pekný výhlad. Chvílu som tam bývala, na Fábryho 🙂

kemonka
27. feb 2012

@franzziska ahoj vitaj, pridaj sa 😉

franzziska
27. feb 2012

@janusa_
@zora256
@kemonka

dakujem ste zlate...este nemam mimco, tak budem prvorodicka 😉 😉 aj ja vam prajem vela stastia.. 😝
@mirellka ajoj moja..a tebe nedosla ovulka???

mirellka
27. feb 2012

@franzziska no min.mesiac sme začali sledovať že ako fungujú moje vaječníky takže vieme že pravá strana je ok ,funguje tak ako to má byť aj ovulka bola no žiaľ otehotnieť sa mi nepodarilo a tento mesiac to ideme zopakovať ...o bábo sa snažíme asi tak 6-7 mesiacov ,no zo začiatku sme len tak že nedávame pozor ak by sa nám zadarilo budeme radi no až v decembri sme tomu začali venovať väčšiu pozornosť,výpočty pl.dní a návšteva u lekára atd...tak uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať 🙂
...a ty ako ?? nestihla som ešte všetko prečítať,snažíte sa o bábo ?

wolawka
27. feb 2012

..asi z toho tehotenstva nebude nič :( ... síce mrcha zatial nedorazila,ale test bol negatívny :(

franzziska
27. feb 2012

@mirellka dakujem za opytanie.. 😉 😉 hej snazim..len mam troska problemy..nejak ovu sa neukazuje: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/franzziska/g...
atd..a mam nejake diagnozy...no snazim sa s tym nieco urobit 😉 😉

vidim ze uz 1 dietatko mas 🙂 na tej fotke si strasne zlata 😅

mirellka
27. feb 2012

@mirka1473 ahoj,áno snažíme sa o druhé 🙂 prvé bolo neplánované hneď na prvý šup po vysadení HAK a po 7 rokoch pokus o druhé i keď HAK neberiem asi 2hý rok no snažíme sa ešte krátko ale už by to mohlo vyjsť 🙂
Ako dlho sa snažíte vy?

mirellka
27. feb 2012

@franzziska Ďakujem! no moc sa v tých grafoch nevyznám ale viem že zdá sa akoby si nemala ovu.. 😒 ak som to správne pochopila...ako dlho sa snažíte ?

franzziska
27. feb 2012

@mirellka hej aj mne sa zda...uvidim co s tym dokaze doktor porobit...par mesiacov uz

milacik3
27. feb 2012

prosim Vas ked kutuje oplodnene vajicko do maternice ide cez vajcovody je mozne ze v tedy to boli?? ja sa len tak pytam lebo mam bolesti na lavej strane a je to troska vysie od vajecnika... (test som si este nerobila lebo neviem ci by mi ukazal spravny vysledok - som dnes 31 DC) dakujem

vera3000
27. feb 2012

Ahojte 🙂 aký ste mali víkend? Ja som mala vo štvrtok a v piatok absolútne smolné dni (od prepísaných hormónov u gynekológa, problémov so svadbou, pár narazených prstov, choroba ma chytila, zrušili nám let do Paríža, čo sme s priateľom dlho plánovali a podobne 😀 ) nakoniec sme skončili v kúpeľoch, super sme si oddýchli a som psychicky pripravená na to, že mrcha má prísť vo štvrtok, hneď potom sa idem pustiť do tabletiek a so silou pevnej mysle som presvedčená, že tento mesiac sa to podarí (však kto by nechcel do čižmičky dostať od Mikuláša malého drobca? 🙂 )
@janusa_ nestrácaj nádej, už to raz išlo, vyjde to 😉

kemonka
27. feb 2012

@milacik3 a bolí ta to len tak že jeden deň, či celé dni ťa pobolieva?

milacik3
27. feb 2012

@kemonka no cely den ale nie vkuse....boli to...par minut a potom to prejde...potom mam tlak v maternici a potom tak 2x do dna ma pichne v pravom vajecniku...ale vecinou ten lavy ma pobolieva

zora256
27. feb 2012

@janusa_ Ahoj!
Ďakujem🙂Kdeže ešte všetky opravy čakajú,až keď budem pracovať lebo pri pôžičke a malom nevieme odkladať na opravy horko-ťažko šetríme ne drevo na kúrenie:-/,zatiaľ sme opravili pred tým ako sa syn narodil,vizbách sme dali plávajúce,v kuchyni dlažbu a kúpelňu sme komplet nemali,tak sme všetko nové dávali,a to je všetko.Vchod máme neprd,lebo fúka a ťahá popod dvere,a okná staré,vyschnuté,a ovakovať by bolo treba chodbu dať do poriadku nábytok do deckej,a do vchodu chýba.Nuž veľa a ešte pôžička na 4 roky☹,ale časom bude všetko,len my zostarneme😀
@petacvicka Ahoj!
Držkám palčeky,potom daj vedieť,ako si dopadla.A aké vitamíny berieš?Ja jem veľa šalátu a červenejkapusty beriem Omega 3 s vit.E.
@franzziska Ahoj!Tak to je fajn,prvý krát,keď je žena tehotná,má viac času sa o seba starať a sledovať bruško🙂Ja keby som bola tehu pr 7 mes. malom,nemala by som času sa sledovať,len keď spí😀Uži si tieto krásne chvíle,kým sa dá rýchlo prejdú a potom už len o bábo sa budeš musieť neusále starať🙂čo je krásne,ale veľmi náročné obdobie,kým sa bude samé zabávať🙂Držkám palčeky aby si mala len tie nejkrajšie spomienky na toto krásne obdobie 😵

annie07
27. feb 2012

Ahojte, môžem sa pridať medzi Vás?
Doteraz som v podstate babenko moc neriešila, nedávame si síce s priateľom posledné 3 mesiace pozor, ale nechávame to náhodu zatiaľ 🙂
Tento mesiac sa mi však stalo niečo, čo som nikdy predtým nezažila- predtým ako som dostala MS som sa cítila niekoľko dní veľmi slabá a unavená, neskutočne ma boleli prsia, mala som zvláštnu pachuť v ústach a intenzívne bolesti v podbrušku, dokonca som sa na ne budila aj počas noci, stále som chodila na WC, cítila som sa veľmi veľmi zvláštne a MS mi meškala 6dní... /naozaj sa mi nič podobné nikdy predtým nestalo, nemávala som PMS, tak som si bežala kúpiť test, ale výsledok bol negatívny/. Myslíte, že by som mohla byť tehotná, aj napriek tomu, že som dostala MS?
Ďakujem veľmi pekne vopred za pomoc a pekný deň Vám všetkým 🙂

milacik3
27. feb 2012

@annie07 no ano stava sa to niektorím zenam ale ze vraj nemaju MS taku ako inekody ze je slabsia...ako je to v tvojom pripade?? A kolko si uz dni od MS ?..

zora256
27. feb 2012

@milacik3 Ahoj!
Ja som mala takéto bolesti min,týždeň a predtým pár dní,nuž som zvedavá,či mi príde ms tento týždeň by mala doraziť,ale aj to je možné,že som mala ovulku,čo by bol v mojom prípade zázrak,keďže mám polycystické vaječníky,nuž a možno som aj otehu,keďže sme sa nechránili a nechránime sa už vôbec.Tak držkám Ti palčeky! 😉 Tebe kedy by mala prísť ms?

januliatko1985
27. feb 2012

@kemonka na fabryho byval aj moj mm ked mal 1rok 😅

petacvicka
27. feb 2012

@zora256... ja jem tiez vela zeleniny, ovocia, zdravo sa stravujem ( pseno, pohanka su vit.bomby 😀 )vyhodila som z jedalnicka vyprazane a mastne... dokonca je mi z toho aj zle takze o problem menej 🙂 a beriem kys. listovu 🙂 myslim ze pokial mi lekar nic ine neurci tak to staci 🙂

zora256
27. feb 2012

@annie07 Vitaj medzi nami🙂
A akej farby si mala krvácanie?Ja som mala hnedasté,naposledy a tak ako píšeš podobné ťažkosti som mala a negatívny test,keď som bola tehu a takmer po mesiaci som mala pozitívny test,proste niektoré to tak majú,že pomaly stúpa hcg hormóny a preto je negatívni na začiatku tehu a lekár vie potvrdiť až v 5 týždni,ja som čakala doďalšej ms a vtedy som mala pozitívny a tak šla k lekárovi,takže ja by som Ti radila počkať do ďlašej ms,a uvidíš,držkám palčeky🙂

milacik3
27. feb 2012

@zora256 no mne mala prist v piatok a uz som dnes 31 DC a stale cakam...a bolesti mam vecer ma boleli ak krize troska ...uvidim co bude nechcem este testovat....

annie07
27. feb 2012

@milacik3 Ahoj, dakujem za odpoved 🙂 este len vcera som dostala, tak moc to neviem zatial posudit ☹

zora256
27. feb 2012

@petacvicka Ahoj!
Neberiem kys.listovú,keďže ju jem a po druhé,podľa lekára nemám šancu otehotnieť prirodzene tak jem radšej zdravšie,lebo to by som možno veľa peňazí vyhodila zbytočne ak by som neotehotnela vôbec.Aj pri malom som začala brať keď mi test ukázal //,lebo ja mám od detstva problémy z hormónmi a vaječníkmi,ale po pôrode sa to odosť zhoršil celé,tak sa radšej modlím ako aj pred prvým tehu,a verím,že bude všetko ok.A vyprážané tiež nejem a mastné neznášam už od dávna stoho ma napína,ja mávam totiž ťažkosti zo žalúdkom,preto veľa vecí jesťnemôžem,aby som nemala žalúdočnú kyselinu a kŕče v žalúdku.A aj na hemoroidy jedávam vlákninový chlieb,alebo viaczrnný.A je mi aj omnoho lepšie veľa som schudla od pôrodu až 14kg a počas tehu som pribrala len 4kg.Keď nerátam tých 5kg čo som schudla počas tehu za prvých 4 mes.a tie sa aj časom vtedy vrátili,tak by to bolo 9kg🙂