icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

puhinka
29. feb 2012

joj ženy moje,dnes idem na jógu,moc sa teším 🙂 a počula som,že ženy,ktoré ju cvičia majú väčšiu šancu otehotnieť,lebo telo je v naprostej harmónií a ešte že ženy ,ktoré ju cvičia majú ľahší pôrod a lepšie sa zotavia po pôrode 🙂 ja ju cvičím už 7 alebo 8 mesiacov 🙂

magic08
29. feb 2012

@puhinka no, som kukala jak tela, hladam a hladam a nic, tak som zadala okresne mesto, ale to je 15 km vzdialene, aj ked to kde som sa narodila je okresom... tak tomu nerozumiem... asi mu poslem reklamaciu... ha-ha-ha 😀

magic08
29. feb 2012

@puhinka ja by som sa na joge unudila na smrt... 😀

vera3000
29. feb 2012

@magic08 ani moje, tak sa z Bojníc stala Prievidza 😀

magic08
29. feb 2012

@vera3000 😀 takto si klientky nahana ujo Jonaš... 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
vera3000
29. feb 2012

@magic08 @puhinka ono to neni originál Jonáš, uňho sa platí a potom ti to pošle na mail... čítala som o tom dosť, mnohým to nevyšlo, niektorým ani zdravé dieťa ako tvrdil.. viem, že kolegyňa nemohla 10 rokov otehotnieť, dala si spraviť aj Jonášovi výpočet (vtedy to robil ešte zadarmo) a nepomohlo, mala omnoho väčšie problémy a vtedy ani hviezdy nič nespravia 😖

puhinka
29. feb 2012

@magic08 ,ja ju žerem,strašne ma to baví 🙂 a ten pocit po je neopísateľný 🙂

magic08
29. feb 2012

@pacica hej, aj Nela uz pocujem na kazdom kroku... druha bude Radka alebo Liana... a chlapca netusim, sa mi nepaci ziadne meno... ☹

puhinka
29. feb 2012

@vera3000 ,ja tomu ani neverím na 100%,len by som chcela babu a tak si robím prieskum najmä kôli tomu čínskemu 🙂 bo je dosť pravdepodobné,že sme počali teraz vo februári v nedeľu a podľa čínskeho by to bol chlapec,ale v marci už baba 😀 ja som trubka,že? 😀 tu vymýšlam 😀

magic08
29. feb 2012

@puhinka a mozno mam k tomu taky postoj preto, lebo som to nikdy neskusala... mozno kebyze skusim, tiez ma to chyti ako teba... 😀 ja som skor na posilovanie cvicenia... dlhe roky pred dcerkou som cvicila, po porode som sa k tomu uz nevratila... 😠 asi sa musim prinutit nieco so sebou robit... 😝

monulik23
29. feb 2012

@puhinka ahoj chcem sa ťa spýtať, že ked si brala alebo bereš kyselinu listovú ako často si dávaš tabletky? lebo som si už aj Ja kúpila tu kyselinu listovu a je tam napísané, že každý druhý deň si mam dať, a sesternica mala tiež 30 tabletiek a brala každý deň, mohla by si mi prosím ťa poradiť. Ďakujem

magic08
29. feb 2012

@puhinka to ze ti to vysli pri syncekovi, je len nahoda... vraj ked sa sexuje pred ovu, tak je to dievca, a ked pocas ovu a po, tak chlapec, lebo ze spermie, ktore su nositelmi muzskeho chromozomu ziju kratsie a su lenivejsi... co viac dodat... 😀 to preto su vacsina chlapov tak lenivy... 😀

puhinka
29. feb 2012

@magic08 ,ja mám doživotnú skoliózu chrbtice,ale vďaka jóge ju skoro vôbec nepociťujem 🙂 keď som teraz mesiac nebola na jóge,moje telo to hneď cíti a chrbát ani nehovorím 🙂 takže dnes idem,mm mi kúpil už aj dvd s joga setom na doma,ale koho to baví doma samého...no nie?

puhinka
29. feb 2012

@monulik23 ,ber ako je napísané na obale,na mojej krabičke sa píše každý deň po jednej tabletke 🙂 tak beriem každý deň,ja mám kyselinu listovú od HS medik 🙂

puhinka
29. feb 2012

@magic08 ,presne toto som teraz písala na tej témy,čo som založila 🙂

magic08
29. feb 2012

@vera3000 a ja som zas citala prispevky od vela bab, ktore si dali urobit jonasa, zaplatitli za to a ked si to porovnali s tym, co je na jednej nemeckej stranke, tak ze vysledky im sedeli... 😀 ked to najdem pridam link...
no ja tomu aj tak neverim

vera3000
29. feb 2012

@puhinka vôbec nie si 🙂 keby mám chalana, tiež by so mchcela babu do páriku, síce priateľ tvrdí, že on bude mať iba baby a žiadna iná alternatíva nie je 😀 čo sa týka Jonáša, presnú odpoveď či to funguje asi nikdy nenájdeš 😉

magic08
29. feb 2012

@puhinka ved o ze doma je to nuda... pred telkou... 😀

vera3000
29. feb 2012

@magic08 hej hej to som videla, ja som v situácii, že beriem čokoľvek, len mimozenšťan by to nemusel byť 😀

magic08
29. feb 2012

@vera3000
@puhinka a ja som sa zas stretla s nazorom, ze ked maju partneri rovnaku krvnu skupinu aj RH faktor, tak ze vraj budu mat deti iba jedneho pohlavia... 😝

severankaa2
29. feb 2012

@dominika1516 my sa snažíme od januára ale antikonc. som vysadila na začiatku decemb

vera3000
29. feb 2012

@magic08 no to by bolo zaujímavé, lebo to je presne náš prípad, obaja pozitívni

puhinka
29. feb 2012

@magic08 ,teraz som si to robila,neviem ale ktorá čiara ako je čo...modrú som mala hore,červenú neprerušovanú dole...to čo znamená?

pacica
Odpoveď bola odstránená
puhinka
29. feb 2012

@magic08 ,mmm nevie akú má krvnú skupinu,dobré nie? ja mám AB+

no nič ženy,večer nakuknem,musím ísť,bo nestíham 🙂
páááá

magic08
29. feb 2012

@vera3000 no my tiez obaja A+

magic08
29. feb 2012

@puhinka moja, tak to ja netusim toto 😒

magic08
29. feb 2012

@pacica no, ked dievcenskych mien je vela strasne peknych ale z chlapcenskych sa mi nepacia skoro ziadne... a aj tie, ktore by sa mi aj pacili, tak sa zas nepacia mm... no na porazenie... na dievcenskych menach sa vieme zhodnut v pohode... chlapcenske riadne hadka... 😀 😀 😀 😀 😀 😀