icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

osicka36
29. feb 2012

@severankaa2 ja dnes 6DC ovulka by mala byť cca 8.3 či dorazia aj žubrienky stále vo hviezdach ☹ ...utešujem sa len tým, že ak tento cyklus nestihneme...na ďalšiu ovu okolo 5.4 by už určite mal byť doma 😀 ...tak zatiaľ je to v rukách božích 😉

wolawka
29. feb 2012

@dasa118 mykozou si prejde mnoho žien,aj ja som ju kedysi mala a viem čo to je,tak radšej na to ani nemyslieť.. myslím,že nič vážne s Tebou nebude..možno je vtom nejaký stres,aj ja som ho mala tento mesiac troška,kedže som po materskej nastupila do práce.. ved ak si chceš byt istá,tak sa treba spýtať doktora,to je jasné.. šanca na mimino je tu vždy...len ju treba vystihnúť v tú pravú chvílu🙂 držím palčeky,aby všetko bolo fajn🙂

severankaa2
29. feb 2012

@osicka36 aj ty sa utešuješ že v apíli budú žubrienky doma aj ja lebo je veľká noc a vtedy by mohli byť naši partneri doma len aby dorazila ovulka vtedy.

miriamka3
29. feb 2012

ahojte 🙂 chcem sa poradiť, podľa hlieniku oddnes ovulka - môže byť dnes snaženie úspešné alebo trebalo ešte pred ovu??

osicka36
29. feb 2012

@severankaa2 neboj bude aj jedno aj druhé 🙂 musíme veriť, že konečne aj my dostaneme šancu 😉

severankaa2
29. feb 2012

@osicka36 áno ono to raz príde len najhoršie je to čakanie ale to patrí asi k tomu. Ako sa hovorí nádej zomiera posledná.

osicka36
29. feb 2012

@severankaa2 hmm to čakanie ubíja aj mňa, niekedy mám chuť plakať ☹ ...alebo uškrtiť šéfa môjej lásky 😠

severankaa2
29. feb 2012

@osicka36 plačom sa nám aspon trošku uľavý aj ja si poplačem a zvlášť teraz keď sa snažíme o bábatko a príde mrcha. Ja by som tiež niekedy šéfa uškrtila lebo keď by mal byť partner doma tak ho pošle do roboty asi si to počíta on za mňa. No dnes mám nieaké divné pocity v bruchu ako keby mi mala prísť mrcha.

osicka36
29. feb 2012

@severankaa2 tiež mám ten pocit niekedy, že mi niekto pozerá do kalendára 😝
...neboj to bude ovulka 🙂 .... len aby kamoši počkali na vajíčko....a už nebude dôvod na plač 🙂 ...jedine tak šťastia 🙂

severankaa2
29. feb 2012

@osicka36 veru aby počkali na vajíčko.

dominika1516
29. feb 2012

@severankaa2 ahooj..tak tento pocit poznam asi pred hodinou som dosla domov a zistila ze dosli ... Zacali sme pracovat na babatku a ked som toto videla tak som dostala nervy ale zaroven som aj smutna aj ked este to nemusi znamenat ze niesom tehotna..velmi chceme babo😢

severankaa2
29. feb 2012

@dominika1516 aj my veľmi chceme bábo a tiež som dostala mrchu

severankaa2
29. feb 2012

@dominika1516 mrchu došla 23.2 a tiež sa utešujem že by som mohla byť ešte tehotná lebo pri prvom som mala aj mrchu aj dve vyvolávačky a to som už bola tehotná a ani jeden test mi neukázal tehotenstvo. Musíme veriť.

dominika1516
29. feb 2012

Nic ine neostava asi len verit...a ako dlho sa vy snazite o babo?. lebo mi prvy mesiac a nejak v kutiku duse som dufala ze to vynde na prvy sup...ale tak snazit sa neprestaneme a tak problem je asi skor v tom ze casto ked sa pariky o male snazia tak to nevychadza😢

patka1979
29. feb 2012

takze dievcata pridavam sa k vam 🙂

mirellka
29. feb 2012

ahojte babulky 🙂 tak dnes som bola na folikulke a dobrý trapas idem sa na kozu vyškriabať a zistím že nohavičky mám na sebe 😀 😀 😀 no dr.mi oznámil že ľavý vaječník ktorý by mal tento cyklus vyslať vajko na púť je akýsi prispatý ale na šťastie pravý pracuje 100% v ňom mám už väčšie foliky ako v ľavom.Min cyklus bola ovulka z pravého v poriadku no chcel vedieť či aj ľavý pracuje ... no keď si spomeniem tak si nepamätám že by som niekedy cítila aj ľavý pri ovulke väčšinou len pravý 😕 no a nakázal nám dať spraviť spermiogram ...len u nás to vraj nikto nerobí tak mi dal číslo na lekára na Sliači tak po ovulke pôjdeme na to...myslíte že keď ten ľavý vaječník je spomalený že by som aj ovulku nemusela mať tento cyklus ?

viktoria2010
29. feb 2012

no pridavam sa :D

zuzkat1
29. feb 2012

baby davno som sem nenakukla...dari sa vam? nam sa v januari nezadarilo a uz som z toho hned na nervy... proste som typ co sa lahko vzdava
a este otazka... asi budem za trapnu ale odkial viete kedy mate ovulku? myslim mnohe tu pisete ze to citite...ja necitim nic extra ani ked mam dostat ms..proste mna vzdy prekvapi... nieto este pri ovulke 😕

mirellka
29. feb 2012

@viktoria2010
@patka1979 ahojte babulky pekne vítam nejak to tu hustne ...to bude tou prichádzajúcou jarou 🙂 🙂 🙂

mirellka
29. feb 2012

@zuzkat1 ahojček,nevzdávaj je nás viac ktorým sa nezadarilo,treba skúšať znovu 🙂 a k tvojej otázke : keďže necítiš príchod mrchy ani ovu tak skús ovu testy , meranie BT alebo folikulku u gynekológa aby si zistila ako tvoje telo funguje a kedy máš plodné dni 🙂 ja viem podľa pocitov, pobolieva vaječník a také pocity ako pred mrchou no ťažko sa to opisuje keď také pocity nemávaš čo neviem či je to dobre alebo zle lebo niekedy je to fakt dosť nepríjemné a bolestivé ...ale každopádne držím palčeky aby sa zadarilo čím skôr,vidím že už bábo máš tak druhe sa podarí tiež 🙂

zuzkat1
29. feb 2012

@mirellka jaj no na to ja nie som... na take meranie...pri malej ani nie je kedy - viem ze sa to robi hned rano,ale ona spi pri nas a ja ju este kojim... a ovu testy by ma len este viac stresovali...este skusim mesiac dva a potom mozno🙂

mirellka
29. feb 2012

@zuzkat1 tak hlavne počítať dni cyklu a od 12 teho by som som sa intenzívnejšie snažila , je fajn že tomu dávaš také voľné tempo 🙂

zuzkat1
29. feb 2012

@mirellka ja dni pocitam - lenze ja mam cyklus od 28-44 dni ..proste rozmanity... teda nikdy neviem co a ako... a hlavne kedy je realne posledny den ovulky u mna... teraz mam 24 DC a neviem ci uz ovulka bola alebo nie...

kemonka
29. feb 2012

@zuszana jej tak krásny pobyt a snažilkovanie 🙂

kemonka
29. feb 2012

@zuzkat1 tak potom ti ostáva len pracovať pravidelne celý cyklus 😉

mirellka
29. feb 2012

@zuzkat1 no tak aj tak by som skočila na gyndu a riešila najskôr upravenie cyklu a potom sa dá presnejšie určiť kedy ovuluješ a ešte ma napadlo že aj podľa výtoku by si mohla zistiť pokiaľ to nechceš ešte moc riešiť...

mirellka
29. feb 2012

držim palec,idem von nasávať slnečné lúče je tak krááááásne....pekný dníček všetkým snažilkám aj tehulkám aj maminkám..... 🙂

annavi
29. feb 2012

@zuzkat1 skus merať bazalku ..pri takýchto nepravidelných cykloch ake mavas budes vediet ako to u teba predovu a po ovu prebieha.. 😉 a este ked to skombinujes s ovu testikmi tak verim ze sa trafíte. 😉
inaccc cauko babulky..my s drahym snazilkujeme uz od roku 2006 ale akosi sa nemdarí. 😒 prvé IUI nedopadlo dobre , tak ideme na dalsie.. 😵 snad sa zadarí.. 😉 ved zacína jar tak by sa to tu malo uz stehotnievať...či? 😵 😵

laluchova
29. feb 2012

ahojte , ale ste toho popísali normálne som mala čo čítať....ufff
noo moja BT dnes ráno 37,2...hm???neviem neviem čo si mám myslieť....už sa asi vzdávam , žeby som mohla byť tehu...lebo ma pobolieva stále podbruško, práznak ako keby mala dojsť mrcha....veď tehu príznaky sú ako pred mrchou....pijem stále veľa....žiada sa mi....cikanie stále veľa.....prsia sa mi nejako zväčšili, ale to býva pred mrchou....testnúť sa ešte neodvážim....len mám také závrate, únavu nenormálnu, a k tomu snažilkovaniu, aj my sme sa snažili s manželom stále....pred, počas aj po ovulke....do mrchy ostáva už len 4dni, cyklus mávam pravidelný 28 dnový....tak nádej ešte stále ostáva....pri prvej dcérke som si robila test tesne pred mrchou a ukázali sa slabé dve čiarky...ale taktop sa ešte teším že možno som aj ked nemusím byť tehu ..lebo aj ked sme skušali snažilkovať v prvý mesiac bolo by to sklamanie.... 😉

laluchova
29. feb 2012

@magic08

robila si si testík???