icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
1. mar 2012

@kemonka uz celkom dobre, prespala cely den, uz v sebe konecnu udrzi vodu a ryzovy chlebik, tak snad uz bude dobre... topanocky su super... 😀 bude mat do jasliciek v aprili 😀 este raz dakujeme

magic08
1. mar 2012

@kemonka no ti poviem, ten moj graf to je jedna katastrofa... absolutne tomu nerozumiem... som myslela, ze ta dnesna teplota bude vyssie, kedze som v noci toho vela nenaspala, no a ahaho... furt 36,6 ako zakliata 😝 😝 😝

laluchova
1. mar 2012

moje testíky....
magic08 ty sa ideš zajtra testovať???či???

laluchova
1. mar 2012

kemonka no čo hovoríš???baby som zvedavá ako to dopadne.... 😉

kemonka
1. mar 2012

@oriesokm my sa snažíme už o druhé, a inak si priamo z MT? Ja som okres TR 😀

alka127
1. mar 2012

@oriesokm Takže mame podobne príbehy, dokonca aj s tou svadbou....Gratulujem, je to super pocit hovoriť "moj manžel"🙂Ta svadba bola v tej chvíli jediná moja záchrana...Ked som otehotnela so Samkom som si povedala, asi som sa mala vydávať skor ako byt tehotná, preto to tak všetko bolo🙂Držím velmi prstíky a verím že sa budeme spolu delit o svoje radosti🙂

kemonka
1. mar 2012

@laluchova noooo vidim, že sa tam niečo risuje a aj teplota ti to hovorí a sme na tom podobne, len ja podla grafu som 9DPO a raz sa mi marí že mám takého ducha na testiku ako ty a inokedy ked na neho pozeram, tak tam nič nevidím, a teplota dnes až do nebies stúpla 😀 tak som zo seba jeleň 😀

magic08
1. mar 2012

@laluchova a co ja viem, ci ma vyznam robit test, ked teplota uz piaty den na 36,6, ved kuk graf... 😝 😝 😝 😝 http://www.fertilityfriend.com/home/26f403

laluchova
1. mar 2012

noo, ale ona nemá klesnúť stúpať nemusí či???,ani mne nejako nestúpa skôr sa drží hore....takže si sa testla????

magic08
1. mar 2012

@laluchova nooo, v podstate mas pravdu, teplota by nemala klesat... zatial som sa netestla, mozno zajtra, ak nahodou zazrakom teplota stupne... comu uz neverim...
ty mas aku teplotu? nemas graf?

janusa_
1. mar 2012

@magic08 tak ja tom ufakt nechapem ale je to zaujimave ze kazdy den rovnako 😅

zumeska
1. mar 2012

ahoj snažilky 🙂 som tu úplne nová, a chcem sa k vám pridať 🙂 čo-to som si tu počítala a zdá sa, že ste tu všetky super 😎

puhinka
1. mar 2012

@zumeska ,vitaj medzi nami 🙂

zumeska
1. mar 2012

Vitám, vitám 🙂 Asi ma tu budete vídať častejšie 😀

laluchova
1. mar 2012

raf nerobím len zapisujem do kalendára teploty držia sami na 37,2....myslíte že má význam sa testnúť zajtra ráno????že či budú tmavšie???ale mám už test rapiclear...či ako....testovaciu doštičku ale citlivosť tá istá.... 😉

janusa_
1. mar 2012

@zumeska vitaj medzi nami ;)

kemonka
1. mar 2012

@zumeska vitaj medzi nami 😀 a čo nám povieš ešte o sebe? Prvé? Kolko sa snažíte? Atd 😝

laluchova
1. mar 2012

inak ,práve čítam na nete, že veľa báb sa vytešuje z testu keď sa testnú ešte pre mrchou..aj im vyjdu slabé čiaročky, že v podstate aj môže ísť o tehu, len to nieje dosť silné , alebo nieje niečo v poriadku a dostanú mrchu tak verím že to nebude môj prípad, aj keď počítam so všetkým,....Mne test ukázal aj pri dcérke skor ako som ozaj bola teehu II čiarky....

janusa_
1. mar 2012

@laluchova ja som mala na teste // ciarky a poriadne, hcg v krvi vysoke- a to som bola 22DC,tehu potvrdene od dr-na ultrazvuku 2gestacne vacky.. 30DCsom zacala krvacat a bolo po tehu ☹
je lepsie testovat az po mrche..

janusa_
1. mar 2012

@kemonka ahoj, ako sa mas? nieco nove?

puhinka
1. mar 2012

@zumeska ,aspoň nebude nuda 🙂

joj,ja už by som chcela tiež dve čiarky...
teraz mám ale problémy so zubom,ale aj tak sa snažíme,už som si dala za tri dni tri tabletky mig 400,ale že to nevadí,bo že aj kebyže už je vajíčko oplodnené a vyvíja sa embrio,ešte nie je napojené na môj krvný obeh...tak sa ukľudňujem trošička 🙂

laluchova
1. mar 2012

nooo....testnem až v deň mrchy....nedeľu.....ale ten čas ide pomaličky, som už nesmierne zvedaváááá

janusa_
1. mar 2012

@puhinka co mas so zubom? snad nic vazne 😒

janusa_
1. mar 2012

@laluchova trpezlivost ruze prinasa ako sa hovori😉

laluchova
1. mar 2012

nooo...oki....veru veru.....

zumeska
1. mar 2012

No tak neviem, ako by som začala 🙂 S priateľom sme spolu dllho a ohľadom snažilkovania - noo, povedala by som to takto - nedávame si pozor už pomaly štyri roky a eče stále nič :( . A to môj drahý má na pláne do tridsiatky aspon počať, takže to máme už len 9 mesiacov 🙂 Ale beriem to zatiaľ športovo, aj keď v čase babyboomu okolia ma sem tam chytá depka 🙂

puhinka
1. mar 2012

@janusa_ ,mám ho kompletne podhnisaný a už opakovane mi ho riešila už po dobu dvoch rokov,tak teraz povedala,že ak sa to nezlepší,ide von :(

puhinka
1. mar 2012

@zumeska ,sleduješ si ovuláciu,plodné dni?

janusa_
1. mar 2012

@puhinka musi to byt poriadne bolestive ale ked mas take problemy dlhodobo s nim tak by asi bolo lepsie ho dat von ze?

vateska
1. mar 2012

ahojte....no dnes mam bolesti v podbrusku a prsia naliate. Dufam, teda ze ste mali vcera pravdu a som tehu a nie su to priznaky menzesu. Ja inak mavam pred menzesom iba nahle pocity tepla a pobolievaju ma prsia, ale nie vzdy. Podbrusko ma nebolieva. neviem ci mam testnut uz zajtra alebo az v den menzesu (sobota).