V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@petacvicka Ahoj!
Máš pravdu,dobrá svokra neexistuje,hoci moja svokra pred svadbou vravievala,dobrá svokr je mŕtva svokra,a ja som pritom vždy myslela,či myslí tým seba😀😀,ale som jej to pravda nkdy nepovedala,mala som chuť sa vždy nanej zasmiať😀A kde sa dá nájsť tá kalkulačka?
@kemonka Ahoj!
Tak ak nemáš ťažkosti z výtokmi,tak je možné,že Ti ms ani nedorazí,a možné je že budeš tehu 😵 .Tak u mňa to tak bolo,že som mala pocit na ms každú chvíľu keď ma viackrát za deň boleli vaječníky,raz jeden raz druhý a aj podbruško ms nebola a tak som si po 2 týždňoch robila test a bol pozitívny,držkám palčeky 😉 A vône Ti neprekážajú a niektoré jedlá na ktoré si bola zvyknutá u mňa najskôr tým začalo.
@janusa_ držím palce, nech sa skoro podarí, ak je všetko ok, tak nečakajte a šup šup, a ideš zase na folikulometriu?
@vejula no ja inak nechápem ako to vidia nevidia doktori, mne inak tiež povedala o tej sliznici, že príde MS a niečo o žltom teliesku a MS nikde ☹ a pred mesiacom mi povedala, že nech sa večer snažíme, lebo vyzerá to na ovuláciu, a podla testov a BT ovulácia nebola, tak ja už neviem ako to vedia - vidia 😀 😀 😀
@zora256 no pri prvom aj u mňa tak bolo s tými vôňami a chuťami, ale ja sa bojím, že si to už namýšlam, skôr akoby ma napínalo z toho, ale to som mala už aj minulý rok viac krát čo som myslela, že som tehu a nebola som, lebo mi všetko smrdelo, proste také tehotenské príznaky a nič, tá psychika asi fakt vela robí 😀
@zora256 @kemonka takze vcera mi bolo priserne zle okolo 21 h. strasne sa mi zacalo driemat ale to preslo po par minutach potom mi zacalo byt na vracanie ale viacej nez v pondelok....aj som stravila na WC par minut ale neslo to ☹ a tak som si lahla a nemohla zaspat od nevolnosti....a trocha ma aj brucho bolelo...Tak ja ze to uz musim test ukazat ak som tehotna....tak som si dnes rano spravila test a vysla mi 1 ciarka....takze nie som tehotna 😢 ( na 33DC) by to uz ukazalo pri ,,priznakoch,, Tak dnes utekam doktorovi aby zistil co mi je lebo si to neviem vysvetlit
baby, ja furt rovnako... zeby nieco s teplomerom...? a tak som verila, ze dnes teplota pojde hore, aspon trosku... 😒
Na letacikoch sa pise ze tehotenske testy dokazu aj po par dni zachytit HCG (po oplodneni) tak ako je mozne ze niekedy je aj zena tehotna a nezachyti to a ma citlivy test??? Ja tym testom vobec nerozumiem...co som pozeraal tabulky tam boli jednotlive tyzdne pisane a aj priblizne mnozstvo HCG ktore by sa mal nachádzat v tele zeny....
@osicka36 áno mala som byť v postielke a aj som bola. No žubrienky už odyšli do Prahy pred chvíľkou. ☹
Ahojte všetky snažilky! Už som tu davno nebola, pretože som nemala čas... Ale teraz neviem, čo mám robiť :( , tak dúfam, že aspoň pár názorov dostanem.. Už som v 32DC a neviem ci si urobit test alebo nie :( , bo som s robila v nedelu a bol negetivny :( , ale ak som nahodou tehotna doktor povedal, ze si mam zacat davat duphaston - ten uzivam aj na upravenie cyklu. Ktory mam pravidelny, len ked som bola chora mi to meskalo a prislo az na 32DC ale teraz som ani chora nebola, ziadne lieky som nbrala okrem duhpastonu a vitaminov.
Boleli ma aj prsia teda aj bolia ale uz trosicku menej a mam uz par dni taky jak vytok biely , skoro ako pri ovu ale neviem ci je teky... Som z toho na nervy....
@dasa118 ahoj! Ja som na tom podobne...až na ten duphaston..ten neberiem a ani u doktora som nebola teraz.. tiež som si v nedelu robila test a bol negatívny,potom ale v pondelok ,utorok sa mi zdalo,že mám ovulku, což už v tej dobe by som mala mat menzes,na ktorý stále čakám,už ma aj prsia včera strašne boleli,dnes už menej... jednoducho mám v tom akýsi guláš tento mesiac..ja inak mávam 35 dnový cyklus.. premýšlam,či tiež niečo nebudem brat na upravenie... takže niesi sama,čo sa v tom nevyzná aa kedže test bol negatívny,skus počkat ešte či príde mrcha alebo nie 🙂
a začíname od znova.. 😠
@silvuska47 takže mrcha dorazila? to ma mrzí :-/ tiež ju očakávam :(
akosi tu nik so mnou nekomunikuje...:-/ tak idem od Vás teda...pekný den
@wolawka no ja rozmyslam , ze zajtra rano urobim test ( pokial dovtedy nepridu ) a potom by som sa objednala asi k doktorovi co mi je. Dufam , ze nic vazne :( som pozerala aj na ten vytok ci to nie je nieco zle ale tak nezapachal... Ja som uz raz mala mykozu a to bolo ine kafe ... Tak dufam, ze to nebude nic zle... A este verim, ze hadam len predsa to bude male mimco 🙂 . Snazili sme sa tento mesiac.
A inak citala som niekde aj ja ako spomenula @magic08 ze teho. Test nemusi vzdy ukazat dobre, ze ked je nizke hcg moze ukazat az 14 dni po planovanej menstruaci ... Citala som na forach o takych pripadoch.
Tak hadam este na to miminko tu sanca je.

@puhinka tiež rozmýšľam že odložíme teplomer od postele 😉