V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte kpčky, čo mate nove????
a idem pomaly do hajan... zajtra sa ozvem. dobru nocku 😔
@bambi2 inak mam novinky. My sme sa vcera straaaasne dlho rozpravali a dohodli sme sa, ze hned po prvom menzese po tom druhom kyrete ideme snazilkovat. Takze budeme snazilkovat taktiez rovnako ako vy 😉
@barushkaaam super!!!!! ja by som zacala uz najradsej hned... 😅 ale az po zajtrajsku uvidime... hovorim, ze este budeme spolu v novej teme 🙂
@barushkaaam inak som citala niekde, neviem ci to je pravda, vraj by sa malo 5 dni po mrche cakat a na 6 den to vraj klapne... podla mna je to somarina ale za vyskusanie to stoji... 🙂 tak vyskusame...
@bambi2 jaaaj keby sa to podarilo na prvy pokus ako teraz a dotiahli by sme to do stastneho konca, tak by som bola ta najstastnejsia osobka na svete 🙂
@barushkaaam podari sa urcite teraz velmi lahko a rychlo... celkom iste to teraz dotiahneme do stastneho konca... ja uz som trosku mudrejsia, viem co a ako... takze to tento krat dobre dopadne, uvidis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@bambi2 aj ja sa snazim mysliet pozitivne, myslim ze to je dolezite 🙂
len neviem, ako si to myslela ked si pisala, ze si mudrejsia a uz vies, co a ako....myslela si to tak, ze vies pricinu potratu, ci kedy zacat snazilkovat ci ako....prepac, nemyslim to zle, len toto som nepochopila...
@barushkaaam no precitala som toho velmi vela na nete o potratoch, krvacani, spineni atd. v jednej teme tu na mk som sa docitala, ze je napr. velmi skodlivy vag. UTZ ak sa robi casto a viackrat po sebe. moze to sposobit potrat... musi tam byt velky casovy odstup, teda viac ako 3 dni, inak je nebezpecny. pisalo tam velmi vela mamiciek takze nieco na tom bude. teraz nemozem tu temu ani za svet najst. tak som zalozila otazku. len neviem ci niektori nevedia citat lebo pisu totalne odveci, nie na to, co som sa pytala...
takze, radsej neskor k dr. ako skor, nie hned... a vag. UTZ by som si viac krat ako 1x nenechala robit. az v takom 9 tyzdni, skor nie... 😒
mne ho robila po 3 dnoch a myslim, ze to bude ten problem... inak to nevidim...
@bambi2 ja si tiez myslim, ze tam skor ako v takom 8 tt - 9 tt nema zmysel chodit....ved ja som bola v 5 tt a videla som len gestacny vacok a plod len malilililinkatu bodku 🙂
@barushkaaam hej, skor to nema zmysel... lebo je to este vsetko dost haklive... hlavne to embryo... ale uz 2x clovek tu istu chybu neurobi, uz to moze dopadnut iba lepsie!!!!!!!
a super, ze myslis pozitivne, podla mna je to az velmi dolezite. takto sa dopracujes k cielu skor ako myslis 😉
@bambi2 este mi povedz, ze si z BA a ja rovno odpadnem 🙂 lebo to si rovno mozeme dohodnut stretko s bruskami 😉 popripade kocikovanie 🙂
@barushkaaam nie nie som z BA, zijem v zahranici... ☹
@bambi2 jeeej a kde? ked to teda nie je tajna informacia 🙂 my zijeme v Cechach, moj partner je Cech, ale sme uz daaaavno dohodnuty, ze az budu deticky, tak sa vratime spat na SR.
@barushkaaam neni to tajne, zijem vo Svajciarsku uz dobrych 14 rokov... 🙂
@barushkaaam a kde v cz zijete?? ideme do Prahy o tyzden aj nieco... 😵 😵 😵
@bambi2 my byvame kusok od Prahy, takze neni problem sa dohodnut a stretnut sa aj osobne 😉 a buduci tyzden tu v CR budem urcite, neplanujem ist domov 🙂 to az na sviatky.....
@barushkaaam my ideme 9 dez a 13 uz naspät...
@bambi2 no ja mam 10.12. prvy predtermin z jednej skusky v skole (teraz v juni mam koncit VS). Ale inak mam cas 😉 teda ked budes chciet, mozme dat stretko 🙂
@barushkaaam jasne, niekedy na vecer ak by sa ti dalo... sme hned v hoteli priamo na vaclavaku, poslem ti neskor ip
@bambi2 oky, bude lepsie ak sa dohodneme cez IP 🙂
@barushkaaam
@bambi2 super kocky...dufam ze pokecate..😅 😅 😅 Skoda ze ja mam prahu daleko. 😀

@nelicefo si pridana... 🙂
no ja to len zo zvedavosti.. ze kolko tych zivotaschopnych deti najde... nechcela by som aby sa to zopakovalo... a co som citala vela zenam to vyslo. najdu sa sice aj take ktorym nevyslo pohlavie... ale to by uz bola ta najmensia katastrofa... hlavne aby to bolo zdrave a zivotaschopne... 🙂