V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@puhinka - ovulácia viem kedy je, lebo mám bolesti aj vtedy, ale doteraz sme "netlačili na pílu", takže až teraz pôjdeme do toho naplno, lebo už sa mi zdá že je na čase. CHystám sa čo najskôr k lekárovi, nech ma poriadne prezriem, aj keď zakaždým keď som uňho ma upokojuje že je všetko ok, tak neviem... My sme mali veľa stresu posledné dva roky, takže si myslím že to ani nemôžem veľmi rátať 😖
@janusa_ ,ešte nie,ale ak bude niečo také riešiť,tak jej poviem,idem tam znova v pondelok ,tak uvidíme
dnes mi to len preplachovala takým veľmi silným dezinfekčným postrekom,smrdelo to ako savo
fuj
@vateska ,kamarátka vedela ešte pred ms ,že je tehu 🙂 no ale keď chceš,tak ešte počkaj 🙂
máš niake vitamíny?
inak ja od dnes beriem ten duphaston 😀
@puhinka 🙂 si zlatá, dnes by mal byť ten správny deň, takže držte palce 😀 a keď nevyjde, tak si aspoň užijeme 🙂
a ináč som čítala tuná o mace, tak to si zbehnem asi kúpiť, priznám sa k dokimu sa bojím, lebo vždy keď som tam, tak sa takmer rozplačem a potom sa z toho dostávam tak mesiac... Ale ináč som silná osobnosť :D
zienky ja idem lyzovat oddychnut od draheho nacerpat nove sily ozvem sa po vikende 😉
@puhinka no tak ja tam väčšinou vychytím krásne tehuľky s bruškami, počas čakania na to myslím, že prečo už nie som aj ja, ale to zvládam, potom keď ma začne vyšetrovať tak s hrčou v hlase sa pýtam či je všetko ok, on na to že hej - to je tiež ešte ako tak ok, a potom pri ultrazvuku povie že cysta a som v keli 😀 😀 😀 a potom ma len utešuje že to nie je nič vážne.
@vateska ,je to tak krásny pocit,keď si uvedomíš,že v tom tele nie si sama,že?
ja si na to dobre pamätám,keď som to zistila a potom aj keď som bola napríklad sama na ceste do práce,som si vravela,že nie som sama,v brušku mi ratie človiečik,nádherný pocit...
ďakujem,snáď to bude čoskoro 🙂
@puhinka vďaka 🙂 snažím sa brať to v pohode, ale posledné týždne túžba po dieťatku silnie 🙂 Asi si hneď zajtra dohodnem rande s dokim a rezervujem si ho na hodinku 😀
Jaj, a ináč tie roky netreba brať v mojom prípade presne, môj priateľ bol dva krát mimo SR vždy na pol roka a okrem toho všelijaké výcviky mesačné a čo ja viem čo ešte, takže pokojne sme mohli väčšinu ovu stráviť zvlášť 😢
noo..vateska super....
ja som začala asi týdeň je tomu brať kyselinu listovú od jamienson..
ahojte baby, je normalne aby ma to po tej alchemilke bolela maternica? je to podobne predmrchovej bolesti alebo kontrakciam... 😕 😕

@laluchova ja tam vidim druhu ciarku Zani....ale pockaj s testovanim aspon dva dni.