V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte, strasne to tu pribuda, som tu bolo davno ... no zaujimalo by ma co si mysliet o hliene, ktory si nachadzam uz skoro tyzden, mozno uz aj druhy ... vyzera to ako ovulacny hlien ale ten som mala si myslim tak 3 tyzdne dozadu, jedine ze by to vtedy nebol ovulacny hlien a je ovu teraz (nemam ovu testy tak neviem skontrolovat), ale aj tak ovu hlien mi tak dlho nikdy netrval ... stretli ste sa s tym niektora? neviem aky dlhy mam cyklus lebo po porode som mala prvy menzes po 19 mesiacoch a to, 19.1. a tak stale cakam ci pride dalsi alebo co, alebo ze by sa to teraz zastavilo a cyklus nenabehol? som z toho jelen ☹ robila som si aj tehu test v sobotu ale nic
@miriamka3 ,tak keď sa snažíte,tak určite aj pred ovu treba aj počas a pre istotu aj po 🙂 aby si mala istotu 🙂 heh
@patka1979 ,vitaj medzi nami 🙂
@viktoria2010 ,aj teba vítame 🙂
@zuzkat1 ,niektoré ženy ju cítia,ja nie...alebo aj hej,ale neviem či si to náhodou nenamýšlam...😀
@pacica mrcha by mala prist na buduci tyzden utorok-stredu... uz 3. den mam vytok biely a je ho dost... a bolia ma bradavky pri dojceni, su trosku citlive na dotyk... tak uvidime ci z toho nieco bude... len BT sa mi drzi uz niekolko dni len na 36,6, ak bude taka aj zajtra, tak hadzem teplotmer do kosa a kupujem novy... 😝
@pacica no svrbiet by nemal...
no ja som nikdy nemala nejake vysoke teploty ako ine baby, najvyssia bola 37,0 ked som bola tehotna... teraz si drzi jednu line, takze velke sance tomu nedavam... 😝
Doma mam princeznicku, zaciatkom aprila bude mat 2 rocky, vola sa Nela, ale vsetci ju volame Nena... sama sa tak zacala volat ked zacala rozpravat a uz jej to ostalo... 😀
ženy moje,založila som diskusiu o čínskom kalendári a jonášovej metóde,kde som hodila obrázok kalendára a link na bezplatné vyskúšanie jonášovej metódy,prosím,nevyjadríte sa mi tam k tomu,potrebujem si urobiť prieskum 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/cinsky-kalendar-plodnosti-alebo-jonasova-metoda/
@cubana ahoj, pokial stale kojis, tak to s mrchou a ovu bude vselijake... tiez som na tom podobne ako ty, prvu mrchu od porodu som dostala po 21 mesiacov a to 10.1., 10.2. prisla druha mrcha, ale len slabe spinenie, viac sa to nerozbehlo a cyklus bol zarucene anovulacny... ja este stale kojim, takze snaha o druhe mimi bude trosku komplikovanejsia... 😝

@kemonka ,oni vidia,že sa to vajíčko uvoľňuje 🙂
kdežto BT podľa mojej doktorky je zastaralý a nepresný...
mne keď gynda povedala,že sa mi uvoľňuje vajíčko,tak sme na to skočili behom 24 hodín rovno 4x a podarilo sa 🙂
no sama mi povedala vtedy,že nemám byť smutná ak to nevíde,pretože niektoré páry sa snažia aj rok
@milacik3 ,pri Igorkovi som si robila tehu test 26 DC a ukázalo mi ducha,ale úplne slabučkého a ten test som si robila u doktorky,lebo mi chcela dať antibiotiká a videla,že beriem duphaston,no a sestrička ma presvedčila,že to mi len ukazuje,že by tam tá palička akože mala byť,ale nie som tehotná...za pár mesiacov som za ňou došla s bruchom,že tu je ten jej negatívny test 😀