V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte uz som sa to pytala ale skusim este raz ,snad mi niektora napisete, vam nebyva po tej alchemilke zle? teda myslim bolesti v podbrusku take kramove alebo kontrakcne??
Dobrý večer dámy 🙂 pridávam sa, ak teda ešte nejdete spať 🙂
@supi ahojte dávno som tu nebola tiež pijem alchemilku mne býva tiež zle ale skôr od žaludka ako som ju začala piť tak nevolno, ale bolesti v podbrušku a ako ty píšeš to nie. Neviem ty si tehu nemám prehlad.
@zumeska ahoj aj ty piješ alchemilkový čaj? 😀
och, to zatial nie, a ani neviem či začnem, keď vám nesedí 🙂 Ja len tak, že pridám sa do debaty, tak na začiatok pekne pozdravím 🙂
@zumeska áno mne nejako nesedi ale tak nie je to až take strašne ak to bude stale tak ju vysadim a hotovo 😉
@sandraaaaa uvidím, možno ju vyskúšam aj ja, ved bylinky mám rada 🙂 ale skôr som naklonená k mace, asi si ju zajtra kúpim, ak ju zoženiem 😒 O takomto čase nás tu asi nie je veľa, však? 😀
@zumeska tiež som počula aj o mace ja pijem alchemilku asi 3 týždne. A berieš aj nejake vitamíny ja calibrum babyplan 🙂
ešte nie, zatiaľ som len pri plánovaní, lebo veľmi nemám rada žiadne preparáty. ale ako vrvaím - zajtra idem na veľký nákup a babyplan tam bdue určite 🙂 Ono - my sme to nechávali na náhodu už pár rokov, a teraz sa tomu začíname venovať naplno... takže ma len čakajú teraz vyšetrenia, vitamíny, doplnky a podobne. 🙂
@zumeska ja by som chcela aby sme boli na Vianoce už štyria ale ešte sme sa ani nezačali snažiť lebo ešte čakám na výsledky s toxoplazmozy ktore budu už čoskoro. Tak dufam že to stihneme hlavne aby boli výsledky ok. Ty už máš detičky? Nám sa prve podarilo hned tak dufam že aj teraz to nebude trvať dlho 😅
@sandraaaaa nie, my sme zatiaľ len dvaja a plán je tiež na vianoce mať rodinku 🙂 No my sme to nechávali na náhodu už vyše štyroch rokov, ale priateľ má prácu takú, že sem tam musí aj vycestovať a nevidíme sa aj pár týždňov, takže je to ťažké, ale už sa nám upokojila situácia okolo nás, takže máme čas sa tomu venovať naplno 😎
Tak dufajme že to vyjde my sme stale odkladali ale roky idu tak treba začať lebo čas strašne uteka...
@sandraaaaa mi hovor o tom 🙂 A strasne ma hneva ked zacnu okolo vraviet ze ved este mate cas 😖 /ja mam 25, priatel 30/ radsej pred nikym nic nehovorim, aby som sa vyhla tejto carovnej vete 🙂 inak by som za seba moc nerucila 😀 Asi idem do postele, nech som na nakupy cerstva 🙂 🙂 Prajem dobrú noc a dobré výsledky 🙂
@zumeska Dobru noc 🙂
@supi ja pijem tiez alchemilku a pobolieva ma vselijak podbrusko, ale neivem, ci to mam pripisovat alchemilke.
hojte.....bt je dnes 37,3, robila som si aj test ale 25mlU/ml....čiaročka sa obajavila teda dve ale tá jedna slabučká ako na teste v 10DPO.....pootm možno ak pojde cvaknuť odfotím.....a vy ako????
Ahojte baby. Dlho som tu nebola, veľa povinností. Už som sa začínala tešiť na tehu a bábo. Mala by som byť v nejakom 6 týždni. Včera sme mali s manželom "radovánky" po dlhšej dobe a po tom som začala krvácať takou jasnou krvou. Krvácanie nie je silné, je slabulilinké a väčšinou si po malej potrebe len vytriem krv odspodu na vložku sa nedostane- je to tak fakt slabé... no a teraz ráno ma začína pobolievať brucho ☹ mám ísť na pohotovosť alebo stačí vyčkať do pondelka. Veľmi sa bojím. Pri prvom tehu sa mi nič také nestalo ☹
@kemonka Trocha sa obávam, dúfam, že krvácanie prejde, lebo ono len tak špiním málinko, ale aj tak to vystraší ☹ pri prvom tehu som toto nemala vôbec takéto niečo, len v 2mesiaci som špinila ale takým tmavým výtokom, vtedy podľa lekára to mala byť akože MS, že vraj si telo ešte nezvyklo na tehu, no ale to som mala tak 1,5 dňa a tiež také slabé... tak teraz neviem
ďakujem..... 😉
ahojte baby
aj my sa snažíme otehotnieť, buduci týždeň piatok idem ku lekárovi, že vraj vie predpísať nejaké vitamíny a lieky, a behom mesiaca otehotniem ! A samozrejme ku tomu treba tréning, mesiac dlhého tréningu : 😀 😀

@puhinka vidíš, teraz ma napadlo, že mám brusnice čajík, tak si urobím tie 🙂