V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@zuszana ,uvar si urologický čaj 🙂 to ti pomôže 🙂
akurát som nakukla do novembroviek a tie ženy si začali písať,ešte ani testy nemali porobené,že 5 DPO...tak to by sme si mohli s nimi začať aj my všetky písať,no nie? 😀 mi to príde troška divné,ja sa pridám,až keď to budem mať isté ...no nie?
@puhinka este nie. ani test som nerobila, mne su testy zbytocne. budem testovat az v pondelok asi alebo az o tyzden v pondelok. uvidime kolko to vydrzim este. inak ja to vzdy vycitim a mrcha meska uz skoro tyzden a priznakov mam habadej. uz dobre poznam svoje telo a verim mu... 🙂 aj minule tehu ktore nedopadlo dobre som vycitila... takze viem cekom iste ze som v tom 😉
tak ja už idem spať, prajem vám krásny víkend, a využívajme v marci každú chvílku, lebo už máme cca len posledný mesiac na to, aby sme sa stali mamičkami ešte v tomto roku 😉
dobrú noc 😝
nooo , ale stále ostaneme snažilkami roku 2012...aj ke´d mamičkovanie možno nestihneme už tento rok.... 😉
dievcata stala sa neuveritelna vec, dnes, ako som pisala mi meskala mrcha 1 den, celkom fajnove sme sa posledne dni hadali s frajerom, spravila som si test a tam //, kolajnice, ale neuveritelne, digitalny ukazuje 2-3 😎 len mam 2 otazky - pred 8 dnami som bola u gynekologa a na sone nic nevidel (a ktomu mi povedal ze mi to v tele nejak spi a musime to rozhybat hormonmi) a druha minuly vikend sme boli v kupeloch, voda 37 - 41 stupnov.. myslite, ze je to velky problem??
@vera3000 no ked ti meska 1 den, tak to na sone este doky neuvidi, az v takom 6tt...aaa gratulujem velmi, ako dlho ste sa snazili?
@kemonka no ked nebude babo tohot roku tak buduci isto bude, ale verim, ze vacsine z nas sa podari tohto roku aspon otehotniet 😉
@puhinka jeej, vy mate dnes 20 a my 19mesiacikov, hned budu mat ti nasi drobci 2rocky 😵 😅
@januliatko1985 fakt kratucko, 4 mesiace (bez ochrany), ale 2 naozaj planovane... sama som to necakala, uprimne, neviem kedy k tomu doslo, vsetky ovu testy negativne, doktor mi predpisal hormony, tak som sa na to psychicky chystala a zrazu bum a je to tu 🙂

@puhinka mala by som veriť tak ako ty 🙂 lebo podľa mňa keď človek neverí, tak sa to nesplní, ale tiež sa bojím sklamania ☹ veru nech už je 16. 😀 bolo super, chodila by som aj každý mesiac takto na dva dni vypadnúť z mesta 🙂