V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@alka127 woow, ta ako kaby si mi brala slova z ust, tiez som to mojmu milacikovi povedala.... moje slova boli, ze sme mali pockat az po svadbe a bolo by to mozno dobre... ale to su len dohady. ale ake je to fajn, ze mame dost podobne osudy a zmyslanie. Som rada, ze som tu na teba natrafila a ze si mi odpisala. 🙂
Inac v sprave z nemocnice vyslo aj ze mam hustu krv a mozno aj toto bol dovod.... zajtra sa opytam 🙂
Uz sa tesim na nase spolocne fazulky 🙂
@kemonka ahojky, ja vsetko po starom, ms nikde, v pondelok k dr, neviem sa dockat 😅
babule, pekne sa snažilkujte a keď budete vedieť niečo pozitívneho tak dajte vedieť....idemja do hajan som unavenááááá
Dobré ráno, to som ja dnes prvá? Vstávať :D
@kemonka nielen 3 mesiace🙂 a to si už vyskúšala všetko popri tom snažení,alebo si to nechala len na náhodu?🙂 moja dcerka mala vo februári 3 roky a chodí už do škôlky..tak môj to druhé bábo chce nechať na náhodu,že ked sa náhodou podarí,že nechce nič síliť a riešiť..:-/ tak skusim pak tie ovu testy a potom skočím na neho,či sa mu to bude páčiť alebo nie 🙂
@lillinka01 ejha tak to ti gratujem😉)..uz si bola aj na vysetreni?
@kemonka ahoj 🙂 mne mešká dnes 1 deň, ale testovať sa asi ani nebudem, mám pocit, že si dám opäť s mrchou stretnutie, keďže by som skôr vyhrala asi v loterií (choroba, nevyšiel mi ani jeden ovu test pozitívny, boli sme v kúpeľoch - 41 stupňová voda a podobne) 😀 Len ma už 5 dní bolia vaječníky 😒
@januliatko1985 hej tu je môj zase čudný graf - rarita 😀 😀 😀
www.fertilityfriend.com/home/38be16
@milacik3 hmmm tak cysta? ☹ No ale vieš čo môže ti byť tak, ono príznaky sú rovnaké pri vela problémoch, mojej kolegyni dcéra 13 ročná, tak vracala, vkuse jej zle bolo, nevedeli jej prísť lekári čo jej je, až nakoniec sa rozhodli poslať ju na gyndu a tam zistili že ma cysty na jednom vaječníku, ☹ ☹

@zora256 ahojky ten kalendár som si objednala od doktora Jonáša takže ja ti to vypočítať nedokážem ale tomu musíš aj trochu veriť ...lebo tie výpočty nezávisia od tvojho cyklu.....