icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

vateska
1. mar 2012

@laluchova ja tam vidim druhu ciarku Zani....ale pockaj s testovanim aspon dva dni.

puhinka
1. mar 2012

@zumeska ,je možné,že ste vždy prešvihli ovulku...ale po dobu 4 rokov ??? to sa mi nezdá...bola si u doktorky? ja by som išla na tvojom mieste,ja som bola aj na mojom mieste 😀 proste takéto veci riešim s ňou 🙂

puhinka
1. mar 2012

@janusa_ ,hej hej,len sa bojím ,že keď sa mi rozhodne trhať akurát teraz,keď sa snažíme,či to nebude mať na to niaky dopad :( lebo to si musíš dať po vytrhnutí aspoň v noci jeden liek a keď už bude babulo uhniezdené a teda aj napojené na krvný obeh,tak sa bojím...

puhinka
1. mar 2012

@vateska ,už si objednaná doktorke? určite si tehu 😀

zumeska
1. mar 2012

@puhinka - ovulácia viem kedy je, lebo mám bolesti aj vtedy, ale doteraz sme "netlačili na pílu", takže až teraz pôjdeme do toho naplno, lebo už sa mi zdá že je na čase. CHystám sa čo najskôr k lekárovi, nech ma poriadne prezriem, aj keď zakaždým keď som uňho ma upokojuje že je všetko ok, tak neviem... My sme mali veľa stresu posledné dva roky, takže si myslím že to ani nemôžem veľmi rátať 😖

vateska
1. mar 2012

@puhinka Boze tomu neverim....chcem este pockat do menzesu ci si to nerozmysli a pride. este som neuvazovala o doktorovi. 🙂

janusa_
1. mar 2012

@puhinka a skusila si sa na otázku mozneho tehu pytat aj dr?

puhinka
1. mar 2012

@zumeska ,určite sa podarí 🙂 sexíkujte cez ovulku a malo by sa hneď zadariť 🙂

puhinka
1. mar 2012

@janusa_ ,ešte nie,ale ak bude niečo také riešiť,tak jej poviem,idem tam znova v pondelok ,tak uvidíme
dnes mi to len preplachovala takým veľmi silným dezinfekčným postrekom,smrdelo to ako savo
fuj
@vateska ,kamarátka vedela ešte pred ms ,že je tehu 🙂 no ale keď chceš,tak ešte počkaj 🙂
máš niake vitamíny?

inak ja od dnes beriem ten duphaston 😀

zumeska
1. mar 2012

@puhinka 🙂 si zlatá, dnes by mal byť ten správny deň, takže držte palce 😀 a keď nevyjde, tak si aspoň užijeme 🙂
a ináč som čítala tuná o mace, tak to si zbehnem asi kúpiť, priznám sa k dokimu sa bojím, lebo vždy keď som tam, tak sa takmer rozplačem a potom sa z toho dostávam tak mesiac... Ale ináč som silná osobnosť :D

janusa_
1. mar 2012

@puhinka ze ako savo - fuj 😖 ale tak snad pomoze 😉 drzim palce aby ti to cim skor preslo..

janusa_
1. mar 2012

zienky ja idem lyzovat oddychnut od draheho nacerpat nove sily ozvem sa po vikende 😉

puhinka
1. mar 2012

@zumeska , 😀 😀 😀 prečo sa tam rozplačeš? teda ak to smiem vedieť...
no a aj ja by som mala mať dnes ovulku 🙂 sexíkovali sme včera večer a dnes večer pokračujeme,chceli sme aj cez obed,keď malý spal,ale ja som letela k zubárke...a mm mi pak hovorí,že som mu ušla 😀

puhinka
1. mar 2012

@janusa_ ,príjemnú lyžovačku a ďakujem za prianie 🙂 hlavne nech nemusím papať lieky proti bolesti alebo niečo

vateska
1. mar 2012

@puhinka no neberiem ziadne vitaminy....viem to len od vcera...pockam do tej soboty a uvidime. Ale dakujem, ze ma utesujes ze je to tehu.

zumeska
1. mar 2012

@puhinka no tak ja tam väčšinou vychytím krásne tehuľky s bruškami, počas čakania na to myslím, že prečo už nie som aj ja, ale to zvládam, potom keď ma začne vyšetrovať tak s hrčou v hlase sa pýtam či je všetko ok, on na to že hej - to je tiež ešte ako tak ok, a potom pri ultrazvuku povie že cysta a som v keli 😀 😀 😀 a potom ma len utešuje že to nie je nič vážne.

puhinka
1. mar 2012

@vateska ,ja ťa neutešujem,ja to konštatujem,áno určite si 😀
no a kúp si niaku kyselinku listovú len za 3,50 aj ja také beriem a my sa len snažilkujeme 🙂

zumeska
1. mar 2012

@puhinka no a takto fungujem už pár rokov. ale naposledy sme sa dohodli že prídem a porozprávame sa o bábenku, lenže doki je primár a stále mi odbieha na pôrody, tak neviem či ho mám pozvať večer na kávu či čo :D

puhinka
1. mar 2012

@zumeska ,nie je ,aj ja som mala cystu 🙂

vateska
1. mar 2012

@puhinka o.k. len si to este asi neuvedomujem ze je to pravda. Dakujem za typ urcite nieco vymyslim a kupim vitaminiky pre babatko....a vam budem drzat palceky nech sa vam podari 😀

puhinka
1. mar 2012

@zumeska ,mne povedala moja doktorka už v puberte,že keď budem chcieť dieťa,tak to asi budeme musieť riešiť hormonálne a tak aj bolo,pri Igorkovi som brala duphaston a teraz mi ho predpísala znova,tak som zvedavá,či nám to teraz víde 🙂

puhinka
1. mar 2012

@vateska ,je to tak krásny pocit,keď si uvedomíš,že v tom tele nie si sama,že?
ja si na to dobre pamätám,keď som to zistila a potom aj keď som bola napríklad sama na ceste do práce,som si vravela,že nie som sama,v brušku mi ratie človiečik,nádherný pocit...
ďakujem,snáď to bude čoskoro 🙂

zumeska
1. mar 2012

@puhinka vďaka 🙂 snažím sa brať to v pohode, ale posledné týždne túžba po dieťatku silnie 🙂 Asi si hneď zajtra dohodnem rande s dokim a rezervujem si ho na hodinku 😀
Jaj, a ináč tie roky netreba brať v mojom prípade presne, môj priateľ bol dva krát mimo SR vždy na pol roka a okrem toho všelijaké výcviky mesačné a čo ja viem čo ešte, takže pokojne sme mohli väčšinu ovu stráviť zvlášť 😢

laluchova
1. mar 2012

noo..vateska super....
ja som začala asi týdeň je tomu brať kyselinu listovú od jamienson..

puhinka
1. mar 2012

@zumeska ,tak dnes snažilkujte a zajtra volaj doktorovi 🙂

kemonka
1. mar 2012

@janusa_
@janusa_
ale ujde to, stále čakám, čo bude, kedy teraz dorazí MS ☹ teploty vysoké, ovulačný test dnes pozitívny, ale tehu test negatívny ☹

solobeats
Odpoveď bola odstránená
zumeska
1. mar 2012

@puhinka ouki, potom vám sme zahlásim výsledok 😀 Teraz už idem off, všetkým vám tu želám príjemný večer a skoré otehotnenie 😉

puhinka
1. mar 2012

@zumeska ,nááápodobne 😀

supi
1. mar 2012

ahojte baby, je normalne aby ma to po tej alchemilke bolela maternica? je to podobne predmrchovej bolesti alebo kontrakciam... 😕 😕