icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zuszana
2. mar 2012

@puhinka mala by som veriť tak ako ty 🙂 lebo podľa mňa keď človek neverí, tak sa to nesplní, ale tiež sa bojím sklamania ☹ veru nech už je 16. 😀 bolo super, chodila by som aj každý mesiac takto na dva dni vypadnúť z mesta 🙂

zuszana
2. mar 2012

@kemonka zabudla som ti napísať, boli sme v Dudinciach 🙂

puhinka
2. mar 2012

@zuszana tak pome veriť,len v rámci normy,aby sme neschytali pseudotehotenstvo 😀

zuszana
2. mar 2012

@puhinka no veru 😀 skúsime to, čo iné nám zostáva... mňa inak ten vaječník bolí dosť brutálne do kelu, dúfa, že som neprechladla vo vode a budem si teraz namýšľať ☹

puhinka
2. mar 2012

@zuszana ,uvar si urologický čaj 🙂 to ti pomôže 🙂

akurát som nakukla do novembroviek a tie ženy si začali písať,ešte ani testy nemali porobené,že 5 DPO...tak to by sme si mohli s nimi začať aj my všetky písať,no nie? 😀 mi to príde troška divné,ja sa pridám,až keď to budem mať isté ...no nie?

bambi2
2. mar 2012

@puhinka tiez tie zeny nechapem... presne to som dnes pisala v inej teme.. nechapem... 😀 😀 😀

puhinka
2. mar 2012

@bambi2 ,fakt? som rada,že v tom nie som sama 🙂

zuszana
2. mar 2012

@puhinka tak to hej, netreba to preháňať, však ani nevieme či to vyjde, ja tam pôjdem tiež len keď to budem mať od doktora potvrdené, skúsim si urobiť nejaký čaj urologický nemám ☹

bambi2
2. mar 2012

@puhinka ja som sa tiez tak cudovala ked som to videla.. no mala som dost. a hlavne, ked som videla tie snazilky co este ani ovu nemali a uz su tam.. no to ma fakt dostalo.. ako si mozu byt dopredu tak iste, ze to trafia 😀

puhinka
2. mar 2012

@zuszana ,ja ho mávam vždy doma ,minulý mesiac som mala bolestivé cikanie,tak som pila urologický čaj 3x denne 0,5l bez cukru 🙂 no a do troch dní som bola fit 🙂

bambi2
2. mar 2012

@zuszana nemas ani alchemilku doma??

puhinka
2. mar 2012

@bambi2 ,to až tak? tak to som si nevšimla...pekne 🙂

bambi2
2. mar 2012

@puhinka hej, to az tak.. chod sa na to pozret. hned na prvej strane...

puhinka
2. mar 2012

@bambi2 ,ale aj ty si tam 🙂 ty už si bola u doktora? či si si robila test?
lebo sa mi zdá,že sme si písali niečo,že asi ty založíš tému novembrovky,tak za to sa pýtam 🙂

bambi2
2. mar 2012

@puhinka este nie. ani test som nerobila, mne su testy zbytocne. budem testovat az v pondelok asi alebo az o tyzden v pondelok. uvidime kolko to vydrzim este. inak ja to vzdy vycitim a mrcha meska uz skoro tyzden a priznakov mam habadej. uz dobre poznam svoje telo a verim mu... 🙂 aj minule tehu ktore nedopadlo dobre som vycitila... takze viem cekom iste ze som v tom 😉

puhinka
2. mar 2012

@bambi2 a ty už máš deti? lebo nemáš vyplnený pas,tak neviem 🙂

bambi2
2. mar 2012

@puhinka jedno mam 4 rocne. nemam vyplneny pas... mala som ale zrusila som to koli niektorym primitivnym ludom tu na mk...

puhinka
2. mar 2012

@bambi2 ,do mňa sa tu ešte nikto nenavážal...ale veľa báb to tu tak rieši ako ty

a ja som zvedavec teraz najväčší a kedy ti telo povedalo,že to vyšlo?

kemonka
2. mar 2012

@puhinka no tak to je už sila, to ak sa im nepodarí teraz, tak sa budú takto presúvať z mesiaca na mesiac? 😀 😀 😀 že potom do decembroviek? 😝

puhinka
2. mar 2012

@kemonka ,asi 😀 mali by sme to aj my tak robiť,nie?
určite nie !!! pretože,ak by nám to nevyšlo a ostatným hej a pridávali by sa naozajstné tehulky,tak na nás by to oveľa horšie vplývalo...no nie?

kemonka
2. mar 2012

tak ja už idem spať, prajem vám krásny víkend, a využívajme v marci každú chvílku, lebo už máme cca len posledný mesiac na to, aby sme sa stali mamičkami ešte v tomto roku 😉

dobrú noc 😝

laluchova
2. mar 2012

nooo , ale stále ostaneme snažilkami roku 2012...aj ke´d mamičkovanie možno nestihneme už tento rok.... 😉

vera3000
2. mar 2012

dievcata stala sa neuveritelna vec, dnes, ako som pisala mi meskala mrcha 1 den, celkom fajnove sme sa posledne dni hadali s frajerom, spravila som si test a tam //, kolajnice, ale neuveritelne, digitalny ukazuje 2-3 😎 len mam 2 otazky - pred 8 dnami som bola u gynekologa a na sone nic nevidel (a ktomu mi povedal ze mi to v tele nejak spi a musime to rozhybat hormonmi) a druha minuly vikend sme boli v kupeloch, voda 37 - 41 stupnov.. myslite, ze je to velky problem??

januliatko1985
2. mar 2012

@vera3000 no ked ti meska 1 den, tak to na sone este doky neuvidi, az v takom 6tt...aaa gratulujem velmi, ako dlho ste sa snazili?

bambi2
2. mar 2012

@vera3000 zalezi od toho kedy sa uhniezdilo vajicko.. mozno bolo este skoro. a ta voda, no neviem. ja som si tiez urobila jeden kupel a to som nevedela, ze som tehu a nedopadlo to dobre. ale to nemusi byt tvoj pripad.. drzim palce nech vsetko dobre dopadne!!! 🙂

januliatko1985
2. mar 2012

@kemonka no ked nebude babo tohot roku tak buduci isto bude, ale verim, ze vacsine z nas sa podari tohto roku aspon otehotniet 😉

januliatko1985
2. mar 2012

@puhinka jeej, vy mate dnes 20 a my 19mesiacikov, hned budu mat ti nasi drobci 2rocky 😵 😅

vera3000
2. mar 2012

@januliatko1985 fakt kratucko, 4 mesiace (bez ochrany), ale 2 naozaj planovane... sama som to necakala, uprimne, neviem kedy k tomu doslo, vsetky ovu testy negativne, doktor mi predpisal hormony, tak som sa na to psychicky chystala a zrazu bum a je to tu 🙂

vera3000
2. mar 2012

@bambi2 vsak to a 41stuonova voda to uz je slusne... a dakujem 🙂

zuszana
2. mar 2012

@bambi2 mám, ale tú nechcem piť, pijem ju len do ovu, inak mám pocit, že to bude ovulácia, asi došla len dnes 🙂